Citește Descrierea Oficială

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School fost înființată în 2003. Deși am început cu o singură clasă și un student, ne-am extins rapid pentru a deveni una dintre școlile lingvistice cu cea mai rapidă creștere în Irlanda. Astăzi suntem situați în Portobello House, o clădire de referință frumoasă în inima orașului Dublin. Noua noastră școală este o unitate de ultimă oră cu 25 de săli de clasă, un cafenea / restaurant student, o bibliotecă, o sală de meditație, un laborator de calculatoare și o zonă de agrement pentru studenți. Salutăm studenți din întreaga lume pe o gamă largă de cursuri, inclusiv cursuri de engleză generală, pregătire la examen, program pentru juniori și cursuri de formare pentru profesori. Credem că succesul nostru până în prezent se datorează angajamentului nostru față de calitate și suntem dedicați furnizării unui mediu de învățare profesional, prietenos și de susținere. Cu profesori și facilități excelente, un program social complet și distractiv și o locație centrală perfectă, credem că suntem cea mai bună școală pentru a învăța limba engleză în Dublin.

Metoda de predare

Predarea noastră se bazează pe o abordare comunicativă și bazată pe sarcini, ceea ce înseamnă că studenții se concentrează mereu pe comunicarea eficientă în viața reală și pe căile de practicare și realizare a acesteia. În clasă, elevii lucrează la dezvoltarea deprinderilor lor productive și receptive, mărind în același timp acuratețea și fluența acestora. Am dezvoltat o cale de învățare a limbilor pentru a oferi tuturor cursanților o descriere clară a obiectivelor pentru fiecare dintre nivelurile noastre. Dacă studenții sunt cu noi timp de 2 săptămâni, 8 săptămâni sau un an, îi vom ajuta să conceapă o strategie clară de învățare bazată pe obiectivele lor individuale.

Facilităţi

 • 25 de săli de clasă
 • Cafeneaua / restaurantul studenților
 • Bibliotecă
 • Sala de meditație
 • Laboratorul de informatică
 • Spațiu mare de agrement pentru studenți

Social

Noi credem că pentru a obține cele mai multe din timpul lor în Irlanda studenții ar trebui să fie expuși la limba engleză nu numai în sala de clasă, dar într-o varietate de medii și contexte. De aceea programul nostru social și cultural este atât de important pentru noi și de ce petrecem atât de mult timp și energie, asigurându-ne că este cât mai variat, mai vibrant și mai interesant posibil. Avem un coordonator dedicat de programe sociale care organizează activități, excursii și vizite pe tot parcursul anului pentru studenții noștri. Aceste activități sunt o parte programată a aproape tuturor cursurilor și în mod obișnuit apar după cursuri în după-amiaza și seara. De asemenea, organizăm excursii de o zi și de weekend în zone pitorești în afara orașului Dublin, cum ar fi Connemara, Clare și Galway.

Cazare

 • Stai acasa
 • Reședință pentru studenți

De-a lungul anilor am construit relații puternice cu o serie de familii locale care ne găzduiesc studenții în timpul lor în Irlanda, toți fiind intervievați personal de ofițerul nostru de cazare și sunt aleși pentru experiența și prietenia lor.

De asemenea, avem o serie de opțiuni rezidențiale în sistem self-catering care sunt disponibile la cerere.

Acreditari

 • ACEI / QQI
 • Membru al MEI
 • Recunoscută de Departamentul pentru Educație și Știință pentru Predarea limbii engleze ca limbă străină
 • Aprobat Centrul de testare Cambridge
 • Aprobat Centrul de testare TOEIC
 • Recunoscut Centrul de Trinity Test
 • ALTO
 • BULATS
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Atlas Language School

Aici, la Atlas Language School Dublin, oferim cursuri de pregătire IELTS cu normă întreagă pentru studenții care doresc să își dezvolte abilitățile de limba engleză pentr ... [+]

20 ore de școlarizare în grup (pregătire IELTS) / săptămânăCodul cursului: IELTS20Nivel: superior-intermediar

Aici, la Atlas Language School Dublin, oferim cursuri de pregătire IELTS cu normă întreagă pentru studenții care doresc să își dezvolte abilitățile de limba engleză pentru a reuși la examenul IELTS. IELTS este reprezentat de I nternational E nglish L anguage T esting S ystem. Măsoară un nivel de engleză elevilor și este acceptat de colegii și universități de limbă engleză în toată lumea.

Oferim cursuri de pregătire IELTS pe tot parcursul anului. Cursurile sunt concepute pentru a îmbunătăți limbajul și abilitățile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți scorul dvs. de bandă IELTS. Deoarece cursurile noastre de pregătire IELTS sunt structurate pentru a vă oferi ocazia de a dezvolta și de a practica abilitățile de examen cheie în jurul diferitelor teme academice în fiecare săptămână, puteți începe la începutul oricărei săptămâni.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Atlas Language School

Cursul de limba engleză generală este unul dintre cele mai populare cursuri de engleză generală. Se compune din 20 de ore de cursuri de grup general engleză pe săptămână, ... [+]

20 ore de școlarizare în grup / săptămânăCodul cursului: GE20Nivel: Elementar - Avansat

Cursul de limba engleză generală este unul dintre cele mai populare cursuri de engleză generală. Se compune din 20 de ore de cursuri de grup general engleză pe săptămână, care se concentrează pe îmbunătățirea acurateței, fluenței și încrederii în limba engleză. Cursurile noastre de engleza generala sunt clase distractive si provocatoare care se concentreaza pe gramatica, vocabularul si pronuntia din viata reala, astfel incat sa puteti comunica cu succes cu oameni din toata lumea.

În clasă, profesorii dvs. vă vor monitoriza progresul și vă vor oferi feedback periodic pentru a vă ajuta să utilizați limbajul nou cu încredere și pentru a maximiza învățarea. Cursurile noastre de engleză generală sunt adaptate cerințelor celor care participă la curs și veți avea, de asemenea, toate oportunitățile de a comunica în mod semnificativ prin intermediul limbii engleze, de a crea competențe și de a vă încrede, și de a vă pregăti pentru situații comune în viața reală.... [-]

Irlanda Dublin
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză