Citește Descrierea Oficială

Despre noi

American College Dublin , un colegiu constitutiv al Universității irlandeze americane, este acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior din Statul Mijlociu și este licențiat ca instituție de învățământ superior în Republica Irlanda și statul Delaware. Situat pe Merrion Square, în inima capitalei Irlandei, American College Dublin oferă o excelentă educație post-secundară la niveluri de licență și master în artele liberale, artele spectacolului, creația scrisă, afacerile internaționale, contabilitatea și finanțele, managementul ospitalității și evenimentul de management. Înființat ca un institut educațional non-profit în 1993 de către Universitatea Lynn (situat în Boca Raton, Florida), Colegiul a crescut de la un campus de studiu în străinătate pentru studenții americani la o instituție globală cu 35 de naționalități în rândul corpului său de elevi. ACD are un campus sora în Lewes, Delaware, numit American College Delaware, prin care oferă programe comune și oportunități de transfer între Irlanda și SUA.

American College Dublin ia tradiția americană a instituției de arte liberale moderne, non-profit și o plasează într-un context internațional, cu campusuri de ambele părți ale Atlanticului. Instituția încearcă să ofere cele mai bune caracteristici ale învățământului superior irlandez și american într-un mediu intim, susținut de modelul holistic de arte liberale de învățare, permițând elevilor să-și realizeze potențialul și să participe cu succes în lume. Colegiul oferă o educație riguroasă, stimulatoare și valoroasă, subliniind valorile de bază ale excelenței academice, inovării, integrității etice și multiculturalității. Dimensiunile clasei sunt mici (în general, nu mai mult de douăzeci de elevi într-o clasă), iar profesorul îi angajează pe student într-o experiență educativă activă, participativă și provocatoare. Multe dintre programele de studiu au o componentă de stagiu, care permite studenților să aplice învățarea în clasă în mediile relevante din industrie și le oferă o experiență practică legată de domeniul lor de studiu. O mare parte din studenții Colegiului progresează la studii postuniversitare.

Mai presus de toate, American College Dublin încearcă să insufle o pasiune pentru educație care avansează dezvoltarea talentelor individului și un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

108003_107977_dublinisyourcampusstudyportals.jpg

Istorie

American College Dublin , acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor Mijlocii, a fost înființat ca un institut independent de educație non-profit în mai 1993 de către Universitatea Lynn, o instituție de arte liberale situată în Boca Raton, Florida. Colegiul a admis primii studenți în domeniul artelor și afacerilor liberale în septembrie 1993 și a absolvit prima clasă în 1996. Primul președinte al ceremoniei de absolvire a fost Jean Kennedy Smith, ambasador american în Irlanda și sora fostului președinte John F. Kennedy, de la începători ale colegiului, care vor include, ulterior, primitorii premiului Nobel pentru pace, John Hume și senatorul George Mitchell, fostul procuror general și președintele Goldman Sachs, Peter Sutherland, fostul președinte al Parlamentului European Pat Cox, liderul Fianna Fail Micheal Martin, fostul Tánaiste Mary Harney și sora fostului vicepreședinte american Joe Biden, Valerie Biden Owens. Dezvoltarea campusului Colegiului din Dublin a continuat să se accelereze în anii 1990; în 2002, instituția și-a extins operațiunile prin crearea unui campus sora în Delaware, care a devenit cunoscut sub numele de Colegiul American Delaware.

Colegiul constitutiv al Universității irlandeze americane, instituția este aprobată de către Departamentul de Educație al Statului Delaware și este acreditată de către agenția regională de acreditare pentru stat, Comisia Statelor Unite pentru Învățământul Superior (MSCHE). Responsabil pentru acreditarea învățământului superior în statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland, Washington, DC și Delaware. American College Dublin oferă, de asemenea, unele programe acreditate de Quality and Qualifications Ireland (QQI), inclusiv programe de bacalaureat în arte liberale, afaceri internaționale și contabilitate și finanțe, precum și un program de masterat în afaceri internaționale.

În anii de la înființare, American College Dublin a consolidat poziția de instituție de arte liberale de înaltă calitate. Numărul studenților a crescut de la o mână la sute, numărul absolvenților numărând în mii de la prima ceremonie de absolvire. Din punct de vedere fizic, Colegiul a crescut de la o singură casă pe Piața Merrion la una care ocupă trei proprietăți adiacente, două pe fiecare parte a site-ului original. Facilitățile de sprijin s-au extins astfel încât să includă o bibliotecă extinsă, laboratoare informatice, facilități de luat masa pentru studenți și facilități de recreere. Totuși, pe fondul schimbărilor, unele lucruri au rămas constante. Colegiul își menține angajamentul de a furniza o educație postsecundară care să adere la cele mai bune tradiții ale modelului artelor liberale americane; unul care este stimulant, provocator, interesant și util. Rămâne angajat să predea în clase mici (în general nu mai mult de treizeci de elevi); la predarea care răspunde nevoilor elevilor cu abilități și medii variate; și la predarea care implică în mod activ studentul în procesele de învățare și evaluare. Continuă să încurajeze și să proiecteze o perspectivă internațională prin recrutarea studenților (60% din totalul corpului elevilor provin din afara Irlandei), prin conținutul multor cursuri și prin încurajarea legăturilor cu comunitatea internațională din Irlanda . În cele din urmă, Colegiul continuă să promoveze conexiunea sa americană, cel mai evident prin numele său, dar și în fond: prin fundamentarea sa în artele liberale, acreditarea sa cu Comisia Statelor Unite ale Americii privind învățământul superior, legăturile sale istorice cu Universitatea Lynn, sora sa campus în Lewes, Delaware, programul de studii americane în străinătate și recrutarea activă a studenților americani pentru programe de bacalaureat de patru ani și programe de masterat de studiu.

Misiune

" American College Dublin caută să ofere cele mai bune caracteristici ale învățământului superior irlandez și american într-un mediu intim, susținut de modelul holistic de arte liberale de învățare, care permite studenților locali și internaționali să-și realizeze potențialul și să participe cu succes în lume".

Viziune

American College Dublin va oferi o educație de înaltă calitate și de studii universitare postuniversitare: una riguroasă, stimulatoare și valoroasă. Instituția va sublinia valorile de bază ale excelenței academice, inovării, integrității etice și multiculturalismului. Etosurile instituționale și programele de studiu vor încuraja și vor reflecta cele mai bune tradiții ale învățământului superior irlandez și american, implicând elevul într-o experiență educațională activă, participativă și provocatoare. American College Dublin va respecta cele mai înalte standarde de comportament etic în toate activitățile sale, inclusiv sprijinirea libertății academice, dezvăluirea corespunzătoare a părților interesate ale instituției, egalitatea de acces și oportunități. Colegiul își propune să insufle o pasiune pentru educație care să avanseze dezvoltarea talentelor individului și un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Program Asociat

American College Dublin

AFA major în teatrul muzical oferă o educație cuprinzătoare în aspectele practice și academice ale teatrului muzical. Fiecare semestru se bazează pe dezvoltarea de compet ... [+]

Prezentare generală

AFA major în teatrul muzical oferă o educație cuprinzătoare în aspectele practice și academice ale teatrului muzical. Fiecare semestru se bazează pe dezvoltarea de competențe și competențe în zonele centrale ale spectacolului teatrului muzical: actorie și voce, dans și cântări. Gradul oferă o abordare largă și holistică a teatrului muzical, care nu se concentrează numai pe performanțe dintr-o perspectivă participativă (adică pe a fi un interpret), dar pregătește și studentul pentru o gamă largă și interesantă de carieră disponibilă în industria artelor spectacolului. În timp ce performanța teatrului muzical rămâne un aspect central al programului, studenții sunt, de asemenea, pregătiți pentru vasta gamă de activități care susțin și produc performanțe, cum ar fi regia și stadializarea, crearea materialelor scrise pentru performanță, producție, management, marketing și finanțare a performanței arte. Programul se concentrează pe performanțele muzicale și teatrale live (cu elemente de înregistrare utilizate în scopuri de diagnosticare și dezvoltare), dar în același timp un absolvent este pregătit pentru continuarea studiilor în specialitățile înrudite din artele spectacolului, precum și pentru intrarea directă într-o carieră profesională. Acest lucru se datorează faptului că gradul produce un spectru larg de abilități transferabile, cum ar fi tehnica de prezentare eficientă, expertiza în utilizarea vocii și corpului ca instrumente de comunicare, competență interpretațională și compozițională cu texte scrise, abilități de management, marketing și abilități de fundal, precum și abilități organizaționale. Acestea sunt aplicabile nu numai în contextul numeroaselor căi de carieră din domeniul artelor spectacolului, ci și într-o mare varietate de vocații sociale, culturale și... [-]

Irlanda Jud. Dublin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
1 Merrion Square
County Dublin, D02 NH98 IE