American College Dublin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

American College Dublin, un colegiu constitutiv de la Universitatea irlandez american, este acreditat de către statele Mijlociu Comisiei privind învățământul superior, și este licențiat ca o instituție de învățământ superior din Republica Irlanda și statul Delaware. Situat pe Merrion Square, în inima capitalei Irlandei, American College Dublin oferă o educație post-secundar restante la nivel de licență și masterat în arte liberale, artele spectacolului, scriere creativa, afaceri internaționale, de contabilitate și finanțe, management ospitalitate și evenimente management.

Infiintata ca un trust care nu-pentru-profit de învățământ în 1993 de către Universitatea Lynn (situat în Boca Raton, Florida), Colegiul a crescut de la un studiu în străinătate campus pentru studenții americani la o instituție la nivel mondial cu treizeci și cinci de naționalități, printre corpul său de student. ACD are un campus sora in Lewes, Delaware, numit american Colegiul Delaware, prin care se oferă programe comune și oportunități de transfer între Irlanda și Statele Unite ale Americii.

American College Dublin ia timp onorat tradiția americană a moderat-dimensiuni, instituția și locurile IT artele liberale nu-pentru-profit într-un context internațional, cu campusuri pe ambele maluri ale jantei Atlantic. Instituția încearcă să ofere cele mai bune caracteristici ale învățământului superior irlandez și american într-un mediu intim susținută de modelul holistic de arte liberale de învățare, care să permită studenților să realizeze potențialul lor și să participe cu succes in lume.

Colegiul oferă o educație care este riguroasă, stimularea și valoroase, subliniind valorile fundamentale ale excelență academică, inovatie, integritate etică și multiculturalismului. Clasa de dimensiuni mici (în general sunt mai mult de douăzeci de elevi într-o clasă) și profesorul angajează studentul într-o experiență educațională care este activă, participativă și provocator. Multe dintre programele de studiu au o componentă de internship, care permite elevilor să aplice lor de învățare sală de clasă în medii industriale relevante și le oferă experiență practică legată de domeniul lor de studiu. Un procent ridicat de elevi Colegiului trece la studii suplimentare la nivel postuniversitar.

Mai presus de toate, American College Dublin se straduieste sa insufle o pasiune pentru educație care avansează dezvoltarea talentelor individuale și un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

Viziune

Colegiul American Dublin va oferi o licență de înaltă calitate și de învățământ postuniversitar: una care este riguroasă, stimularea și valoroase. Instituția va sublinia valorile de bază de excelență academică, inovație, integritate etică și multiculturalism. Ethosul și programele de studiu instituțional insufle și să reflecte cele mai bune tradiții de învățământ superior din Irlanda și americane, angajarea studentului într-o experiență educațională care este activă, participativă și provocator. Colegiul American din Dublin va menține cele mai înalte standarde de conduită etică în toate activitățile sale, inclusiv sprijinul pentru libertatea academică, dezvăluirea adecvată a informațiilor către părțile interesate instituției, egalitatea de acces și de oportunitate. Colegiul va avea ca scop să insufle o pasiune pentru educație care avansează dezvoltarea talentelor individuale și un proces de învățare pe tot parcursul vieții.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Masterate »