ALISON

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea noastră

ALISON este o întreprindere non-profit sociale, care crede în două lucruri: că fiecare persoană are dreptul la o educație și că educația ar trebui să fie liber. Scopul nostru este de a oferi o educație gratuită pentru oricine are acces la internet, în timp ce face un profit echitabil pentru investitorii noștri și oferind un mediu de lucru creativ, corect și plină de satisfacții pentru angajații noștri.

Care ALISON are ca scop

ALISON este pentru oricine este interesat în îmbunătățirea situației lor personale. elevii noștri sunt din toate categoriile sociale, din toate regiunile lumii și dintr-o multitudine de medii. ALISON este, de asemenea, utilizat de către diferite grupuri de oameni pentru a depăși o barieră în calea educației pe care educația tradițională a fost în măsură să încalce.

pergamente alison

Scopul de bază alison și focalizare este de a oferi de învățare online gratuit pentru lume. Relațiile de puternice le-a stabilit cu partenerii cheie, împreună cu utilizarea perspicace a resurselor, canalul web face uz de și cele 6 milioane de relații puternice cu clienții a reușit să promoveze, înseamnă că este în măsură să sprijine modelul de afaceri, în principal, de veniturile din publicitate. Prin urmare, spre deosebire de alți furnizori de învățare online, ALISON nu insistă ca elevii să cumpere pergamente. Cu toate acestea, unii cursanți dori sa cumpere pergamentelor ca o înregistrare de realizare a acestora de învățare, în timp ce altele le folosesc ca o parte din CV-ul lor pentru a dovedi angajatorilor că au abilitățile pe care le susțin. Acolo unde este posibil, eforturile de a menține prețurile ALISON pergament scăzut și rulează regulat promoții și oferte pentru a se asigura că prețurile sunt menținute la un nivel minim.

Locații

Galway

Address
Level One, Galway Technology Park
Galway, County Galway
Ireland

Galway, Jud. Galway, Irlanda