Citește Descrierea Oficială

Academia MAA a fost înființată în anul 2000, aflată pe Aeroportul Amman / Marka și aparținând unui sector privat.

Academia MAA este considerată una dintre școlile importante de zboruri datorită nivelului ridicat de module educaționale și de formare prezentate de instructorii de aviație cei mai calificați și instruiți. De atunci, academia MAA si-a dobandit reputatia si cresterea intr-un ritm rapid, datorita strategiilor lor conforme cu viziunea si misiunea Academiei, in care se urmareste absolvirea unui inginer pilot si a aviatic calificat si pregatirea de a servi pe scara larga in diverse aviatii internationale câmpuri.

Academia de Aviație din Orientul Mijlociu (MAA) este clasată ca fiind una dintre cele mai mari academii de aviație la nivel local și arabil. Academia noastră își propune să exceleze printre concurenții săi într-un mod de a fi proactiv și de a găsi noi oportunități de dezvoltare care să fie în concordanță cu strategia sa actuală. Pentru a ajunge la pionierat în domeniul aviației, academia sa străduit să furnizeze modulele cele mai actualizate care servesc studenții aviației, atât în ​​ceea ce privește nivelul ridicat de educație și formare profesională prezentat de cei mai buni instructori și formatori de experți, cât și să mențină progresul tehnologiei aviatice în lume pentru a oferi piloti si ingineri calificati care pot servi in ​​diferite tari pe termen lung in cariera de aviatie.

Folosind cele mai noi tehnologii, echipamente și echipamente de antrenament, MAA oferă atât cursuri profesionale de formare pilot, cât și cursuri de tehnicieni de aeronave, aprobate de standardele ICAO JCARC (Comisia de Reglementare în Aviație Civilă din Iordania).

Concentrându-se pe siguranța și calitatea în standardele de instruire, MAA a oferit Jordan și companiile aeriene regionale cu sute de piloți și tehnicieni de aviație în ultimii cincisprezece ani, MAA a absolvit mai mult de 1200 de piloți, 1300 de ingineri de aeronave, 20 de dispecer și 50 de studenți IATA operațiunea, aceste absolvente reprezintă aproximativ 15 țări.

MAA operează o flotă modernă (15) avioane și (2) dispozitive de antrenament pentru simulare de luptă (FSTD), această flotă aflată în creștere conține (7 A / C) Piper Archer III (un singur motor), Piper Warrior III Un singur motor, Cockpit din sticlă), (2 A / C) Piper Seminole (Multi Engine) și (3 A / C) Sama CH-2000 (motor unic).

Alsim AL-200, care reprezintă Piper Seminole (aeronave cu două motoare), și este aprobat de JCARC ca un FNPT II.

Alsim ALX, care reprezintă o aeronavă cu jet de lumină cu mai multe motoare, aprobată de JCARC, DGAC francez și JAA ca FNC FNPT II MCC.

MAA este aprobat de JCARC (Comisia de reglementare a aviației civile din Iordania) ca organizație de pregătire a zborului și certificată pentru a desfășura cursuri precum:

 • Curs pilot pilot, curs integrat ATP,
 • Instrument Rating Modular Course,
 • Curs instructor de zbor,
 • Curs de cooperare multi-echipaj
 • ATPL Modalități cognitive teoretice În plus față de instructorii MAA (Ground

MAA a contractat "Quest for Institute of Language Language" - Amman, care se bucură de o vastă experiență în acest domeniu pentru a efectua toate școlile legate de limba engleză

De asemenea, MAA este aprobat de Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni (IATA) , este bine cunoscut faptul că transportul aerian este una dintre cele mai dinamice industrii din lume, oferind pentru dvs. diverse cursuri precum:

 • Managementul aeroporturilor
 • Compania aeriană de cabină
 • Conștientizarea securității aviației
 • Serviciul Clienți al companiei aeriene
 • Fundația Călătorii și Turism.
 • SMS de sistem de gestionare a siguranței

De asemenea, continuăm să ne extindem misiunea prin deschiderea filialei noastre în Aqaba, aceasta fiind în principal pentru a ajunge la cei pasionați de aviație în locații diferite, atrăgând un întreg sector dedicat pregătirii studenților noștri pentru ocuparea forței de muncă în industria aviatică și visul de a învăța să zboare se întâmplă cu noi.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Mideast Aviation Academy

... [+]

- - - - - Comunicații și rețele Inginerie Mecanică Cursuri pentru tehnologia informației (IT) Siguranța și sănătatea ocupațională Sectorul de întreținere Ingineria materialelor Sistem de asigurare a calității și siguranță

Aceste programe de formare vor fi special concepute și livrate după o vizită de consultanță de către un membru al echipei noastre de consultanți, apoi vom proiecta un program de formare bazat pe performanță (PBT) pentru a atinge performanțele dorite, pentru a atinge obiectivele companiei sau pentru a rezolva o anumită problemă.

Conținutul de instruire, manualele de instruire și instruirile special făcute clienților noștri pentru a se potrivi cu nevoile lor și cu livrarea acestui program de instruire se vor afla în locul clientului sau în orice loc favorabil.... [-]

Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
5 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mideast Aviation Academy

Dacă vă așteptați la un mod intensiv și rapid de a obține o licență și abilități necesare pentru a funcționa ca un copilot în avionul multi-pilot multi-motor, programul A ... [+]

Dacă vă așteptați la un mod intensiv și rapid de a obține o licență și abilități necesare pentru a funcționa ca un copilot în avionul multi-pilot multi-motor, programul ATPL Training este proiectat pentru dvs.!

ATPL vă va permite să urmăriți aviația ca o carieră, să deveniți primul ofițer și în cele din urmă. treci pe scaunul căpitanului.

Curs integrat ATP Cerințe preliminare de intrare.Trebuie să aibă cel puțin 18 ani. Țineți certificatul tawjihi sau certificatul echivalent autentificat de Ministerul Educației al țării emitente. Trebuie să dețină un certificat medical de clasă 1 (JCAR FCL 1.105). Durata: 24 de luni. Ore teoretice: 825 de... [-]
Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mideast Aviation Academy

Orientul Mijlociu este dedicat umplerii cerului cu piloții cei mai calificați, mai informați și orientați spre siguranță din lume. ... [+]

B737NG Rating de tip, Airbus A320 Tip Rating

18 zile școală la sol 5 zile FBS (simulator de bază complet) 9 zile FFS (simulator de zbor complet) care include un test de abilități de o zi [-]
Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
32 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mideast Aviation Academy

Dacă vă place sortarea prin condiții tehnice și meteorologice, elaborarea planurilor de zbor, monitorizarea informațiilor privind combustibilul și personalul și furnizare ... [+]

MAA are grijă nu numai de cei care ne pot duce în ceruri, ci și de instruirea celor care conduc piloții de la sol. Dacă vă place sortarea prin condiții tehnice și meteorologice, elaborarea planurilor de zbor, monitorizarea informațiilor privind combustibilul și personalul și furnizarea de piloți cu cele mai exacte și fiabile informații necesare pentru a efectua decolări și aterizări, această pregătire este pentru dvs.!

Dispecerul de zbor este o persoană foarte responsabilă care cooperează foarte mult cu piloții pentru a face călătoria cu avionul cât mai lină posibil.

INSTRUIRE DISPOZITIV FLGIHT

Curs inițial de instruire

Cerințe preliminare de intrare.Trebuie să aibă cel puțin 21 de ani. Țineți certificatul tawjihi sau certificatul echivalent autentificat de Ministerul Educației al țării emitente. Trebuie să dețină o clasă medicală validă 3. Durata: 4 luni. Ore teoretice: 285 de ore. ... [-]
Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mideast Aviation Academy

... [+]

Trebuie să aibă cel puțin CPL sau 200 de ore de zbor finalizate, dintre care 150 de ore ca PIC dacă dețin PPL. Respectarea cerințelor de cunoaștere pentru CPL, conform prevederilor din apendicele I la FCL 1.470.

Durată:

4 luni

Orele teoretice:

125 ore.

Ore de zbor:

Ora 32:00.

[-]
Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mideast Aviation Academy

Licența de pilot privat vă va permite să zburați pentru plăcerea și transportul dvs. sau chiar să vă luați familia și prietenii în excursia de vizitare a obiectivelor tur ... [+]

Dacă zborul pentru propria plăcere în avionul cu un singur motor este ceea ce vă captivează despre aviație, atunci Licența privată de pilot este ceea ce căutați. Pe parcursul cursului PPL, veți obține toate competențele necesare pentru o zboră sigură și eficientă în conformitate cu VFR (Visual Flight Rules).

Licența de pilot privat vă va permite să zburați pentru plăcerea și transportul dvs. sau chiar să vă luați familia și prietenii în excursia de vizitare a obiectivelor turistice, atâta timp cât nu vă plătiți pentru că ați făcut-o. În primul rând, deveniți ofițer și în cele din urmă se mută în locul căpitanului.

Curs PPL Cerințe... [-]
Iordania Amman
Septembrie 2019
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză