Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Al Baher pe traseul dvs. de succes în limba arabă!

Arabă oferă multe oportunități în viață și poate duce la un viitor de succes. Dacă decizia dvs. de a învăța arabă este pentru educație, carieră sau pur și simplu pentru o experiență de viață incredibilă, Al Baher vă va asigura că vă ajută să vă atingeți obiectivele. Alegeți din diferitele noastre cursuri de limbă arabă și permiteți instructorilor noștri prietenoși și profesioniști să vă ghideze la fluență. În cursul dvs. veți întâlni studenți din diferite naționalități și veți avea experiențe pe care nu le veți uita niciodată. Centrul nostru de limbi moderne este situat în complexul Al Batoul, situat în Abdoun, una dintre cele mai moderne zone din Amman-Iordania. Datorită locației sale remarcabile, studenții noștri pot accesa cu ușurință diverse restaurante, cafenele, cluburi sportive și parcuri. De asemenea, oferim o varietate de opțiuni de cazare, activități sociale distractive, studii despre istoria și cultura Orientului Mijlociu.

De ce să alegeți Al Baher?

Al Baher Centrul de formare a limbilor arabe oferă cursuri de limbă arabă cuprinzătoare, bazate pe dovezi, pentru studenții de toate nivelele și vârstele, prin medii sigure și culturale de susținere. Înființată în 2005 și situată în Amman, Iordania, misiunea lui Al Baher este de a sprijini cursanții de limbi arabe în dezvoltarea lor profesională, personală și academică printr-o varietate de cursuri de imersiune și instruire. Al Baher își oferă serviciile prin instructori instruiți, cu experiență vastă în dezvoltarea limbajului. Aflați și îmbunătățiți-vă araba cu noi pentru o experiență unică și care schimbă viața. Vă promitem un mediu de învățare excelent, lecții distractive și interesante, profesori profesioniști, cazare de calitate și șansa de a explora unul dintre cele mai interesante orașe ale lumii.

Metodologia de predare

Urmăm o abordare comunicativă pentru a oferi o instruire cuprinzătoare bazată pe dovezi, bazată pe dovezi, pentru o gamă largă de studenți, printr-o varietate de programe (inclusiv imersiune, clasă și învățământ la distanță), fiecare dintre aceste programe exemplificând angajamentul nostru de a furniza cele mai înalte standarde în limba arabă instruirea limbilor străine.

Pentru a oferi un cadru atrăgător și relevant pentru învățare, lecțiile noastre se concentrează pe subiecte diferite, care variază de la afacerile actuale la problemele de zi cu zi. Cu ajutorul profesorilor noștri profesioniști și prietenoși, elevii noștri vor putea selecta subiecte care creează interes, discuții și dezbateri în cadrul clasei.

Fiecare elev va avea ocazia să se angajeze cu limba prin participarea activă la discuțiile din clasă, pe lângă lucrul la abilitățile lingvistice fie individual, fie în perechi, fie în grupuri mici. În timp ce elevii învață despre ceilalți colegi de clasă și diferite culturi din întreaga lume, vor învăța, de asemenea, pronunția corectă în limba arabă, vor crește și vor lărgi vocabularul, vor învăța gramatica pentru a putea construi o propoziție corectă. În cele din urmă, elevii noștri vor putea să se exprime într-un mod corect și adecvat, toate în limba arabă!

Scopul nostru

Misiunea noastră este de a sprijini cursanții de limbi arabe în dezvoltarea lor profesională, personală și academică, printr-o varietate de cursuri de imersiune și instruire. Pentru a depăși așteptările studenților prin oferirea de servicii excepționale, predarea prin inovație și aplicarea unor stiluri de predare adaptate, actuale. Să se străduiască să fie cele mai bune în programele de limbă arabă, menținând în același timp rate competitive.

Fiecare elev, fie că este la nivelul 1 sau 5, este încurajat și este de așteptat să participe activ la curs, ceea ce promovează accentul programului nostru asupra dezvoltării capacității unui student de a vorbi în arabă.

Curriculum Design & Evaluări

Curriculum-ul nostru este conceput de specialiștii noștri arabi bilingvi, profesioniști nativi. Abordarea lor inovatoare și cercetarea continuă contribuie la menținerea lui Al Baher în fruntea progreselor în metodele și tehnologia de învățare a limbilor străine. Ele monitorizează întotdeauna nevoile studenților noștri pentru a garanta livrarea de înaltă calitate a cursurilor noastre.

La începutul călătoriei lor de învățare, elevii Al Baher se situează pentru un test de plasare pentru a determina nivelul lor de arabă și apoi se alătură unei clase cu alți elevi de același nivel prin care primesc o evaluare continuă prin tutoriale de clasă, teste.

Rapoartele sunt generate care oferă feedback detaliat cu privire la punctele tari și punctele slabe, precum și progresul general pentru fiecare student.

Echipa noastră

Al Baher Centrul de formare a limbilor arabe utilizează 14 colegi cu studii superioare, personal credentialed pentru a oferi servicii prietenoase, amabil, eficient, punctual și punctual. Standardele fiabile și profesionale ale centrului sunt menținute de instructorii bilingvi, bine instruiți, nativi, vorbitori de limba arabă, cu o experiență de peste zece ani în domeniile lor respective. Ei sunt entuziasmați, prietenoși și, cel mai important, fiecare este certificat și acreditat de Ministerul Învățământului Superior pentru a ne menține clasele structurate și cuprinzătoare. Acestea sunt selectate cu un grad ridicat de revizuire, deoarece acestea sunt cheia pentru a face arabă distractiv și eficient.

Instructorii noștri furnizează în timp util documentația solicitanților (de exemplu, informații de testare / interviu), urmată de o notificare adecvată adresată solicitanților de participare la teste și interviuri. Instructorii furnizează cât mai curând rezultate și feedback semnificativ la teste și interviuri către solicitanți și continuă să monitorizeze metodele selectate și eficiența și eficiența acestora.

Cu energia, expertiza și pasiunea noastră pentru a învăța limba arabă, scopul nostru este de a ajuta studenții să reușească într-o comunitate globală, la Al Baher avem o echipă de oameni care să vă primească și să vă facă să vă simțiți acasă. Întrebați-le despre chestiuni academice, activități sociale sau locul cel mai bun obțineți o cafea bună! Acestea sunt pentru dvs., vă pot însoți în numeroasele activități sociale pe care le organizăm. Acestea vor fi ghizii dvs. pe măsură ce explorați voi și prietenii noștri internaționali.

Campus

Centrul nostru este situat în (Abdoun), una dintre cele mai moderne zone din Amman, Iordania.

Acesta este situat în complexul Al Batoul, o nouă clădire de lux, care conține numeroase magazine și multe alte facilități, pe lângă locația sa remarcabilă, care leagă studenții cu diverse restaurante, cluburi sportive, parcuri și este la câțiva pași de Taj Mall, unul dintre cele mai noi centre comerciale din Amman. În cadrul mall-ului cu cinci etaje sunt numeroase magazine de specialitate, un magazin alimentar (Cozmo), o duzină de restaurante și cafenele și cinematografe spațioase. Al Baher locație ideală și mod relaxat în aer liber de viață oferă studenților o oportunitate unică de a învăța.

Clasele se desfășoară într-un cadru confortabil de instituții, având elevii să se bucure de lecțiile lor în sălile de clasă cu aer condiționat, dotate cu mese și scaune confortabile, stabilite într-un mod care le permite elevilor să interacționeze în mod liber unul cu celălalt. Fiecare cameră de clasă este dotată cu un ecran mare de tehnologie avansată, în scopul de a păstra studenții noștri conectați cu lumea exterioară și de a obține privilegiul de a beneficia de cele mai recente metode de predare ale instructorilor noștri folosind instrumentele de învățare audio / video. Elevii se bucură de o utilizare gratuită a rețelei fără fir, a rețelei wifi și a terminalelor de internet și sunt invitați să se relaxeze, să-și studieze sau să-și facă temele în salonul de studiu oferit cu calculatoare accesibile pentru ei.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Al Baher Arabic Language Training Center

Al- Baher oferă două cursuri de imersiune care sunt oferite pe tot parcursul anului și nu se limitează la programul nostru normal de programare. ... [+]

Al- Baher oferă două cursuri de imersiune care sunt oferite pe tot parcursul anului și nu se limitează la programul nostru normal de programare.

* Imersiune intensivă: (4-12 săptămâni)

Acest curs se concentrează pe imersarea studenților într-un mediu arabic autentic pentru o perioadă scurtă de timp. Este preferat de studenți care se gândesc la îmbunătățirea sau menținerea nivelului lor araba existent sau pregătiți pentru a lucra într-o țară vorbitoare de limbă arabă

* Immersiune pe termen lung: (3 - 12 luni)

Acest curs invită studenții să se înconjoare în limba cu instruire intensă. Elevii sunt supuși unui test de monitorizare în plus față de planurile săptămânale de lecție cu obiective clare, definite reciproc. Printr-o multitudine de curricule, clasele asigură că se predau competențe adecvate și relevante: vorbire, ascultare, citire și scriere. Mai multă atenție se acordă intereselor și utilizărilor specifice ale elevului.... [-]

Iordania Amman
Înscriere Deschisă
Engleză
1 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Al Baher Arabic Language Training Center

Dacă intenția dvs. este de a dezvolta fluență folosind dialectul nostru vorbit (Ammiya / colocvială), AL-Baher oferă acest program pentru a maximiza interacțiunea zilnică ... [+]

Prezentare generală:

Dacă intenția dvs. este de a dezvolta fluență folosind dialectul nostru vorbit (Ammiya / colocvială), AL-Baher oferă acest program pentru a maximiza interacțiunea zilnică și comunicarea. Elevii vor putea folosi arabă într-un spirit multicultural care îi poate ajuta să-și lărgească orizonturi și să-și extindă rețelele sociale.

CECR

3 - Citiți și înțelegeți textele scurte și simple sau mesajele de la prieteni și cele mai importante informații din anunțurile care conțin cuvinte vocabulare cunoscute.... [-]

Iordania Amman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 - 10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Al Baher Arabic Language Training Center

Al Baher oferă cursuri de pregătire pentru astfel de examene, care vor fi pasul esențial spre succes și, cu ajutorul instructorilor noștri cu experiență și profesională, ... [+]

Prezentare generală

Elevii au diferite obiective pe care le dorește să le atingă, cum ar fi dorința de a avea o carieră într-un mediu internațional sau de a obține un avantaj competitiv în cariera lor. Alții ar putea dori să participe la o universitate de limbă arabă sau să caute mai multe oportunități de angajare în viitor. Pentru a putea atinge obiectivele menționate mai sus, elevii trebuie să urmeze unul sau mai multe dintre examenele de mai jos. Al Baher oferă cursuri de pregătire pentru astfel de examene, care vor fi pasul esențial spre succes și, cu ajutorul instructorilor noștri cu experiență și profesională, vă vom asigura cele mai bune rezultate pentru dvs.... [-]

Iordania Amman
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Al Baher Arabic Language Training Center

... [+]

Prezentare generală:

CECR

CECR

CECR

CECR

Note:

[-]
Iordania Amman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Al Baher Arabic Language Training Center

O mică atenție individuală poate merge într-adevăr pe un drum lung! O lecție privată înseamnă o concentrare personalizată asupra dvs. Veți primi atenția nedivulgată a pro ... [+]

O mică atenție individuală poate merge într-adevăr pe un drum lung! O lecție privată înseamnă o concentrare personalizată asupra dvs. Veți primi atenția nedivulgată a profesorului dvs., plus îndrumări și feedback care vă sunt specifice și scopurilor.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți semnificativ nivelul într-un timp scurt și să vă orientați învățarea către anumite domenii, înscrieți-vă pentru un curs individual la Al Baher și maximizați-vă progresul prin lecții private. Acesta este cursul cel mai flexibil și mai personal disponibil care este oferit pe tot parcursul anului pe bază de cerere. Lecții private pot fi organizate în zile sau seara, în funcție de disponibilitatea instructorilor.... [-]

Iordania Amman
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză