Al Baher Arabic Language Training Center

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Al Baher pe traseul dvs. de succes în limba arabă!

Arabă oferă multe oportunități în viață și poate duce la un viitor de succes. Dacă decizia dvs. de a învăța arabă este pentru educație, carieră sau pur și simplu pentru o experiență de viață incredibilă, Al Baher vă va asigura că vă ajută să vă atingeți obiectivele. Alegeți din diferitele noastre cursuri de limbă arabă și permiteți instructorilor noștri prietenoși și profesioniști să vă ghideze la fluență. În cursul dvs. veți întâlni studenți din diferite naționalități și veți avea experiențe pe care nu le veți uita niciodată. Centrul nostru de limbi moderne este situat în complexul Al Batoul, situat în Abdoun, una dintre cele mai moderne zone din Amman-Iordania. Datorită locației sale remarcabile, studenții noștri pot accesa cu ușurință diverse restaurante, cafenele, cluburi sportive și parcuri. De asemenea, oferim o varietate de opțiuni de cazare, activități sociale distractive, studii despre istoria și cultura Orientului Mijlociu.

De ce să alegeți Al Baher?

Al Baher Centrul de formare a limbilor arabe oferă cursuri de limbă arabă cuprinzătoare, bazate pe dovezi, pentru studenții de toate nivelele și vârstele, prin medii sigure și culturale de susținere. Înființată în 2005 și situată în Amman, Iordania, misiunea lui Al Baher este de a sprijini cursanții de limbi arabe în dezvoltarea lor profesională, personală și academică printr-o varietate de cursuri de imersiune și instruire. Al Baher își oferă serviciile prin instructori instruiți, cu experiență vastă în dezvoltarea limbajului. Aflați și îmbunătățiți-vă araba cu noi pentru o experiență unică și care schimbă viața. Vă promitem un mediu de învățare excelent, lecții distractive și interesante, profesori profesioniști, cazare de calitate și șansa de a explora unul dintre cele mai interesante orașe ale lumii.

Metodologia de predare

Urmăm o abordare comunicativă pentru a oferi o instruire cuprinzătoare bazată pe dovezi, bazată pe dovezi, pentru o gamă largă de studenți, printr-o varietate de programe (inclusiv imersiune, clasă și învățământ la distanță), fiecare dintre aceste programe exemplificând angajamentul nostru de a furniza cele mai înalte standarde în limba arabă instruirea limbilor străine.

Pentru a oferi un cadru atrăgător și relevant pentru învățare, lecțiile noastre se concentrează pe subiecte diferite, care variază de la afacerile actuale la problemele de zi cu zi. Cu ajutorul profesorilor noștri profesioniști și prietenoși, elevii noștri vor putea selecta subiecte care creează interes, discuții și dezbateri în cadrul clasei.

Fiecare elev va avea ocazia să se angajeze cu limba prin participarea activă la discuțiile din clasă, pe lângă lucrul la abilitățile lingvistice fie individual, fie în perechi, fie în grupuri mici. În timp ce elevii învață despre ceilalți colegi de clasă și diferite culturi din întreaga lume, vor învăța, de asemenea, pronunția corectă în limba arabă, vor crește și vor lărgi vocabularul, vor învăța gramatica pentru a putea construi o propoziție corectă. În cele din urmă, elevii noștri vor putea să se exprime într-un mod corect și adecvat, toate în limba arabă!

Scopul nostru

Misiunea noastră este de a sprijini cursanții de limbi arabe în dezvoltarea lor profesională, personală și academică, printr-o varietate de cursuri de imersiune și instruire. Pentru a depăși așteptările studenților prin oferirea de servicii excepționale, predarea prin inovație și aplicarea unor stiluri de predare adaptate, actuale. Să se străduiască să fie cele mai bune în programele de limbă arabă, menținând în același timp rate competitive.

Fiecare elev, fie că este la nivelul 1 sau 5, este încurajat și este de așteptat să participe activ la curs, ceea ce promovează accentul programului nostru asupra dezvoltării capacității unui student de a vorbi în arabă.

Curriculum Design & Evaluări

Curriculum-ul nostru este conceput de specialiștii noștri arabi bilingvi, profesioniști nativi. Abordarea lor inovatoare și cercetarea continuă contribuie la menținerea lui Al Baher în fruntea progreselor în metodele și tehnologia de învățare a limbilor străine. Ele monitorizează întotdeauna nevoile studenților noștri pentru a garanta livrarea de înaltă calitate a cursurilor noastre.

La începutul călătoriei lor de învățare, elevii Al Baher se situează pentru un test de plasare pentru a determina nivelul lor de arabă și apoi se alătură unei clase cu alți elevi de același nivel prin care primesc o evaluare continuă prin tutoriale de clasă, teste.

Rapoartele sunt generate care oferă feedback detaliat cu privire la punctele tari și punctele slabe, precum și progresul general pentru fiecare student.

Echipa noastră

Al Baher Centrul de formare a limbilor arabe utilizează 14 colegi cu studii superioare, personal credentialed pentru a oferi servicii prietenoase, amabil, eficient, punctual și punctual. Standardele fiabile și profesionale ale centrului sunt menținute de instructorii bilingvi, bine instruiți, nativi, vorbitori de limba arabă, cu o experiență de peste zece ani în domeniile lor respective. Ei sunt entuziasmați, prietenoși și, cel mai important, fiecare este certificat și acreditat de Ministerul Învățământului Superior pentru a ne menține clasele structurate și cuprinzătoare. Acestea sunt selectate cu un grad ridicat de revizuire, deoarece acestea sunt cheia pentru a face arabă distractiv și eficient.

Instructorii noștri furnizează în timp util documentația solicitanților (de exemplu, informații de testare / interviu), urmată de o notificare adecvată adresată solicitanților de participare la teste și interviuri. Instructorii furnizează cât mai curând rezultate și feedback semnificativ la teste și interviuri către solicitanți și continuă să monitorizeze metodele selectate și eficiența și eficiența acestora.

Cu energia, expertiza și pasiunea noastră pentru a învăța limba arabă, scopul nostru este de a ajuta studenții să reușească într-o comunitate globală, la Al Baher avem o echipă de oameni care să vă primească și să vă facă să vă simțiți acasă. Întrebați-le despre chestiuni academice, activități sociale sau locul cel mai bun obțineți o cafea bună! Acestea sunt pentru dvs., vă pot însoți în numeroasele activități sociale pe care le organizăm. Acestea vor fi ghizii dvs. pe măsură ce explorați voi și prietenii noștri internaționali.

Campus

Centrul nostru este situat în (Abdoun), una dintre cele mai moderne zone din Amman, Iordania.

Acesta este situat în complexul Al Batoul, o nouă clădire de lux, care conține numeroase magazine și multe alte facilități, pe lângă locația sa remarcabilă, care leagă studenții cu diverse restaurante, cluburi sportive, parcuri și este la câțiva pași de Taj Mall, unul dintre cele mai noi centre comerciale din Amman. În cadrul mall-ului cu cinci etaje sunt numeroase magazine de specialitate, un magazin alimentar (Cozmo), o duzină de restaurante și cafenele și cinematografe spațioase. Al Baher locație ideală și mod relaxat în aer liber de viață oferă studenților o oportunitate unică de a învăța.

Clasele se desfășoară într-un cadru confortabil de instituții, având elevii să se bucure de lecțiile lor în sălile de clasă cu aer condiționat, dotate cu mese și scaune confortabile, stabilite într-un mod care le permite elevilor să interacționeze în mod liber unul cu celălalt. Fiecare cameră de clasă este dotată cu un ecran mare de tehnologie avansată, în scopul de a păstra studenții noștri conectați cu lumea exterioară și de a obține privilegiul de a beneficia de cele mai recente metode de predare ale instructorilor noștri folosind instrumentele de învățare audio / video. Elevii se bucură de o utilizare gratuită a rețelei fără fir, a rețelei wifi și a terminalelor de internet și sunt invitați să se relaxeze, să-și studieze sau să-și facă temele în salonul de studiu oferit cu calculatoare accesibile pentru ei.

Locații

Amman

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Amman, Amman Governorate, Iordania