Seychelles Tourism Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia de Turism Seychelles este singurul colegiu de turism în Seychelles.

Academia de Turism Seychelles își asumă responsabilitatea sa pentru a asigura calitatea și fiabilitatea programelor sale de formare foarte serios. Ca o Academie avem obligația de a planifica cursurile noastre de instruire cu atenție pentru a răspunde nevoilor elevilor. Noi evalua în mod constant eficiența fiecărui program de formare în ceea ce privește schimbarea aceasta le aduce elevilor și de a face îmbunătățiri în cadrul acestor programe, în scopul de a fi mai receptiv la cererea angajatorului. De asemenea, am aspiră la creșterea volumului și a gamei de prevederi livrate angajatorilor, prin urmare, să răspundă nevoilor pieței forței de muncă.

Planurile noi sunt în curs de desfășurare cu construirea iminentă a unui nou hi-tech, complex modern, care va raspunde mai bine la nevoia elevului și a cererii.

Puțină istorie

Deschiderea Aeroportului Internațional în 1972, a oferit impulsul inițial pentru a face upgrade standard de servicii și facilități în numărul tot mai mare de hoteluri și unități de catering care au fost construite în urma acestei evoluții majore.

În 1976, mai multe inovații au avut loc, iar ușile școlii au fost deschise pentru public, astfel încât studenții să poată câștiga experiență hands-on. După aceea, seychellois au fost instruiți pentru a preda generații succesive de studenți. Primul grup de elevi în urma primului program realizat studii practice în industrie, în timp ce Ministerul Educației angajat pe cei care au dorit să lucreze la școală, studiind sub îndrumarea instructorilor francezi.

Până în ianuarie 1978, cursanții erau gata să se angajeze în formare finală la Ecole Hoteliere de Paris, în calitate de instructori cu drepturi depline. Până în decembrie 1979, au fost din nou și gata să înceapă de predare.

În ciuda facilităților relativ limitate ale acelor zile, mulți dintre acei studenți care au studiat la școală între 1976 și 1982 au plecat să urmeze o carieră în străinătate, sau au afaceri de succes aici, în Seychelles.

Viziune și misiune

STA Vision

Pentru a fi recunoscut ca principalul institut de formare ospitalității și turismului în regiune, renumită pentru programele sale oferite și calitatea absolvenților săi.

Declaratia de misiune

Pentru a trenului, dezvoltarea și modernizarea angajată abandonul școlar și angajații din turism, cu scopul de a asigura o forță de muncă de turism extrem de competentă, pentru a spori competitivitatea generală a țării spre realizarea dezvoltării turismului durabil.

goluri

  • Îmbunătățirea calității și a standardelor de formare oferite studenților și a personalului în exploatare din industria turismului de servicii de pre;
  • Furniza servicii de dezvoltare și de formare oportunități profesionale pentru întregul personal, în scopul de a îmbunătăți calitatea și standardele în ceea ce privește rolurile lor actuale și viitoare și responsabilități la Academie;
  • Motiveaza-și să păstreze tot personalul prin încredere și respect reciproc, disponibilitatea de oportunități și stimulente pentru dezvoltarea profesională, învățarea și avansarea în carieră;
  • Modernizarea instalațiilor și a infrastructurii la academie în aliniere cu misiunea și viziunea Academiei, normele și standardele internaționale și ținând seama de nevoile actuale și viitoare ale industriei turismului din Seychelles;
  • Ia legătura cu și pentru a obține sprijinul tuturor partenerilor, inclusiv guvernul din Seychelles prin Ministerul Turismului și Consiliul de Turism Seychelles (STB) și sectorul privat în sprijinul misiunii, viziune și obiective strategice ale Academiei;
  • Să se asigure că fondurile și alte resurse puse la dispoziție prin intermediul bugetului anual și alte surse sunt gestionate în mod eficient și durabil în sprijinul misiunii, viziune și obiective strategice ale Academiei;
  • Diversificăm și să se extindă pe intervalul de pre-service și în programele de formare oferite la Academie, prin eforturile de colaborare și parteneriate cu partenerii locali și internaționali Academiei susținute;
  • Atrage și de a oferi studenților internaționali de pre-service și în servicii de oportunități de formare la academie;
  • Să stabilească parteneriate puternice cu comunitatea si sa se angajeze cu ei prin activități și inițiative pentru dezvoltarea generală a turismului în Seychelles și;
  • Să dezvolte o structură organizatorică și cultură, care va fi împuternicit să conducă o creștere a calității către un viitor mai durabil pentru Academie.

Valorile de bază

excelență: Ne străduim să îndeplinească cele mai înalte standarde ale industriei turismului și ospitalității. Ne-am angajat sa imbunatateasca pe gama de programe oferite, calitatea personalului și a absolvenților noștri precum și standardele serviciilor oferite clienților noștri.

etica: Ne-am angajat la cele mai înalte standarde de respect, onestitate, responsabilitate și profesionalism. Ne așteptăm conduita personalului și a studenților noștri să se bazeze pe încredere și respect reciproc și condus de cele mai înalte standarde etice.

Lucru in echipa : Noi apreciem lucrul in echipa ca o abordare integrată în aducerea laolaltă o serie de talente în cunoștință de luare a deciziilor și de acțiune în colaborare. Noi credem în schimbul de cunoștințe și experiență și sprijinirea personalului și a studenților noștri pentru a atinge potențialul maxim.

serviciu: Ne-am angajat să ofere cele mai înalte standarde de servicii pentru personalul nostru, studenți și clienți. În acest sens, ne propunem să vindem academia ca instituție de formare de alegere pentru potențialii studenți și să vândă Seychelles ca destinație de alegere pentru clienții potențiali.

diversitate: Imbratisam diversitatea personalului și a studenților și valoare necesitatea lor în crearea unui mediu care este sigur, de susținere și primitoare. De asemenea, ne străduim pentru diversitate în curriculum-ul și serviciile noastre oferite clientilor nostri.

creştere: Ne-am angajat la promovarea creșterii personale și profesionale a personalului și a studenților prin promovarea învățării pe tot parcursul vieții și de conducere de dezvoltare în toate eforturile noastre.

Parteneriate: Noi lucrăm cu partenerii locali și internaționali din industria turismului și a ospitalității pentru a îmbunătăți calitatea formării și serviciilor pe care le oferim studenților și clienților. Noi apreciem contribuția lor în a ajuta academia atinge viziunea, misiunea și obiectivele strategice.

Locații

Victoria

Address
P.O Box 1051
La Misere
Mahe

Victoria, Mont Fleuri, Seychelles