Universități în Seychelles

Top Școli & Universități în Seychelles 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Seychelles. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Seychelles. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Seychelles și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Seychelles și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Seychelles direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Seychelles

Seychelles Tourism Academy

Diplomă Avansată Seychelles Victoria

The Seychelles Tourism Academy is the only tourism college in the Seychelles. The Seychelles Tourism Academy takes its responsibility for ensuring the quality and reliability of its training programmes very seriously. As an Academy we have an obligation to plan our courses of instruction carefully to respond to student needs.