International Study Programs of Udayana University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE

Programul de studii aprofundate în străinătate urmărește să aducă educația terțiară la un nou nivel și să mute sala de clasă în comunitățile locale din străinătate. Programele noastre sunt concepute pentru a încuraja cunoașterea și schimbul cultural și călătoresc calea pentru soluții durabile de ultimă oră atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru comunitățile locale.
Principalul obiectiv academic este de a crea o înțelegere generală a modului în care oceanul este esențial pentru existența noastră și că suntem esențiali pentru a ne ajuta să supraviețim daunelor pe care le-am cauzat.

Mai mult, dorim să creștem percepția proiectelor pe care comunitățile locale le-au stabilit deja, printre viitorii cercetători pe de o parte, iar pe de altă parte, dorim ca elevii să fie implicați activ în aceste proiecte pentru a le dezvolta și mai mult.
Prin programul nostru, cunoștințele și abilitățile sunt aplicate direct mediului real - unde este necesar cel mai mult și are cel mai puternic efect.

Misiunea noastră

Conducerea pentru noi programe semestre integrate derivate din călătoriile noastre extinse în Indonezia. După ce am colaborat îndeaproape cu partenerul nostru local din Bali timp de mai mulți ani, am văzut cererea crescândă de a deveni proactiv în ceea ce privește protejarea mediului nostru și, în special, a oceanelor tropicale. Comunitățile locale se bazează pe ajutorul unor oameni de știință cu experiență marină, care pot merge spre un viitor mai bun.

Văzând această cerere și cerința tinerilor cadre universitare care doresc să obțină o nouă experiență de învățare, pe care ei o pot aplica direct în domeniu, am decis în cele din urmă să combinăm ambele cereri în crearea unui semestru de studiu în biologie tropicală și conservare marină în străinătate, proiecte locale.

Ca o echipă internațională tânără, știm ce face ca studiile în străinătate să programeze o experiență remarcabilă și schimbătoare de viață: învățarea imersivă, combinată cu lucrări de teren sensibile și cercetători, care au un impact semnificativ asupra comunităților locale.

Programele noastre sunt concepute pentru a încuraja cunoașterea și schimbul cultural și călătoresc calea pentru soluții durabile de ultimă oră atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru comunitățile locale.

Aplicați-vă cunoștințele și abilitățile în mediul real - unde este necesar cel mai mult și are cel mai puternic efect.

Valorile noastre

  • MATERIALE DE CALITATE

Calitatea este importantă pentru noi, pentru dumneavoastră. Monitorizăm constant programele de studiu și optimizăm procesele. Vrem să ne asigurăm că prelegerile, studiile de teren și proiectele de cercetare sunt la nivel academic.

  • MATERIALE DE ACCES

Experiența internațională sau experiența de lucru este esențială în lumea globalizată actuală. Încercăm să proiectăm programe accesibile pentru toată lumea, chiar și pentru cei cu o perioadă de timp sau un buget limitat.

  • PARTENERI
Lucrăm cu parteneri care împărtășesc viziunea noastră asupra unui schimb cultural care se concentrează puternic pe durabilitate și responsabilitate. Am construit o relație puternică cu încrederea ca fundație.

  • LOCAȚII
Fiecare loc de pe pământ este unul de acest gen care merită o călătorie. Am ales acele locuri pe care le-am admirat de atunci și v-ar plăcea să le arătăm cu toate fațetele pe care le are viața locală. Dar există mai multe locații acolo pentru a descoperi și noi suntem mai mult decât stoked pentru a le face accesibile pentru tine.

  • LOCALE
De ce oferim programe de știință marină în Bali? Deoarece știința marină va învăța de fapt ceva nou - o cunoaștere, accesibilă numai în Oceanul Indian. Dezvoltăm programe care sunt strâns legate de căile locale și de preocupările locale în ceea ce privește subiectele de cercetare și conservarea.

  • DREPTURI DE CĂLĂTORIE
Crezi că știi ce înseamnă corectitudine? Crezi că știi ce este devoțiunea? Și tu ai crezut că ești pacient? Ei bine, lumea te va învăța mai mult decât credeai că ar trebui să știi. Suntem bucuroși să participăm la acest proces!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Semester Abroad Program - Tropical Biology & Marine Conservation

Campus 16 săptămâni September 2018 Indonezia Ubud

[+]

Cum este… Obligativitatea vizelor

[-]

Cursuri de vară

Corali Recif De Restaurare Curs De Vară

Campus 4 săptămâni June 2018 Indonezia Ubud

Puneți-vă într-un curs de vară de patru săptămâni în restaurare recif de corali din Bali. Explorați starea de sănătate a recifelor de corali din jurul insulei Bali și obțineți o înțelegere mai profundă a ecosistemului marin tropical în general. Vedeți cum schimbările climatice și acidificarea oceanelor influențează ecosistemele și recifele de corali și de ce este deosebit de important să restabiliți starea de sănătate a recifelor de corali pentru a asigura și asigura supraviețuirea tuturor ființelor vii. [+]

Curs de vară pentru restaurare Coral Reef

Puneți-vă într-un curs de vară de patru săptămâni în restaurare recif de corali din Bali. Explorați starea de sănătate a recifelor de corali din jurul insulei Bali și obțineți o înțelegere mai profundă a ecosistemului marin tropical în general. Vedeți cum schimbările climatice și acidificarea oceanelor influențează ecosistemele și recifele de corali și de ce este deosebit de important să restabiliți starea de sănătate a recifelor de corali pentru a asigura și asigura supraviețuirea tuturor ființelor vii. În timpul cursurilor și a mai multor călătorii în teren, veți cunoaște și vedea diferitele abordări utilizate pentru a restaura recifele de corali din jurul insulei Bali.... [-]


Curs De Vară Pentru Turism Durabil

Campus 4 săptămâni June 2018 Indonezia Ubud

Ca destinație turistică principală în Indonezia, Bali se află într-o poziție dificilă, unde dezvoltarea turismului ajută insula să crească din punct de vedere economic, dar în același timp amenință habitatele naturale, viața marină și cultura sa unică. [+]

Ca destinație turistică principală în Indonezia, Bali se află într-o poziție dificilă, unde dezvoltarea turismului ajută insula să crească din punct de vedere economic, dar în același timp amenință habitatele naturale, viața marină și cultura sa unică. Acest curs intensiv de vară de 4 săptămâni vă va ajuta să înțelegeți impactul turismului în Bali și să vedeți pașii făcuți pentru un turism durabil și ecoturism. Diverse călătorii de teren vă vor ajuta să obțineți o imagine asupra eforturilor depuse pentru a reduce impactul negativ și pentru a păstra principalele atracții turistice din Bali: natura și practicile sale culturale. Clasa ta | comunitatea bilingvă ... [-]

Mangrove Ecologie Curs De Vară

Campus 4 săptămâni June 2018 Indonezia Ubud

Indonezia este țara cu cele mai mari păduri de mangrove din întreaga lume. Acest curs imersiv de vară de 4 săptămâni vă va oferi șansa unică de a avea acces la acest ecosistem de pe insula Bali. [+]

Indonezia este țara cu cele mai mari păduri de mangrove din întreaga lume. Acest curs imersiv de vară de 4 săptămâni vă va oferi șansa unică de a avea acces la acest ecosistem de pe insula Bali. Un bloc puternic de formare profesională vă va oferi cunoștințe specifice despre ecosistemul mangrovei, în timp ce excursii pe teren și excursii științifice vă va ajuta să înțelegeți complexitatea biologică și importanța mangrovei în Bali. Această abordare unică vă oferă oportunitatea de a efectua cercetări în domeniul stabilit și de a colecta date pentru a sprijini și promova practici eficiente de restaurare a mangrovei.

Clasa ta | Mangrourile din Bali și Insula Nusa Penida ... [-]

Contactează