Anibrain School Of Media Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Scoala Anibrain de Media Design, vom crea magicieni care sunt instruiți să evoca imposibilul și să conducă la modul în Digital Age.

Învață de la experți în domeniu: US!

Instructorii nostri calificati si facultate aduce de ani de experiență de lucru la masa impreuna cu cele mai bune practici din industrie a le face ideale pentru a preda și împărtăși cunoștințele.

Cu credite la peste 65 de filmele de la Hollywood, inclusiv Harry Potter, Resident Evil, Death Race și sare. Anibrain VFX este unul dintre principalii furnizori din India de efecte vizuale pentru industria de film de la Hollywood.

ESTD. în anul 2006

Fondată în 2006 de către Jesh Krishna Murthy, Anibrain a devenit un nume de frunte la nivel mondial în crearea de conținut digital, inclusiv Film, TV, Apps, Mobile si Web. Clientii nostri se numara cine e cine a lumea digitală și este această experiență și îndemânare aducem la educația digitală arena.Our articole unic curs și pedagogie ne permite să creați industrie gata de profesioniști new media care pot concura la un nivel global în profesii, inclusiv VFX, Animatie, jocuri, aplicații mobile, Digital manipulare Pixel, web, mass-media Interactivitate, Tehnologie video, Proiectare Visual etc.

DE CE NOI

Fie interesul dumneavoastră este în animație, efecte vizuale pentru filme, sau instrumente pentru a crea fabulos New Aplicații, jocuri, video sau de a începe o carieră în Marketing Digital, avem o gama larga de cursuri disponibile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, și vă ajută să se angajeze într-o carieră fabulos. Ghost Rider, Silent Hill, Cronici, pisicile și câinii lui John Woo Red Cliff și Resident Evil sunt doar cateva nume dintr-o listă lungă de la Hollywood Films unde magie Anibrain a fost recunoscut și apreciat.

Locații

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, India
Număr de telefon
+91 20 3056 0344