NMAT by GMAC

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru a vă înscrie la examene, livrate în Africa de Sud, vă rugăm să faceți clic

Pentru a vă înscrie la examene, livrate în Filipine, vă rugăm să faceți clic

Pentru a vă înscrie la examene, livrate în Nigeria, vă rugăm să faceți clic

Consiliul de admitere pentru managementul absolvenților (GMAC) este o organizație globală fără scop lucrativ, formată din școli de afaceri absolvenți de lider din întreaga lume.

GMAC consideră că afacerile și managementul sunt esențiale pentru bunăstarea economică și socială a oamenilor din întreaga lume. Noi pledăm pentru educația de management a absolvenților și valoarea acesteia pentru persoane și societate. GMAC este proprietarul și administratorul examenelor NMAT by GMAC și NMAT by GMAC ™.

GMAC se străduiește să crească accesul pentru creșterea și diversificarea grupului de candidați; dezvolta evaluări pentru a răspunde nevoilor globale de educație în management; și extinde valoarea la școli cu produsele, serviciile și cunoștințele noastre din industrie.

GMAC satisface nevoile școlilor de management și ale studenților actuali și potențiali, printr-o gamă largă de produse, servicii și programe concepute pentru a deschide ușile pentru studenți, profesioniști și programe de management absolvent din întreaga lume. GMAC servește, de asemenea, ca principală sursă de cercetare și informații despre educația de calitate a managementului absolvenților.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

De ce să luați NMAT by GMAC ™

1. Acceptat de școlile de afaceri de frunte pe piețele emergente

NMAT by GMAC ™ este utilizat pentru admiterea la unele dintre cele mai importante programe de afaceri absolvite pe piețele emergente, inclusiv India, Africa de Sud, Nigeria și Filipine. Adus de dumneavoastră de către factorii de decizie a examenului NMAT by GMAC , examenul NMAT by GMAC măsoară abilitățile necesare pentru succesul academic în programele de management.

NMAT by GMAC este conceput pentru a vă oferi încrederea de a performa cât mai bine. Examenul este prietenos pentru candidați, permițându-vă să alegeți ordinea secțiunii și nu există un marcaj negativ. Este important să vă ajutați să vă familiarizați cu formatul întrebării și conținutul măsurat pe examenul NMAT by GMAC examen NMAT by GMAC . Amintiți-vă - pregătirea crește încrederea și performanța.

2. Evaluarea de înaltă calitate din partea celor care au făcut examenul GMAT

NMAT by GMAC a fost un simbol al calității de când a fost introdus pentru prima dată în India în urmă cu peste 20 de ani - permițând probatorilor să acceseze educația de management a absolvenților și o carieră la alegere, oferind în același timp școlilor acces la talentul de top.

3. Proiectat pentru comoditate și crește încredere

Când apar pentru orice test, nervii sunt întotdeauna un factor care contribuie la performanța în ziua testării. În proiectarea NMAT by GMAC examen NMAT by GMAC am analizat modalități de a alina acei nervi, astfel încât să puteți efectua cu încredere.

NMAT by GMAC este conceput pentru a vă oferi încrederea de a efectua cât mai bine abilitatea dvs.:

  1. Efectuarea testului de mai multe ori: Puteți lua NMAT by GMAC trei ori într-un an de testare dat. Acest lucru vă oferă încrederea că aveți mai mult de o singură oportunitate de a vă oferi cel mai bine.
  2. Alegeți ordinea secțiunii: examenul NMAT by GMAC vă permite să alegeți ordinea în care răspundeți la fiecare dintre secțiunile din test. Acest lucru vă permite să vă jucați la punctele tale forte.
  3. Fără marcaj negativ: uneori nu sunteți sigur de răspunsul corect la test și ați epuizat timpul. Ei bine, puteți face o ghicire în cunoștință de cauză, fără teama unei pedepse pentru un răspuns greșit. Sistemul fără marcaj negativ este în conformitate cu practicile globale.
  4. Disponibilitatea materialului oficial de practică: este important să vă pregătiți pentru test pentru a vă efectua la maxim. Ajutorul de pregătire vă familiarizează cu formatele întrebărilor și conținutul care se măsoară pe examenul NMAT by GMAC examen NMAT by GMAC . Puteți accesa NMAT by GMAC ™ Materiale oficiale de practică care au întrebări luate din examene NMAT administrate în trecut.
  5. Practică pentru a-ți accentua abilitățile: materialele de practică oficiale NMAT by GMAC sunt concepute pentru a oferi expunere și familiaritate cu tipurile și stilul de interogare. Pregătirea crește încrederea și performanța.

NMAT by GMAC este conceput pentru confortul dvs.:

  1. Fereastra de testare: puteți alege data preferată în fereastra de testare.
  2. Programare automată: Puteți alege data, ora și locația dvs. de testare în timp real, pe baza disponibilității de locuri la fiecare centru de testare.
  3. Înregistrați-vă pentru NMAT by GMAC ™ de pe mobil: vă permite să vă înregistrați oricând și oriunde.
  4. Aplicarea în școlile de afaceri după examinarea rezultatelor: Puteți trimite punctajul la școala B acceptantă după examinarea rezultatului dvs., sub rezerva termenului limită de depunere a cererii.

Locații

Sectorul 12

Address
122002 Sectorul 12, Haryana, India

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Makati

Address
Makati, Metro Manila, Filipine

Abuja

Address
Abuja, Teritoriul Capitalei Federale, Nigeria