Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1986 în Chennai, India, "KBuffer Online" deținută de dl GM Sundaram a fost de servire diversi clienti din domeniul edituri, poligrafie și Multimedia. De asemenea, ei au avut o sucursală în Madurai pentru a satisface nevoile de mulți editori, în acel oraș.

Promotorul, domnul GM Sundaram are o experiență bogată în domeniul formării, Editura, și multimedia. În 2003, Super Graphics a inceput promovarea diverse cursuri sub numele de marcă de KBuffer. Lista de cursuri includ:

Redactare tehnică E-LEARNING E-PUBLISHING Testare Software (Autorizate de Hewlett Packard sau HP) MULTIMEDIA, si multe altele.

In 2005, ei au introdus conceptul nou de clasa virtuală, unde oamenii pot învăța multe lucruri folosind metodologia E-Learning. Acum, ei au elevi fac diferite cursuri din diferite parti ale Indiei si, de asemenea, în străinătate. KBuffer este, de asemenea, efectuarea de cursuri profesionale speciale în multe colegii în oraș Chennai.

Dl Sundaram a servit ca șef al Centrului Aptech-Arena Multimedia pentru primul centru din Gandhi Nagar, Adyar.

A început cariera ca imprimantă în numele Sri Jagan imprimante. El a fost difuzate propriile publicatii, Niraimathi Publicații, care a fost publica reviste lunare.

El a fost de asemenea Director General al unei edituri de mare în Chennai. Dl Sundaram este unul dintre pionierii de Desktop Publishing din Chennai.

Programe predate în:
  • Engleză