Read the Official Description

Oferim o abordare holistică a educației antreprenoriale, bazată pe șase principii. Absolvenții noștri vor fi gânditori strategici, cu un înalt nivel de abilități de proiectare, o înțelegere puternică a industriei și vor putea să scaneze rapid și cu succes.

Șase domenii ale succesului antreprenorial

Definirea problemei

Unul dintre motivele cele mai importante pentru faptul că eșuează ca o pornire este că este rezolvat pentru a rezolva o problemă greșită sau una care nu creează valoare percepută pentru utilizatori în minte. Formarea problemelor prin metodologii bazate pe design creează încredere și credibilitate în construirea soluției potrivite.

Business Acumen

De multe ori, antreprenorii fiind pasionați și motivați de unitatea lor creativă, renunță la fundamentele esențiale ale afacerilor care pot face sau pot sparge efortul. De la organizație la finanțe, la recrutare la strategia de marketing, comunicare și vânzări, până la infrastructura operațională și tehnologică și managementul produselor, devine crucială constant și treptat zi de zi, trecând de la o idee la execuție.

Personalitate

La începutul oricăror eforturi antreprenoriale sunt oameni. Pe măsură ce toți se luptă pentru cele mai bune talente de pe piață, alegerea partenerilor strategii corecte de recrutare și dezvoltare, o cultură sănătoasă și rezistentă va da un impuls unei creșteri timpurii și poate fi un avantaj competitiv considerabil

Strategie de prognoză

Fiind atrași de cerințele timpurii de a face ideea să se întâmple, cerințele cererilor operaționale de zi cu zi, înființarea frecventă începe să dezvolte miopia timpurie, care îndepărtează abilitatea de a înțelege și de a anticipa influențele pe termen scurt și lung ale schimbărilor în contextul lor. Ea necesită o abordare constantă a obiectivelor largi pentru a putea proteja acele etape timpuriu definitive și ulterioare în viața sa.

Model de inovare a afacerilor

Nici buzunarele adânci, nici o tehnologie de vârf sau o idee sălbatică nu garantează succesul. Într-adevăr, de multe ori investiția nu este chiar necesară pentru a avea o afacere de succes. Dar, identificarea elementelor esențiale ale succesului este un început minunat pentru a identifica oportunitățile de îmbunătățire, redesenare, întrerupere sau chiar dezmembrare.

Comportamentul / Designul utilizatorului

Noi atribuim axiomei că afacerile noastre sunt centrate pe oameni și sunt conștiente de necesitățile și provocările în evoluție ale diverselor populații. Folosim metodologiile de proiectare a comportamentului utilizatorilor, științele sociale și interfețele centrate pe om pentru a insufla capacitatea de a crea experiențe valoroase, accesibile și atractive.

Cine ar trebui să aplice

  • Elevii care doresc să dezvolte designul, inovația, previziunea și spiritul antreprenorial, abilități de leadership
  • Profesioniști care doresc să devină intrapreneori sau să înceapă singuri
  • Companiile actuale care doresc să își perfecționeze abilitățile prin educație formală și îndrumare pentru a avea succes

Misiunea noastră în IfDE este de a crea antreprenori de succes care sfidează statisticile de bază ale eșecului de pornire și construiesc inovații susținute, responsabile și responsabile de influență globală.

Partenerii noștri

Human Factors International (HFI) este lider mondial în designul de experiență a utilizatorilor (UX), cu peste 30 de ani de experiență. HFI a dezvoltat un cadru matur optimizat pentru toate tipurile de proiecte UX - complexe, internaționale sau critice. HFI oferă o metodă de proiectare dovedită, în timp ce HFI FrameworkTM testată în timp împreună strânge împreună fiecare parte a procesului de proiectare centrat pe utilizator - de la intenția executivă și strategia digitală până la produsul final de design - într-un singur fir de aur neîntrerupt.

Yuj Design - O firmă de design de top cu multe distincții în aplicațiile UX, UI. Cu un portofoliu divers de realizări și angajamente care duc la dezvoltarea afacerilor și a talentului. O cultură de proprietate deplină și unitatea de a excela în impact și livrare, folosind talente de design de top și metodologii de design de proprietate pentru leadershipul de design în aproape două mii de proiecte internaționale și peste o sută de clienți.

QAI Global Services facilitează competitivitatea sporită prin intervenții multidimensionale care duc la îmbunătățirea afacerii prin evaluări de consultanță, oameni, procese și operaționale, benchmarking și furnizarea resurselor prin intermediul Outsourcingului de calitate.

Programs taught in:
Engleză