Hindihour

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Program de imersiune hindi de Hindihour pentru străini de către Hindihour .com

Studiu intensiv de limbă în limba hindi și ședere la domiciliu de trei până la patru săptămâni la Jaipur, care facilitează în continuare învățarea interculturală.

Programul prevede acasă-sejururi în familii locale, în cazul în care studenții au posibilitatea de a-și exersa hindi-ul cu familia. Programul se desfășoară la Jaipur, capitala colorată a orașului Rajasthan și unul dintre cele mai vibrante orașe din India.

Studiu Hindi

Programul oferă variații în curs, ținând cont de nivelul variat de cursanți de la începători pentru a avansa. Cursul nostru standard este împărțit între clasele de gramatică și sesiunile de practică individuală, în care mediul de instruire rămâne limba engleză și hindi.

Flexibilitatea programului este cea mai importantă caracteristică a acestuia. Elevii pot solicita, de asemenea, un curs personalizat de durate mai lungi sau mai scurte.

După curs, elevii își pot continua progresul prin luarea lecțiilor noastre online.

Cursurile se desfășoară periodic pe tot parcursul anului. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să descărcați și să trimiteți formularul de înscriere la adresa hello @ Hindihour .com.

Vizitați-ne și faceți o Hindihour introductivă gratuit, veți ști de ce Hindihour .com este cel mai bun loc pentru a învăța Hindi în India.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Hindi

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Programul De Imersiune în Limba Hindi

Campus Cu normă întreagă 3 săptămâni Înscriere Deschisă India Jaipur

Cursul acoperă elementele de bază ale limbii pentru a funcționa în comunitatea dvs. indiană. Până la sfârșitul acestui curs, veți avea un vocabular amplu pentru a face față situațiilor de zi cu zi. Veți putea să oferiți indicații, să vorbiți despre dvs. și familia dvs., să înțelegeți numele obiectelor obișnuite, să faceți achiziții și chiar să spuneți o poveste simplă! [+]

Cursul de incepatori Hindi

Cursul acoperă elementele de bază ale limbii pentru a funcționa în comunitatea dvs. indiană. Până la sfârșitul acestui curs, veți avea un vocabular amplu pentru a face față situațiilor de zi cu zi. Veți putea să oferiți indicații, să vorbiți despre dvs. și familia dvs., să înțelegeți numele obiectelor obișnuite, să faceți achiziții și chiar să spuneți o poveste simplă!

Aceasta va acoperi toate aspectele legate de limbă; citind, scriind

Cursul este conceput ca o imersiune de 3 săptămâni în limba pentru a familiariza noul venit cu viața de zi cu zi din India. Acesta oferă o bază solidă de vocabular înainte de a trece la nivelul următor.... [-]


Videoclipuri

Hindi Hour Student's Review

Hindi Hour Student's Review