Eurolingua Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Eurolingua Institute este cea mai mare organizație internațională de acest gen, oferind oportunități unice pentru persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 75 de ani, din toate categoriile sociale, de a-și învăța limba țintă într-o țară în care limba este vorbită la nivel național, de exemplu „franceza în Franța, „Spaniolă în Spania”, „Italiană în Italia” etc. Studenții Eurolingua și clienții de afaceri provin din multe țări diferite din întreaga lume pentru a-și învăța sau a-și îmbunătăți cunoștințele lingvistice în țările în care limba națională este arabă, engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, Rusă sau spaniolă.

Eurolingua Institute are sediul în Marea Britanie. Oferă o gamă largă de programe lingvistice special concepute pentru studenți individuali, grupuri familiale, grupuri școlare și companii din Europa, America de Nord, America Latină, Caraibe, Africa de Sud, Japonia, Australia și Noua Zeelandă.

Locații

Panaji

Address
403001 Panaji, Goa, India

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: