Eruditus Executive Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CINE SUNTEM NOI

Lumea afacerilor se schimbă într-un ritm rapid. Deci, cum nu te adaptezi singur, dar stai în fața competiției?

Portofoliul extins de programe educaționale Eruditus Education Executive, livrate în India, Singapore, Dubai și alte locații globale, oferă cadre necesare pentru a face față provocărilor astăzi și de mâine. Conduceți de absolvenții INSEAD și Harvard și susținute de experți în programe din întreaga lume, programele sunt concepute și realizate în alianță cu școlile de afaceri de top din întreaga lume.

Proiectăm programe care vă permit să combinați învățarea cu implementarea reală. Când vă înscrieți în unul dintre programele noastre, veți obține avantajul de a învăța într-un cadru interactiv, cu un grup divers de colegi. Programele sunt proiectate într-o gamă largă de formate, inclusiv ateliere scurte de câteva săptămâni, programe online sau sesiuni modulare complete, toate concentrându-se pe dezvoltarea liderilor responsabili în orice scenariu de afaceri.

ABORDAREA NOASTRĂ

La Eruditus, unul dintre domeniile noastre de interes este cum să creați și să furnizați programe relevante care nu vă ajută doar cu "ce este", ci vă pregătește și pentru "ce ar putea fi".

Acesta cuprinde un cadru cuprinzător necesar pentru a face față provocărilor inerente ale afacerilor.

NOI STIM

Nu doar conținut, metoda este importantă

Programele noastre sunt create folosind un spectru larg de metode și module de învățare, toate acestea fiind create pentru a vă adapta la programele aglomerate și angajamentele de lucru. În același timp, accentul se pune și pe modul în care învățați. Învățarea prin interacțiunile reale din clasă, sesiunile online, studiile de caz, simulările în timp real și exercițiile practice vă împing în fața provocărilor. Programele noastre vă vor încuraja să întrebați întrebări relevante, să provocați gândirea strategică și să dezbateți cu colegii - abilități pe care le puteți folosi chiar și în mediul de zi cu zi.

Cum contează învățătura

Eruditus colaborează cu unele dintre cele mai bune școli de afaceri și de facultate care oferă o experiență de învățare completă de 360 ​​de grade. Ei nu doar predau cele mai recente inovații necesare pentru afaceri, ci și proiectează cursuri inovatoare relevante în scenariul profesional actual.

Sunt necesare programe personalizate

Nevoile fiecărei companii sunt unice. Obiectivele fiecărei instituții academice sunt diferite. Noi nu recunoaștem numai acest lucru, noi îmbrățișăm acest lucru. Cheltuind o mulțime de timp, pre-program, pentru a înțelege nevoile unice partenerii noștri reprezintă o piatră de temelie a abordării Eruditus. Pentru aceasta, lucrăm în mod constant pentru a vă proiecta și a vă oferi programe într-o serie de formate, cum ar fi ateliere de lucru pe termen scurt, clase care durează câteva săptămâni sau luni, sesiuni online sau programe modulare complete. Toate programele sunt concepute în funcție de ceea ce cer participanții în ceea ce privește curriculum-ul, timpul disponibil și prețul accesibil.

Relatie pe termen lung

Majoritatea partenerilor noștri au efectuat sesiuni de învățare ulterioare cu noi. Angajamentul nostru față de partenerii noștri depășește doar o intervenție de învățare. Ne manifestăm un interes deosebit pentru îndeplinirea obiectivelor pe termen lung ale instituțiilor sau ale instituțiilor de învățământ.

Locații

Mumbai

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, India

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, India

Dubai

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Singapur

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapur, Singapore

Berkeley

Address
Berkeley, California, Statele Unite ale Americii

Evanston

Address
Evanston, Illinois, Statele Unite ale Americii

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit