Cochin International Language Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cochin Academy Language International (CILA) este o instituție internațională de limba engleză formarea lingvistică și formarea cadrelor didactice. Noi creăm oportunități internaționale pentru profesorii de limba engleza in Non-engleză regiuni, cum ar fi Europa de Vest, Centrală / Europa de Est, Asia, America Latină, Orientul Mijlociu / Africa de Nord și Africa Subsahariană Vorbind. De asemenea, oferim training English Language pentru studenții care doresc să studieze sau să lucreze în străinătate în special într-o țară vorbitoare de limba engleza.

COCHIN INTERNATIONAL LANGUAGE ACADEMY (CILA) este deținut și administrat de JS SOLUTIONS TRAINING Private Limited, o companie înregistrată și încorporate în conformitate cu Legea Societatilor Comerciale, 1956. CILA este situat în Angamaly, în apropiere de aeroport Cochin International. Se află la doar 2 minute cu mașina de stația de Angamaly Feroviare.

Școala este condusă de vorbitori de limba engleza nativi din Marea Britanie și Canada cu mai multe de ani de experiență în predarea limbii engleze. Noi oferim varietate de cursuri, cum ar fi Trinity Cert. TESOL pentru limba engleză profesorii să devină un profesor de engleza calificat pentru vorbitori de alte limbi, IELTS pentru cei care doresc să lucreze sau să studieze în străinătate, Engleza de afaceri, vorbite engleză pentru adulți, vorbite engleză pentru copii și chiar 1-1 sesiuni Skype.

Profesorii noștri sunt bine calificat și instruit pentru a preda limba engleză folosind metodele moderne. Elevii se bucură de învățarea limbii engleze în centrul nostru. Doi dintre profesorii nostri sunt foști examinatori IELTS și au lucrat în țări din întreaga lume, cum ar fi Marea Britanie, Canada și din Orientul Mijlociu. Astfel, puteți fi siguri că procesul de învățare este de 100% corecte. Deci, CILA devine prima alegere pentru a învăța și preda limba engleză.

Locații

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: