CEPT | Summer Winter School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Obiective

Aceste programe diferă de semestrele obișnuite în ceea ce privește structura, abordarea și conținutul. Cuvintele cheie care captează spiritul SWS sunt un experiment, varietate și inovație. Ei explorează zonele emergente, oferă spațiu pentru a testa noile idei și metode, pentru a facilita experiența in situ, a ajuta la înțelegerea site-urilor și a situațiilor critice și a crea oportunități de învățare prin realizare. Cursurile din SWS sunt intense și au durate scurte între două și patru săptămâni.

Orientare

Semnul distinctiv al SWS este soiul îmbogățit. Ei reușesc prin oferirea de cursuri care acoperă o gamă largă de subiecte și probleme și crearea unui grup divers de învățare prin invitarea studenților de la alte colegii să se aplice pentru cursuri. Mediul intelectual este, de asemenea, îmbogățit prin aducerea unor potențiali profesioniști, academicieni, artiști și experți din întreaga țară și din străinătate pentru a preda. Pentru a atrage mai mulți oameni de resurse din afară și pentru a le face convenabili, SWS încurajează facultatea CEPT să găzduiască cursuri cu ei. În astfel de cazuri, personalul didactic universitar are un rol major în administrarea cursurilor.

Cursuri

Membrii facultății ajută elevii să înțeleagă natura și orientarea cursurilor și să le permită să aleagă alegeri bine informate. Pentru a realiza acest lucru, ei menționează în mod explicit obiectivele, modul de predare sau de lucru și rezultatele învățării cursurilor. În SWS anterioare, studenții au favorizat sesiunile de atelier, activități orientate spre instalare și cele care necesită călătorii; și oportunități care oferă achiziții de abilități specifice. În următorii ani, acest palet ar fi extins oferind mai multe cursuri care vor stimula intelectual, vor implica învățarea multi-senzorială, se vor concentra asupra proceselor specializate și vor împărtăși abilitățile.

SWS reprezintă oportunități unice de a extinde orizonturile învățării, de a interacționa cu un grup mare de studenți, de practicieni și de academicieni entuziaști și talentați și de a prezenta inițiative academice CEPT. Deschis pentru studenți din medii variate, cursurile devin medii de învățare multiculturale dinamice și bogate. În anii următori, programele vor explora mai multe căi și vor crește în forță.

Locații

Ahmedabad

Address
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ahmedabad, Gujarat, India

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: