Citește Descrierea Oficială

Q LANGUAGE oferă o gamă de cursuri de limbă engleză, mandarină, cantoneză și coreeană pentru studenții din întreaga lume. Servim limbile:

 • tinerii cursanți pregătiți pentru universitate
 • adulții care doresc studii superioare
 • oameni de afaceri care doresc să-și îmbunătățească cariera cu abilități lingvistice îmbunătățite
 • oricine are nevoie, interes sau pasiune pentru studierea limbajului

Cursurile se bazează fie pe 24 de ore pe săptămână, fie pe 15 ore pe săptămână de studiu de engleză generală. Programul nostru de clasă flexibilă vă permite să alegeți clasele AM ​​sau PM. Cursul intensiv este destinat studenților care doresc să-și maximizeze practica de învățare a limbilor străine în timpul șederii lor. Cursurile se concentrează foarte mult pe abilitățile de vorbire și comunicare la nivelurile superioare, dar toate elementele de bază sunt, de asemenea, furnizate. Aceste lecții oferă posibilitatea de a învăța cultura și obiceiurile locale.

Studenții intermediari și avansați au, de asemenea, opțiunea de a studia în cursurile de pregătire și de afaceri. Se oferă, de asemenea, toate materialele, cum ar fi manualele, gramatica, exercițiile de vocabular și pregătirea pentru testele oficiale engleze precum IELTS sau TOEFL.

Pentru elevii noștri de peste mări, vă oferim un serviciu de viză Student și puteți aranja cazare în condiții de siguranță, confortabile și la prețuri accesibile, în timp ce studiați cu noi aici, în Hong Kong.

Suntem mândri de echipa noastră de profesioniști lingvistici cu înaltă calificare. Personalul nostru didactic este un profesor de limbă maternă cu calificări academice recunoscute pe plan internațional și experiență de lucru la nivel mondial. Ele sunt dedicate predării competențelor lingvistice pentru a vă ghida prin obiectivele dvs. într-un mediu de învățare relaxat.

Curs

Oferim cursuri diferite care se vor potrivi nivelului dvs. de la începător la superior

 • Intensiv 15 Engleză generală
 • Intensiv 24 de engleză generală
 • Intensiv 15 Engleza de Afaceri Generale
 • Intensivă 24 de limbi generale de afaceri
 • Semi-intensiv 9 Engleză generală
 • În timpul zilei 6 engleză generală
 • Curs intensiv de 15 mandarini
 • Curs intensiv de 24 de mandarini
 • Curs intens 15 de cantoneză mandarină
 • Curs intensiv 24 de mandarin cantoneză

VISA SUPORT

Dacă aveți următoarele elemente, echipa noastră de asistență pentru viză vă poate ajuta să vă asigurați o viză de studiu în Hong Kong pentru studiile dvs. de limbă cu noi aici, în Hong Kong, inclusiv un serviciu de traducere internă pentru documente care nu sunt în limba engleză sau chineză

SERVICII DE CAZARE

Oferim o gamă largă de opțiuni de locuințe pentru toate bugetele și nevoile, inclusiv:

 • Locuințe comune
 • Studio de bază
 • Studiouri servite
 • Apartamente pentru cupluri sau familii
Programe predate în:
 • Engleză
 • Chinez

Această școală oferă și:

Cursuri

Q LANGUAGE

Dacă doriți să studiați Mandarin în Hong Kong, atât cursul intensiv 24 de mandarini, cât și cursul nostru intensiv de 15 mandarini oferă studenților locali și străini stu ... [+]

Curs intensiv chinezesc mandarinIntensiv 24

Dacă doriți să studiați Mandarin în Hong Kong , atât cursul intensiv 24 de mandarini , cât și cursul nostru intensiv de 15 mandarini oferă studenților locali și străini studiile permanente la Centrul nostru (Hong Kong) cu sponsorizarea de viză pentru studenții din Hong Kong pentru imigrație.

Cursurile se bazează fie pe 24 de ore pe săptămână, fie pe 15 ore pe săptămână din studiul limbajului general Mandarin; alegerea este a ta. În plus, programul nostru flexibil de clasă vă permite să alegeți fie clasele AM ​​sau PM.

Sunt aceste cursuri potrivite pentru tine?Da, dacă sunteți un nivel începător, intermediar sau avansatDa, dacă vă bucurați de clase mici cu colegii prietenoși și de susținere din întreaga lume!Da, dacă vă place să studieți din greu într-un mediu distractiv și relaxatDa, dacă doriți să vă îmbunătățiți rapid fluența, înțelegerea și utilizarea chinezilor Mandarin în situații realeDa, dacă vrei să înveți Mandarin în Hong KongCursuri intensive 24 - Mandarin... [-]
Hong Kong
Înscriere Deschisă
Engleză,Chinez
La zi
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Q LANGUAGE

Dacă doriți să învățați limba engleză pentru afaceri în Hong Kong, atât cursul intensiv de 24 de cursuri de afaceri, cât și cursul nostru intensiv de 15 cursuri de afacer ... [+]

Cursuri intensive de afaceri de afaceri - Hong KongIntensiv 24

Dacă doriți să învățați limba engleză pentru afaceri în Hong Kong , atât cursul intensiv de 24 de cursuri de afaceri , cât și cursul nostru intensiv de 15 cursuri de afaceri oferă studenților locali și străini studiile full-time la centrul nostru (Hong Kong) cu sponsorizarea vizelor studenților din Hong Kong.

Cursurile se bazează fie pe 24 de ore pe săptămână, fie pe 15 ore pe săptămână de studiu în limba engleză; alegerea este a ta. În plus, programul nostru flexibil de clasă vă permite să alegeți fie clasele AM ​​sau PM.

Sunt aceste cursuri potrivite pentru tine?Da, dacă sunteți un nivel începător, intermediar sau avansatDa, dacă vă bucurați de clase mici cu colegii prietenoși și de susținere din întreaga lume!Da dacă vă place să studieze din greu într-un mediu distractiv și relaxat.Da, dacă doriți să vă îmbunătățiți rapid fluența, înțelegerea și utilizarea limbii engleze în situații reale.Da, dacă vrei să studiezi limba engleză în Hong Kong.Curs intensiv de 24 de ore de afaceri... [-]
Hong Kong
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Q LANGUAGE

Dacă doriți să învățați limba engleză în Hong Kong, atât cursul intensiv de 24 de cursuri de engleză generală, cât și cursul intensiv de 15 cursuri de engleză generală of ... [+]

Cursuri intensive de engleză generală în Hong KongIntensiv 24

Dacă doriți să învățați limba engleză în Hong Kong , atât cursul intensiv de 24 de cursuri de engleză generală , cât și cursul intensiv de 15 cursuri de engleză generală oferă studenților locali și străini studiile la centrul nostru (Hong Kong) cu sponsorizarea vizelor studenților din Hong Kong.

Cursurile se bazează fie pe 24 de ore pe săptămână, fie pe 15 ore pe săptămână de studiu în limba engleză; alegerea este a ta. În plus, programul nostru flexibil de clasă vă permite să alegeți fie clasele AM ​​sau PM.

Sunt aceste cursuri potrivite pentru tine?Da, dacă sunteți un nivel începător, intermediar sau avansatDa, dacă vă bucurați de clase mici cu colegii prietenoși și de susținere din întreaga lume!Da dacă vă place să studieze din greu într-un mediu distractiv și relaxat.Da, dacă doriți să vă îmbunătățiți rapid fluența, înțelegerea și utilizarea limbii engleze în situații reale.Da, dacă vrei să studiezi limba engleză în Hong Kong.Curs intensiv 24 - Curs de engleză generală... [-]
Hong Kong
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

English Language Students ~ They Love Hong Kong and Q Language