Citește Descrierea Oficială

În calitate de membru al Grupului VTC, Institutul din Hong Kong Educației Profesionale (IVE) este cel mai important furnizor de învățământ profesional și profesional în Hong Kong, angajamentul de a cultivarea de profesioniști evaluate de industrii. IVE a evoluat în paralel cu dezvoltarea economică a Hong Kong-ului, construirea unei forțe de muncă competente și inovatoare necesare într-o economie bazată pe cunoaștere.

Facilități excelente Pentru a îmbogăți experiența de învățare a studenților IVE, facilități de standarde industriale sunt create pentru a simula mediul de la locul de muncă. Laboratoarele și centrele noastre sunt modernizate în mod regulat pentru a ține la curent cu ultimele tendințe ale industriei.

Campusuri vibrant Elevii care intră un program de IVE va descoperi un studiu de îmbogățire și de viață plină de distracție. Noastre 9 campusuri IVE a crea un mediu de învățare interactiv pentru studenți să cultive o pasiune pentru învățare și de a dezvolta interesele și talentele lor prin diverse activități sportive și culturale.

campusuri IVE lui peste teritoriu sunt complet echipate cu facilități esențiale de stat-of-the-art pentru a pregăti studenții pentru o viata in campus bine rotunjite. Fiecare campus a fost cu facilități specializate pentru elevii de discipline diferite pentru a obține know-how și abilități practice în domeniile lor alese built-scop.

Excelenta predare Echipa noastră de predare cu înaltă calificare posedă experiență în industria solidă. Cu abordarea noastră unică "Gândiți-vă și Do", profesorii noștri împărtăși cunoștințele academice echilibrate și de know-how-ul necesar în practică esențial la locul de muncă real pentru succesul profesional.

Odată cu punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a personalului, de predare ședere personalului cu privire la pulsul evoluția industriei. Elevii pot învăța de la profesorii lor cele mai cunoștințele de până la zi și să fie echipate cu competențe pentru dezvoltarea lor viitoare.

Rețeaua de industrie puternică IVE se străduiește să creeze parteneriate industrie pe termen lung în sprijinul planificării noastre curs și proiectării curriculum-ului. De asemenea, industria de sprijin ia forma unor activități de învățare interactive, oportunități pentru atașament industrie și de plasare de locuri de muncă.

Viitorul promițător Studenții noștri primesc în mod constant numeroase premii și burse, mărturie pentru excelență academică și realizări deosebite. Peste 300 de burse sunt asigurate de către corporații, organisme profesionale și entuziaști.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diplomă Avansată

Hong Kong Institute of Vocational Education

Pentru a face față dezvoltării rapide a industriei de divertisment digital din Hong Kong și Asia, acest program își propune să doteze studenților cunoștințele și abilităț ... [+]

Obiectivele programului

Pentru a face față dezvoltării rapide a industriei de divertisment digital din Hong Kong și Asia, acest program își propune să doteze studenților cunoștințele și abilitățile practice pentru a deveni profesioniști pentru proiectarea și dezvoltarea jocurilor pe calculator, a animațiilor pe calculator și a efectelor vizuale. Acesta este, de asemenea, un program unic în care elevii vor putea să acceseze sisteme informatice de vârf și software pentru a-și realiza ideile creative pentru producerea de produse de divertisment digital.

Fluxul de jocuri pe calculator conceput cu module pentru a dezvolta competența absolvenților în aplicarea tehnicilor de programare grafică pe calculator în dezvoltarea jocurilor interactive și a aplicațiilor de simulare de instruire.... [-]

Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hong Kong Institute of Vocational Education

Acest program își propune să permită studenților să urmeze o carieră în întreprinderile multinaționale care se implică în afaceri internaționale și comerț. Acesta accentu ... [+]

Obiectivele programului

Acest program își propune să permită studenților să urmeze o carieră în întreprinderi multinaționale care se implică în afaceri și comerț internațional. Acesta pune accentul pe formarea practică și acoperă limbile de afaceri (japoneză / coreeană / spaniolă), abilități academice, tehnice și manageriale într-un mediu de afaceri internațional, aspecte juridice și financiare, e-marketing, abilități manageriale interculturale, managementul expoziției practice și managementul calității.

Acest program este conceput cu accent pe formarea generică și lingvistică, dezvoltarea întregii persoane și experiența de lucru pentru a dota mai bine studenții pentru studii ulterioare și pentru ocuparea forței de muncă după absolvire.... [-]

Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hong Kong Institute of Vocational Education

Acest program își propune să pregătească studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare necesare pentru a-și continua cariera în industria hotelieră și de catering. Pr ... [+]

Obiectivele programului

Acest program își propune să pregătească studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare necesare pentru a-și continua cariera în industria hotelieră și de catering. Programul se concentrează atât pe teorie, cât și pe formare practică. Prin medii de lucru simulate și atașament industrial, studenții pot dobândi competențe tehnice relevante și cunoștințe profesionale ale industriei.

Acest program este conceput cu accent pe formarea generică și lingvistică, dezvoltarea întregii persoane și experiența de lucru pentru a pregăti mai bine studenții pentru studii și angajări ulterioare după absolvire.

Curriculum

Semestrul 1... [-]

Hong Kong
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK