Hong Kong Institute of Vocational Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În calitate de membru al Grupului VTC, Institutul din Hong Kong Educației Profesionale (IVE) este cel mai important furnizor de învățământ profesional și profesional în Hong Kong, angajamentul de a cultivarea de profesioniști evaluate de industrii. IVE a evoluat în paralel cu dezvoltarea economică a Hong Kong-ului, construirea unei forțe de muncă competente și inovatoare necesare într-o economie bazată pe cunoaștere.

Facilități excelente Pentru a îmbogăți experiența de învățare a studenților IVE, facilități de standarde industriale sunt create pentru a simula mediul de la locul de muncă. Laboratoarele și centrele noastre sunt modernizate în mod regulat pentru a ține la curent cu ultimele tendințe ale industriei.

Campusuri vibrant Elevii care intră un program de IVE va descoperi un studiu de îmbogățire și de viață plină de distracție. Noastre 9 campusuri IVE a crea un mediu de învățare interactiv pentru studenți să cultive o pasiune pentru învățare și de a dezvolta interesele și talentele lor prin diverse activități sportive și culturale.

campusuri IVE lui peste teritoriu sunt complet echipate cu facilități esențiale de stat-of-the-art pentru a pregăti studenții pentru o viata in campus bine rotunjite. Fiecare campus a fost cu facilități specializate pentru elevii de discipline diferite pentru a obține know-how și abilități practice în domeniile lor alese built-scop.

Excelenta predare Echipa noastră de predare cu înaltă calificare posedă experiență în industria solidă. Cu abordarea noastră unică "Gândiți-vă și Do", profesorii noștri împărtăși cunoștințele academice echilibrate și de know-how-ul necesar în practică esențial la locul de muncă real pentru succesul profesional.

Odată cu punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a personalului, de predare ședere personalului cu privire la pulsul evoluția industriei. Elevii pot învăța de la profesorii lor cele mai cunoștințele de până la zi și să fie echipate cu competențe pentru dezvoltarea lor viitoare.

Rețeaua de industrie puternică IVE se străduiește să creeze parteneriate industrie pe termen lung în sprijinul planificării noastre curs și proiectării curriculum-ului. De asemenea, industria de sprijin ia forma unor activități de învățare interactive, oportunități pentru atașament industrie și de plasare de locuri de muncă.

Viitorul promițător Studenții noștri primesc în mod constant numeroase premii și burse, mărturie pentru excelență academică și realizări deosebite. Peste 300 de burse sunt asigurate de către corporații, organisme profesionale și entuziaști.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma superioară în managementul afacerilor internaționale cu limbi străine

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Hong Kong

Acest program își propune să permită studenților să urmeze o carieră în întreprinderile multinaționale care se implică în afaceri internaționale și comerț. Acesta accentuează pregătirea practică și acoperă limbile de afaceri (japoneză / coreeană / spaniolă), abilități academice, tehnice și manageriale în mediul de afaceri internațional, aspecte juridice și financiare, e-marketing, abilități manageriale interculturale, managementul expoziției practice și managementul calității. [+]

Obiectivele programului

Acest program își propune să permită studenților să urmeze o carieră în întreprinderile multinaționale care se implică în afaceri internaționale și comerț. Acesta accentuează pregătirea practică și acoperă limbile de afaceri (japoneză / coreeană / spaniolă), abilități academice, tehnice și manageriale în mediul de afaceri internațional, aspecte juridice și financiare, e-marketing, abilități manageriale interculturale, managementul expoziției practice și managementul calității.

Acest program este conceput cu accent pe formarea generală și lingvistică, dezvoltarea întregii persoane și experiența la locul de muncă pentru a pregăti studenții pentru studii și angajări ulterioare după absolvire.... [-]


Diplomă Avansată

Diploma superioară în jocuri și animație

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Hong Kong

Pentru a face față dezvoltării rapide a industriei de divertisment digital din Hong Kong și Asia, acest program își propune să doteze studenților cunoștințele și abilitățile practice pentru a deveni profesioniști pentru proiectarea și dezvoltarea jocurilor pe calculator, a animațiilor pe calculator și a efectelor vizuale. [+]

Obiectivele programului

Pentru a face față dezvoltării rapide a industriei de divertisment digital din Hong Kong și Asia, acest program își propune să doteze studenților cunoștințele și abilitățile practice pentru a deveni profesioniști pentru proiectarea și dezvoltarea jocurilor pe calculator, a animațiilor pe calculator și a efectelor vizuale. Acesta este, de asemenea, un program unic în care elevii vor putea să acceseze sisteme informatice de vârf și software pentru a-și realiza ideile creative pentru producerea de produse de divertisment digital.

Fluxul de jocuri pe calculator conceput cu module pentru a dezvolta competența absolvenților în aplicarea tehnicilor de programare grafică pe calculator în dezvoltarea jocurilor interactive și a aplicațiilor de simulare de instruire.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

HK