Hong Kong Institute of Vocational Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ca membru al grupului VTC, Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) este principalul furnizor de educație profesională și profesională din Hong Kong, angajat să alimenteze profesioniști apreciați de industrii. IVE a evoluat în tandem cu dezvoltarea economică a Hong Kong-ului, construind o forță de muncă competentă și inovatoare necesară într-o economie a cunoașterii.

Facilități excelente

Pentru a îmbogăți experiența de învățare a studenților IVE, sunt stabilite facilități de standarde industriale pentru a simula mediul de lucru. Laboratoarele și centrele noastre sunt modernizate în mod regulat pentru a fi la curent cu ultimele tendințe din industrie.

129249_IVE_0004.jpg

Campuri vibrante

Studenții care intră într-un program IVE vor descoperi o viață de studiu îmbogățitoare și plină de distracție. Cele 9 campusuri ale noastre IVE creează un mediu interactiv de învățare pentru studenți să cultive pasiunea pentru învățare și să își dezvolte interesele și talentele prin diferite activități sportive și culturale.

Taberele IVE de pe întreg teritoriul sunt complet echipate cu facilități esențiale de ultimă generație pentru a pregăti studenții pentru o viață a campusului bine rotunjită. Fiecare campus a fost construit special cu facilități specializate pentru studenții de diferite discipline pentru a dobândi cunoștințe și abilități practice în domeniile alese.

129250_IVE_0001.jpg

Predarea excelenței

Echipa noastră didactică de înaltă calificare posedă o experiență solidă în industrie. Cu abordarea noastră unică „Gândește și faci”, profesorii noștri oferă cunoștințe academice echilibrate și cunoștințe practice necesare la locul de muncă, esențiale pentru succesul profesional.

Odată cu implementarea programelor de dezvoltare a personalului, personalul didactic rămâne în ritmul dezvoltării industriei. Elevii pot învăța de la profesorii lor cele mai actualizate cunoștințe și pot fi înzestrați cu competențe pentru dezvoltarea lor viitoare.129251_IVE_0005.jpg

Rețeaua industrială puternică

IVE se străduiește să creeze un parteneriat industrial pe termen lung în sprijinul planificării cursului și al proiectării curriculumului nostru. Sprijinul pentru industrie ia, de asemenea, forma de activități interactive de învățare, oportunități de atașare a industriei și plasament de locuri de muncă.

Viitorul promițător

Studenții noștri primesc constant numeroase premii și burse, mărturie despre excelența lor academică și realizările deosebite. Peste 300 de burse sunt furnizate de corporații, organisme profesionale și entuziaști.

Locații

Hong Kong

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră