Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

117270_DSC01796edit.jpg

Despre noi

Facultatea de Științe Sociale, Universitatea Baptistă din Hong Kong cuprinde șapte departamente: studii de învățământ, geografie, guvern

Facultatea promovează dezvoltarea academică prin intermediul mai multor centre, cum ar fi Institutul Avansat de Studii Contemporane din China, Centrul pentru Dezvoltarea Copilului, Centrul pentru Studii Urbane și Regionale din China, Centrul de Studii de Geocomputer, Centrul pentru Studii Globale de Sport și Recreere, Centrul pentru promovarea cercetării științelor sociale, Centrul pentru tratamentul și bunăstarea traumelor, Centrul de Cercetare și Practică pentru Tineret, Centrul de Promovare a Sănătății, Centrul de Cercetare și Management al Politicii Comparative, Dr. Stephen Hui Centrul de Cercetare pentru Recreere și Wellness, Centrul European de Documentare , Centrul Asiatic pentru Studii de Energie, Centrul de Cercetare a Istoriei Moderne, Centrul de Științe ale Educației, și Centrul de Sănătate Mintală.

Personalul nostru este finanțat și angajat pe deplin în cercetarea de vârf, adesea cu studenții. Unele dintre anchetele noastre recente și notabile s-au adresat social și politic (inclusiv accente pe analizele comparative ale Chinei, genului, creștinismului); China urbană și mobilă; justiția socială și egalitatea; schimbările de mediu și sănătatea; tineretului și bunăstării; psihologia socială și sportivă. În plus față de o serie de onoruri universitare, diplomele oferite de diplomele noastre profesionale inovatoare atrag și servesc educatori, administratori publici, asistenți sociali, planificatori urbani, organizatori comunitari și mulți alții din întreaga lume și din străinătate.

Viziune

Societate științifică implicată, care inspiră succesul studenților și construiește o societate mai bună.

Misiune

Excelență academică prin armonizarea cercetării științelor sociale și predarea și angajarea în societate.

117272_RCP_0967_1edit.jpg

Valori și principii

Suntem un corp academic distinctiv în care indivizii cu abilități și talente diverse se reunesc pentru excelență academică.

Apreciem angajamentele împărtășite cu privire la urmărirea adevărului; Respectarea diferențelor academice și a diversității sociale; și profesionalism.

Un set de principii inter-culturale ghidează modul în care facem lucrurile și includem: Sinergia, Colaborarea, Mutualitatea, Inovarea și prioritizarea.

Priorități strategice

  1. Cercetare de clasă mondială
  2. Cea mai bună experiență a studenților
  3. Susținută excelență academică prin sinergie

110274_1.JPG

117273_DSC01508edit.jpg117369_RCP_0806_1edit.jpg

Locații

Hong Kong

Address
Room 1325, 13/F Academic and Administration Building, Baptist University Road Campus, Hong Kong Baptist University, Kowloon Tong, Hong Kong
Hong Kong, Hong Kong