Hong Kong Design Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Angajamentul de a furniza educație de calitate pentru a cultiva cunoștințe, profesionalism și noi talente pentru industriile creative evoluție, Hong Kong Institutul de Proiectare (HKDI) adoptă o abordare "Gândiți-vă și Do" prin intermediul curriculum-ului contemporan si colaborari active cu industria. Cu mulți ani de experiență în domeniul educației de proiectare, HKDI reunește punctele forte ale departamentelor de proiectare pentru a oferi programe care acopera intreaga Studii Foundation, design de comunicare și Digital Media, moda si design de imagine și de produse și de design interior.

După o filozofie de a încuraja creativitatea în acțiune, campusul de stat-of-the-art de HKDI a fost conceput pentru a oferi un mediu deschis și dinamic care să conducă la învățare creativă și explorare inovatoare. Acesta îmbină o perspectivă deschisă cu predare și învățare spații care încurajează interacțiunea, fertilizarea încrucișată a ideilor și capacitatea de reacție a comunității și în lume.

Ca un important furnizor de educație de proiectare în regiune, HKDI se angajează să ofere oportunități de învățare excelente pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare a industriilor creative.

Un mediu dinamic de învățare

HKDI a început anul universitar 2010/11 în premiat campus nou în Tiu Keng Leng. Campusul este dedicat pentru a furniza mediului de învățare mai dinamic pentru educație de design de calitate.

Creativitate în acțiune

programe complete de design ale HKDI includ activități pentru a hrăni gândirea creativă și abilități de luare a deciziilor, sensibilitate culturală și perspectivă globală. Experiența HKDI se bazează pe o abordare de tip "think-and-do", care vă va permite să dezvolte pasiunea pentru designul, transmițând abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes.

Programe de calitate și de sprijin pentru studenti

Curriculum-ul nostru este conceput cu aportul liderilor din industrie pentru a asigura relevanța și capacitatea de a răspunde la evoluția industriei. Programele HKDI sunt de calitate asigurate de Consiliul Hong Kong pentru Acreditarea academice și profesionale de calificări.

studenților și absolvenților noștri li se oferă de consultanță de dezvoltare a carierei și a serviciilor de sprijin. Prin acorduri de articulare cu universități de renume de peste mări, absolvenți HKDI Diploma Superior poate continua Top-up cursuri de grad la nivel local și de a atinge calificări în termen de gradul unu sau doi ani.

O alegere Evaluate pentru a avea succes

De design vă poate oferi o carieră plină de satisfacții și care îndeplinesc. Așteptăm cu nerăbdare să vă ca un membru al familiei HKDI.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma superioară în comunicarea vizuală

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Hong Kong

Acest program își propune să dezvolte abilitatea studenților de a comunica creativ folosind medii creative și digitale. Obiectivul programului este de a oferi studenților abilități de comunicare vizuală asupra gândirii analitice, exprimării vizuale și rezolvării problemelor, interpretarea mesajelor, [+]

Obiectivele programului

Acest program își propune să dezvolte abilitatea studenților de a comunica creativ folosind medii creative și digitale. Obiectivul programului este de a oferi studenților abilități de comunicare vizuală cu privire la gândirea analitică, exprimarea vizuală și rezolvarea problemelor, interpretarea mesajelor, manipularea și comunicarea printr-o gamă largă de medii de design grafic, inclusiv branding și marketing, strategia persuasivă, și manipularea vizuală. Scopul nostru este de a dezvolta soluții de rezolvare a problemelor auto-motivați, care sunt atenți, curioși, pasionați și îndrăznesc să exploreze noi frontiere în comunicarea vizuală.... [-]


Diploma superioară în designul de modă

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Hong Kong

Acest program este conceput pentru a permite studenților să lucreze în domeniul designului de modă și al dezvoltării produselor. Elevii vor găsi programul atât practic, cât și creativ, învățând prin spectacole de modă, proiecte vii, competiții de design, program de schimb internațional, colaborând cu practicieni și organizații din industria modei și a celor conexe. [+]

Obiectivele programului

Hong Kong este unul dintre centrele de modă cheie din lume. Industria de modă este extinsă și include îmbrăcămintea de modă și designul accesoriu, cercetarea și dezvoltarea, merchandisingul, vânzarea cu amănuntul, promovarea și gestionarea mărcii.

Acest program este conceput pentru a permite studenților să lucreze în domeniul designului de modă și al dezvoltării produselor. Elevii vor găsi programul atât practic, cât și creativ, învățând prin spectacole de modă, proiecte vii, competiții de design, program de schimb internațional, colaborând cu practicieni și organizații din industria modei și a celor conexe. Se așteaptă ca studenții să achiziționeze tehnici de generare a conceptului de design, de modelare a modelelor și de confecționare a produselor de modă. Designul de tricotaje și fluxurile de design de accesorii vor oferi în continuare studenților un domeniu de învățare mai cuprinzător, după cum este necesar în piață.... [-]


Diploma superioară în proiectarea arhitecturală

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Hong Kong

Acest program pune bazele atât a filozofiei de proiectare, cât și a practicanței tehnice pentru studenții care intenționează să urmeze profesia de arhitectură, oferind pregătire de bază în comunicarea vizuală, desene și modele tridimensionale, teoria și istoria arhitecturală, principiile de construcție și excursii de teren peste hotare pentru studenți pentru a practica sau a continua cu un studiu ulterior în arhitectură. [+]

Obiectivele programului

Acest program pune bazele atât a filozofiei de proiectare, cât și a practicanței tehnice pentru studenții care intenționează să urmeze profesia de arhitectură, oferind pregătire de bază în comunicarea vizuală, desene și modele tridimensionale, teoria și istoria arhitecturală, principiile de construcție și excursii de teren peste hotare pentru studenți pentru a practica sau a continua cu un studiu ulterior în arhitectură. Elevii pot proiecta proiecte cu scări diferite, cum ar fi casa, centrul de divertisment, complexul expozițional sau spațiul urban. Domeniul de aplicare al proiectului poate varia de la forma externă unică la spațiul interior atmosferic. Acest program pune, de asemenea, accentul pe șansa ca elevii să-și realizeze desenele și să se alăture activităților de schimb de peste hotare.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
3 King Ling Road, Tseung Kwan O, N.T., H.K.
HK