Hong Kong Design Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) este o instituție de proiectare de frunte în cadrul grupului VTC. Oferă educație de înaltă calitate pentru a cultiva cunoștințe și profesionalism și produce talente emergente care stau la baza industriilor creative din Hong Kong.


Un mediu dinamic de învățare

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI este dedicat furnizării mediului de învățare cel mai dinamic pentru educația de design de calitate.


Programe de calitate

Cu ani de experiență în educația de proiectare, HKDI reunește atuurile a patru departamente de design - Arhitectură, Design interior și produs, Design comunicare și mass-media digitală, Studii pentru fundații de design și Design de modă și imagine - pentru a oferi 20 de programe de design. Foarte flexibil în articulare și educație avansată, HKDI oferă studenților o diplomă universitară de trei ani Pathway la o diplomă superioară la diplome de licență oferite de universități de renume din Marea Britanie. Curriculumul nostru este conceput cu aportul liderilor din industrie pentru a asigura relevanța și receptivitatea acestuia la evoluțiile industriei. Programele HKDI sunt asigurate de calitate de Consiliul Hong Kong pentru acreditarea calificărilor academice și profesionale.

127859_HKDI_0008.jpg


Creativitatea în acțiune

HKDI adoptă o abordare "gândire-și-face" prin curriculum-ul său contemporan și prin colaborări active cu parteneri locali și internaționali academici și industriali. Elevilor li se oferă oportunități de a dobândi experiențe practice și de a participa la programe de schimb globale pentru a-și extinde orizonturile, sporind gândirea lor creativă și sensibilitatea socială.


O alegere valoroasă pentru succes

Design-ul vă poate oferi o carieră plină de satisfacții. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca membru al familiei HKDI .

Locații

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hong Kong