Hong Kong Design Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

139938_HKDI_campus.jpg

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) este o instituție de proiectare lider în cadrul Grupului VTC. Oferă educație de înaltă calitate pentru a cultiva cunoștințe și profesionalism, cultivând talentele emergente care stau la baza industriilor creative din Hong Kong.

Cu ani de experiență în educația designului, HKDI reunește punctele forte ale departamentelor sale de design - Arhitectură, Design interior și produs, Design comunicare, Media digitală și Design modă și imagine - pentru a oferi peste 20 de programe de design. Foarte flexibil în articulație și educație avansată, HKDI oferă studenților o diplomă universitară de trei ani Pathway la o diplomă superioară la diplomele de licență de un an oferite de universități de renume din Marea Britanie.

HKDI adoptă o abordare "gândire-și-face" prin curriculum-ul său contemporan și prin colaborări active cu parteneri locali și internaționali academici și industriali. Elevilor li se oferă oportunități de a dobândi experiențe practice și de a participa la programe de schimb globale pentru a-și extinde orizonturile, sporind gândirea lor creativă și sensibilitatea socială.

139939_HKDI_0007.jpg

Un mediu de învățare dinamic

HKDI început anul universitar 2010/11 în noul său campus premiat din Tiu Keng Leng. Campusul este dedicat furnizării celui mai dinamic mediu de învățare pentru educație de design de calitate.

Programe de calitate și sprijin pentru studenți

Programa noastră este concepută cu contribuția liderilor din industrie pentru a asigura relevanța și capacitatea de reacție la evoluțiile industriei. Programele HKDI sunt asigurate de calitate de Consiliul din Hong Kong pentru acreditarea calificărilor academice și profesionale.

Studenților și absolvenților noștri li se oferă servicii de consiliere și sprijin pentru dezvoltarea carierei. Prin acorduri de articulare cu universități renumite din străinătate, absolvenții de diplomă superioară HKDI pot urma cursuri de gradul local și pot obține calificări de diplomă în termen de unul sau doi ani.

Creativitate în acțiune

HKDI cuprinzătoare de proiectare ale HKDI includ activități pentru a vă alimenta gândirea creativă și abilitățile de luare a deciziilor, sensibilitatea culturală și perspectiva globală. Experiența HKDI se bazează pe o abordare „gândește-și-face” care vă va permite să vă dezvoltați pasiunea pentru design în același timp, împărtășind abilitățile și cunoștințele necesare pentru succes.

O alegere valoroasă pentru succes

Design-ul vă poate oferi o carieră plină de satisfacții. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca membru al familiei HKDI .

Locații

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră