Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Superior Air.

Compania noastra este specializata in avion și transferurile elicoptere și, de asemenea, are o reputație de mare ca o școală de zbor cu aripi fixe pentru și rotative. Superior Air opereaza propria organizație de întreținere partea 145 și este un dealer autorizat de elicoptere Robinson. Superior Air este, de asemenea, un operator aerian de lucru autorizat, cu experiență semnificativă în diverse proiecte, cum ar fi fotografia aeriană, filmare și operațiunile de marfă externe.

Zbor Operations Manager noastră și proprietar al companiei domnul Elias Sofianos are un fundal 35 ani din aviația ca pilot de vânătoare, instructor de zbor și examinator de zbor. El are, de asemenea 22.500 de accidente gratuit de ore de zbor și a stabilit un standarde organizație mare de zbor, cu un mare respect în siguranță.

O formarea continuă a personalului nostru în scopul de a satisface cele mai înalte standarde europene este un "must" pentru noi. Toți piloții sunt frecvent evaluate de personalul nostru de calitate și, de asemenea, Autoritatea Aeronautică Civilă Elene.

Rezultatele noastre de siguranta excelent este un factor considerabil în alegerea Superior Air.

Deci, de ce ar trebui să alegeți Superior Air?

 • Ne sunt certificate și zbura în conformitate cu cele mai recente reglementări europene stricte.
 • Suntem proprietari, piloți și mecanici deci avem un control absolut al companiei noastre.
 • Ne desfasuram activitatea noastră facilitate de întreținere în conformitate cu standardele europene EASA 145.
 • Ne desfasuram activitatea noastră CAMO (Continuous Organizația navigabilitate Management).
 • Ne antrenăm continuu și evaluează piloții noștri să cele mai stricte standarde europene.
 • Veți primi la bordul unui elicopter foarte bine întreținute într-o stare excelentă.
 • Piloții noștri au o cunoaștere profundă a acestui loc de muncă.
 • Avem pasiune pentru Aviation.
 • Știm fiecare colț ascuns al acestei țări.
StockSnap_Q49FJUUYDB

Valorile companiei

Operarea unei mașini zburătoare este un proces complicat.

O companie trebuie să cheltuiască o sumă imensă de bani pentru pregătirea personalului, pentru investiții în piese de schimb și întreținere pentru a menține flota în stare de navigabilitate. Singura modalitate de a reduce costurile este "tăierea colțurilor", o metodă dovedită a fi împotriva SIGURANȚEI. Nu vom urmări niciodată aceste practici în Air Superior, deși, uneori, ne face "neconcurenți" pe o piață deschisă. Preferăm să ne ocupăm de clienții care înțeleg ce plătesc și de ce. Toate aeronavele noastre sunt întreținute conform specificațiilor producătorului și controlate conform ultimelor reglementări europene stricte. Desigur, nu este ușor pentru fiecare pasager să controleze statutul unei mașini zburătoare, mai ales atunci când este la sute sau mii de mile distanță. Dar comentariile clienților, istoricul siguranței, condiția generală a flotei și eficacitatea personalului sunt unele dintre primele indicii ale nivelului și valorilor companiei. Când căutați să rezervați un zbor, trebuie să fiți sigur de anumite lucruri ... Este o companie adevărată cu un certificat de operator aerian activ și real sau doar un site frumos? Unde este personalul din spatele acestei companii?

Vă încurajăm să faceți un tur pe site-ul nostru și atunci ar fi ușor să realizați ceea ce plătiți.

Superior Air este cea mai rapidă companie de aviație din Grecia, care exploatează cea mai mare flotă de aeronave și printre câteva companii din lume care dispun de infrastructură, personal și facilități pentru a fi licențiat Operator de aeronave (AOC) ATO), o organizație de întreținere a părții 145 și o organizație de gestionare continuă a navigabilității (CAMO), un operator de operare aeriană, precum și un centru de service și de distribuție pentru diferiți producători majori, cum ar fi Robinson Helicopters și Piaggio Aerospace.

Experiența noastră pe piața aviației în toți acești ani ne-a condus la o concluzie vitală: "Obțineți ceea ce plătiți și nu există nici un preț pe care să-l puteți pune în siguranță".

Kristopher-249993-allison

Facilități

Facilitățile noastre sunt situate convenabil la Aeroportul Megara General Aviation. Superior Air oferă un mediu excelent pentru toți studenții, partenerii și prietenii noștri:

 • Birouri și săli de clasă nou construite
 • Simulator de zbor
 • Cameră spațioasă și zonă de luat masa, cu toate facilitățile
 • Săli de clasă echipate cu calculatoare, tablă albă, proiectoare, playere video, hărți de perete și de masă, aer condiționat.
 • Zona de întreținere
 • Magazine de piese de schimb
 • Biroul de operațiuni
 • Zona de planificare
 • Birou administrativ
 • Sali de informare
 • Dusuri WC
 • Wi-Fi gratuit în întregul hangar și birouri
 • Spațiu gratuit de parcare
Asaf-r-93851
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Superior Air

Cursul nostru ATPL integrat este conceput pentru a oferi instruire la nivel înalt pentru studenții care doresc să devină piloți profesioniști într-un singur an. Nici o ex ... [+]

Nostru Curs integrat ATPL Este conceput pentru a oferi formare la nivel înalt studenților care doresc să devină piloți profesioniști în numai un an. Nici o experiență anterioară este necesar pentru a începe acest curs. Folosind state-of-the-art echipamente si aeronave, Superior Air va oferi instruire de cel mai înalt nivel pentru a promova cariera ta viitoare în domeniul aviației.

Când ați terminat Curs integrat ATPL Veți deține licența CPL (A), clasa Multi Engine Class (ME), Ratingul Instrumentului (IR) și creditul ATPL Theory precum și cursul MCC. Asta înseamnă că, atunci când ați terminat antrenamentul veti sti tot ce ai nevoie și va fi primit toate de formare necesare pentru a începe cariera ca un pilot.... [-]

Grecia Megara
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
16 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Superior Air

Scopul cursului modular pentru licența de conducere comercială (H) este de a instrui titularii de licențe PPL (H) sau ICAO / JAA la nivelul de competență necesar pentru a ... [+]

Nostru Curs modular ATPL Este conceput pentru a oferi formare la nivel înalt studenților care doresc să devină piloți profesioniști care își completează formarea ca module separate. Acest curs este preferat de obicei de la oameni care doresc să aibă posibilitatea de învățare la distanță în formare la sol și / sau nu au timp pentru a urma programul integrat, care este mai ambițios. Nici o experiență anterioară este necesar pentru a începe acest curs.

Folosind echipamente moderne și avioane, Superior Air va oferi instruire de cel mai înalt nivel pentru a promova cariera ta viitoare în domeniul aviației. În cazul în care solicitantul este titular al unei PPL sau licență non JAA, cursul modular potrivit pentru CPL, IR, ME, MCC, Noapte Calificare și ATPL Teoria trebuie să fie urmat. Candidații pentru acest curs au posibilitatea de a alege între cursuri rezidențiale și Învățământ la distanță instruire teoretică. Când ați terminat cursul nostru modular va organiza CPL licență de pilot comercial (A), clasa Engine Evaluare Multi (ME), Rating Instrumentul (IR) și creditul ATPL teorie.... [-]

Grecia Megara
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Superior Air Flight Academy/Air Taxi Operator

Location address
Megara Airport
Megara, West Attica, 19100 GR
Social Media
Location address
12, Minoas St.
P.O. Box 147

Megara, West Attica, 19100 GR