Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Academia!

SKIES AVIATION ACADEMY situat în Salonic și este prima organizație de formare Aprobat conform reglementărilor EASA în Grecia, GR ATO-122, care ghidează orice individ de la zero experiență de zbor la Linie de transport aerian Pilot License (ATPL) prin intermediul personalului noștri cunoștințe, experiență și formare de calitate.

VISION MOTIVE

Pentru a deveni un lider de încredere în industria aeronautică, în Europa, prin furnizarea de formare maximă de calitate profesională a viitorilor piloți aerieni și alte discipline aeronautice.

Misiune

Pentru a oferi cea mai înaltă educație de calitate, prin asigurarea mediului de învățare superioare și a siguranței în formarea zborului, care va permite fiecăruia dintre studenții noștri pentru a-și atinge scopul final.

Noi oferim instruire zbor profesional și cursuri de formare teoretică de la Private licență de pilot (PPL) până la linie de transport aerian licență de pilot (ATPL), cu toate Evaluări asociate pentru studenții locali și străini. Nu contează dacă alegeți zboară pentru plăcerea ta, sau construirea cariera ca un pilot profesionist, va garantam cea mai bună experiență de formare!

Ne desfasuram activitatea mai mult de 330 de zile de la VFR condițiile bune de zbor de la Aeroportul Internațional Salonic - al doilea cel mai mare aeroport din Grecia și situat la 10 minute distanță de sediul nostru. Aeroportul are 2 piste (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, abordare radar și NDB. În timp ce a deveni un pilot de avion este recomandat să aibă experiență de zbor în aeroporturi mojor!

Echipa noastră

Calitatea educației este evaluată prin calitatea instructorilor didactice precum și de facilitățile tehnice disponibile pentru formare. La Cer Academia de aviație sunt îndeplinite ambele criterii.

instructorii de zbor profesionale sunt toate cu multe ore de experiență dovedită instruirea, atât în ​​aer cât și la sol. In ciuda cursului pe care sunt înscriși, nostru instructor Echipa este întotdeauna gata să vă ajute în atingerea scopului și în afara ta.

Academia de Aviație Cer este cunoscut pentru tradiția sa de formare și pentru personalul înalt calificat, în Grecia, cât și în străinătate. Academia noastra este cel mai bun loc pentru cei al căror vis este de a deveni un pilot cu excelență și cunoaștere completă a profesiei lor.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Greacă

Această școală oferă și:

Cursuri

Skies Aviation Academy

Cursul EASA Integrat ATPL este proiectat pentru studenții de la zero, care zboară experiență de până la un ATPL înghețat în aproximativ 12 până la 14 luni, prin finalizar ... [+]

O Desigur, AESA integrată ATPL este proiectat pentru studenții de la zero, care zboară experiență de până la un ATPL înghețat în aproximativ 12 până la 14 luni, prin finalizarea acestui program vei fi eligibil pentru a lucra ca un prim ofițer cu o companie aeriană. După absolvire studentul va avea un EASA licențe de pilot comercial (CPL) cu Multi-Engine (ME), instrument de evaluare (IR) și mai multe echipajului de cooperare (MCC), curs cu 198,5 ore de zbor și 800 de ore de teorie. Linie de transport aerian licență de pilot (ATPL) este o licență de pilot profesionist și este cel mai preferat de companiile aeriene.

Cerințe de intrare: vârsta minimă de 17 ani Gradul ridicat School sau echivalent Aviației competență lingvistică engleză (ELP) Abilitatea de a trece de aviație medical clasa 1 Examene Cursul include Taxe apropiere și aterizare Toate taxele Uniformă Taxe HCAA (examene Teorie, prima încercare la) Testul de îndemânare (închirierea de aeronave) informatii suplimentare ... [-]
Grecia Thessaloniki
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Skies Aviation Academy

CPL ICAO / ME / curs de conversie IR este conceput pentru a converti orice licență profesională OACI și rating pentru licență profesională AESA. ... [+]

ICAO CPL / / Curs ME IR de conversie este proiectat pentru a converti orice licență profesională OACI și rating pentru licență profesională AESA.

Cerințe pre-intrare: vârsta minimă de 18 ani Titular al unei CPL ICAO valid ME Licența / IR examene Teoria AESA ATPL trece Aviației competență lingvistică engleză (ELP) Capabil să treacă clasa 1 aviație Examen medical Structura cursului

Faza care zboară:

6 ore CPL / ME formare de conversie pe DA42. 15 ore IR / ME de formare, care este de 10 ore SIM ALSIM ALX de formare și 5 ore ME formare pe DA42. 2.5 ore de test de îndemânare pentru CPL / ME / IR cu examinatorului

Desigur include: Abordar... [-]
Grecia Thessaloniki
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy