Skies Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Academia!

SKIES AVIATION ACADEMY situat în Salonic și este prima organizație de formare Aprobat conform reglementărilor EASA în Grecia, GR ATO-122, care ghidează orice individ de la zero experiență de zbor la Linie de transport aerian Pilot License (ATPL) prin intermediul personalului noștri cunoștințe, experiență și formare de calitate.

VISION MOTIVE

Pentru a deveni un lider de încredere în industria aeronautică, în Europa, prin furnizarea de formare maximă de calitate profesională a viitorilor piloți aerieni și alte discipline aeronautice.

Misiune

Pentru a oferi cea mai înaltă educație de calitate, prin asigurarea mediului de învățare superioare și a siguranței în formarea zborului, care va permite fiecăruia dintre studenții noștri pentru a-și atinge scopul final.

Noi oferim instruire zbor profesional și cursuri de formare teoretică de la Private licență de pilot (PPL) până la linie de transport aerian licență de pilot (ATPL), cu toate Evaluări asociate pentru studenții locali și străini. Nu contează dacă alegeți zboară pentru plăcerea ta, sau construirea cariera ca un pilot profesionist, va garantam cea mai bună experiență de formare!

Ne desfasuram activitatea mai mult de 330 de zile de la VFR condițiile bune de zbor de la Aeroportul Internațional Salonic - al doilea cel mai mare aeroport din Grecia și situat la 10 minute distanță de sediul nostru. Aeroportul are 2 piste (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, abordare radar și NDB. În timp ce a deveni un pilot de avion este recomandat să aibă experiență de zbor în aeroporturi mojor!

Echipa noastră

Calitatea educației este evaluată prin calitatea instructorilor didactice precum și de facilitățile tehnice disponibile pentru formare. La Cer Academia de aviație sunt îndeplinite ambele criterii.

instructorii de zbor profesionale sunt toate cu multe ore de experiență dovedită instruirea, atât în ​​aer cât și la sol. In ciuda cursului pe care sunt înscriși, nostru instructor Echipa este întotdeauna gata să vă ajute în atingerea scopului și în afara ta.

Academia de Aviație Cer este cunoscut pentru tradiția sa de formare și pentru personalul înalt calificat, în Grecia, cât și în străinătate. Academia noastra este cel mai bun loc pentru cei al căror vis este de a deveni un pilot cu excelență și cunoaștere completă a profesiei lor.

Locații

Salonic

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Salonic, Salonic, Grecia
Număr de telefon
+30 2392 021100