Citește Descrierea Oficială

Academia de Aviație OLYMPUS este fondat și operat de către forța aeriană veteran și aviație civilă de zbor instructori, urmând cele mai înalte standarde civile europene AUTORITATEA AERIANĂ / EASA. Olympus Academia Aviației oferă cursuri de formare pilot profesionist, la toate nivelurile, de la 0 la ATPL (Transport aerian licență de pilot). Academiei menține un grad înalt de disciplină, necesare pentru construirea abilităților și caracterul unui viitor "aviatorii.

Pay as you Fly - Nici un risc

În timp ce mulți publicitate "pay as you acoperi" idee, la Olympus Academia Aviației este absolut adevărat!

Formare de înaltă calitate

Toate zborurile de formare sunt supravegheate personal de către șeful de formare, în scopul de a asigura formarea de înaltă calitate.

E-Learning

Intregul material de studiu disponibil on-line, atât pentru studenții de învățare rezidențiale și la distanță. Ati putea studia de la domiciliu, chiar înainte de sosirea ta!

Aeroport internațional

Ca student al Academiei Olympus Aviație, sunteți instruiți în al doilea aeroport ca mărime din Grecia (nu în aeroporturi mici sau militare, cu multe restricții, ceea ce poate duce la formarea întârziată).

Deveni pilot profesionist în doar 12 luni

Timpul dvs. este valoros, astfel încât să nu-l deșeuri în școlile de zbor cu pregătire lentă.

Clădire internațională Ora

piloți avansate de studenți de formare și constructorii au ore posibilitatea de a vizita și de a fi instruiți în mai mult de 50 de aeroporturi și aeroporturi în jurul valorii de Grecia continentală și insule (de ex. Mykonos, Santorini, Corfu, Creta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mitilene și în multe alte aeroporturi europene, fie pentru abordările VFR sau IFR.

Formare acrobatic gratuit

Singurul certificat academie de zbor pentru formarea de acrobatie din Europa de Sud. În timpul clădirea oră, va fi instruit pentru a executa manevre acrobatice!

Personal cu experiență

Sunt predate de către tutori cu înaltă calificare, cu mulți ani de experiență de zbor și de formare, (forța aeriană și liniile aeriene) pentru a face curs de plăcută și plină de satisfacții.

PRET GARANTAT

Olympus în Academia Aviație înțelegem că pilot de formare este scump. taxe ascunse va avea ca rezultat un student din bugetul său. Vă garantăm că nu există taxe ascunse.

Certified Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Rezervoare de tip Cessna 152 Long Range Seneca III / PA-34

Toate avioanele sunt certificate pentru formarea IFR și, desigur, flota se extinde, pentru a satisface nevoile studenților.

De ce OAA?

Alegerea dreptul de zbor Scoala:

Alegerea școlii de formare din dreapta este primul pas pe cale de a deveni un privat sau profesional pilot competent și cea mai importantă decizie pe care o va face. Nu există nici o abordare casual de învățare pentru a zbura. O cariera de succes de zbor este posibilă numai prin obținerea de cea mai bună pregătire în timpul orelor de formare de formare a aviației. Obiectivul principal al OAA este acela de a oferi cea mai bună bază posibilă pentru piloți studențești din prima zi. Noi nu facem nici de comenzi rapide și vom lăsa nimic la voia întâmplării.

"Flying este o artă și arta de zbor este predată și învățată de către personalul de drept."

O mare experienta de instruire:

Cu peste 34 de ani de experiență ca un pilot al Forțelor Aeriene, pilot civil, zbor instructor, instructor de zbor instructorului, examinator de zbor, cu un total de 13300 de ore timp de zbor, constând din 3800 ore de forță aeriană, 9250 ore civile și 250 de ore de avion de mare, este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni instructori de zbor în Grecia.

Exemplificată de predare solide și abilități de pregătire într-o forță de aer extrem de exigente și mediu comercial, prin executarea de proiectare programe analitice, de management și revizie pentru piloți de nivel de intrare, oferind în același timp cursuri de formare in vigoare, PPL, de la 0 la ATPL (Air Transport licență de pilot), MCC, supravegherea și evaluarea în patru organizații de antrenament pentru zbor (ORF / ATO), în conformitate cu reglementările JAA / EASA. Cu succes antrenat mai mult de 280 de piloți privați și profesionale.

Siguranța zborului:

Principalul obiectiv al OAA este de a oferi de formare profesională în conformitate cu reglementările părții FCL / AESA privind siguranța zborului și a standardelor de întreținere. OAA utilizeaza numai pe deplin certificat de către AESA și HCAA din Grecia, avioane.

Experiență de formare:

Olympus Academia Aviației este aprobată JAA / EASA Formare Organizația ATO GR 123, în Salonic / Grecia, în conformitate cu autorizarea Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Academia Aviației este stabilit de către piloți profesioniști din industria forțelor aeriene și a Aviației Civile cu mii de ore de zbor și o mare experiență în procesul de instruire. Sol Instructorii s-au dovedit competențe de specialitate și experiență de mult timp în domeniul aviației.

Vreme excelentă:

Excelente condițiile meteorologice din Salonic ne permite să livreze formare neîntreruptă pe tot parcursul anului, fara a pierde timp prețios și bani. În timpul verii, temperaturile ridicate aici sunt, de obicei între 27 și 33 de grade Celsius, cu toate că, uneori, ele urca mai sus. In toamna si lunile de iarna, nopțile sunt semnificativ mai reci, iar temperaturile ridicate din timpul zilei normale sunt intre 21 si 25 de grade Celsius.

În numai 12 luni:

Olympus în Academia de Aviație durata medie necesară pentru a finaliza zero la ATPL curs este de 12 - 14 luni, și în toate activitățile de formare și examene.

Ospitalitate:

La OAA veți fi ghidat personal prin fiecare etapă a programului de formare, într-un mediu primitor de la primul zbor introductiv la tot drumul până la ziua în care primiți dvs. finalizarea certificatului de licență relativă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Olympus Aviation Academy

Valabil ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Elevii pentru acest curs trebuie să dețină o licență de pilot.Cerinte obligatorii de inceput:Valabil ICAO CPL / IR / MEPCertificatul medical EASA (clasa 1)Cel puțin o călătorie X-țară 300 NM

Program de formare teoretică / e-Distanță pentru licențierea CPL / ATPL:

Program avansat de e-learning on-line prin intermediul site-ului OAA13500 de întrebări pentru 14 subiecți din cărțile din Oxford56 de teste de progres selectate printr-un program automat conform examenelor HCAA14 teste finaleun test de progres este egal cu 12 ore de lectură650 de ore de citire minSesiuni private cu instructorii de la sol65 de ore de revizuire-teste de progres în conformitate cu manualele de formare OAACertificatul final OAAExamene HCAA... [-]
Grecia Thessaloniki
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Olympus Aviation Academy

Olympus Academia Aviației a dezvoltat un program riguros de instruire pilot integrat pentru a aduce elevii până la competență, astfel încât să funcționeze în calitate de ... [+]

INTEGRATE '' OLYMPUS '' zero, - TO ATPL congelat

Academia de Aviație OLYMPUS a dezvoltat un program riguros de instruire pilot integrat pentru a aduce elevii până la competență, astfel încât să funcționeze în calitate de co-pilot cu privire la avioane unice și / sau mai multe motoare în transportul aerian comercial și să continue cariera lor în domeniul aviației.

Cursul de formare integrat este un curs complet de timp de la zero experiență oră până la obținerea unui congelat AESA ATPL (fATPL), inclusiv engleză de competență lingvistică (OACI) și certificatul MCC.

Atunci când alegeți să vă înscrieți pentru un curs integrat v-ați decis să devină un pilot profesionist participa la un curs de zi, inclusiv de zi cu zi, la sol și în zbor.... [-]

Grecia Thessaloniki
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
12 - 14 luni
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Grecia
Website
Număr de telefon
+30 231 047 5111