Olympus Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Olympus Aviation Academy este fondată și funcționată de veteranii instructori de zbor și de aviație civilă, urmând cele mai înalte standarde ale AUTORITĂȚII DE AVIAȚIE CIVILĂ EUROPEANĂ / AESA. Olympus Aviation Academy oferă pregătire profesională a pilotului, la toate nivelurile, de la 0 la ATPL (Licența de pilot de transport aerian). Academia menține un grad ridicat de disciplină, necesar dezvoltării abilităților și caracterului viitorilor aviatori. 23324_photo.jpg

Plătiți în timp ce zburați - Fără risc În timp ce mulți fac reclamă la „plătiți cum zburați”, la Olympus Aviation Academy este absolut adevărat!

Pregătire de înaltă calitate Toate zborurile de instruire sunt supravegheate personal de către șeful de instruire pentru a asigura o pregătire de înaltă calitate.

Învățare electronică Întregul material de studiu disponibil online atât pentru studenți rezidențiali, cât și pentru studenți la distanță. S-ar putea să studiezi de acasă, chiar înainte de sosirea ta!

Aeroportul internațional În calitate de student al Olympus Aviation Academy , sunteți instruit în cel de-al doilea aeroport ca mărime al Greciei (nu în aeroporturile mici sau militare, cu multe restricții, ceea ce poate duce la o pregătire întârziată).

Deveniți Pilot Profesional în numai 12 luni Timpul dvs. este valoros, așa că nu-l pierdeți în școlile de zbor, cu pregătire lentă.

Construcția de ore internaționale Pilotii studenților de formare avansată și Constructorii de ore au posibilitatea de a vizita și de a fi instruiți în peste 50 de aeroporturi și câmpuri aeriene din continentul și insulele grecești (de ex. Mykonos, Santorini, Corfu, Creta, Rodos, Kos, Zakynthos (Zante) , Skiathos, Mytilene și în multe alte aeroporturi europene, fie pentru abordări VFR, fie IFR.

Antrenament aerobatic gratuit Singura academie de zbor certificată pentru pregătirea aerobatică din sudul Europei. În timpul construcției de ore, veți fi instruit să executați manevre aerobate!

Personal cu experiență Vă sunt învățați de către profesori de înaltă calificare, cu mulți ani de experiență în zbor și instruire (forțe aeriene și companii aeriene) pentru a vă face cursul plăcut și plină de satisfacții.

PREȚ GARANTAT În Olympus Aviation Academy , înțelegem că pregătirea de pilot este costisitoare. Taxele ascunse vor duce la un elev din bugetul său. Vă garantăm că nu există taxe ascunse.

Flota certificată

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 Cisterne de lungă durată
  • Seneca III / PA-34

Toate avioanele sunt certificate pentru pregătirea IFR și, desigur, flota se extinde, pentru a satisface nevoile studenților.

23326_photo_3.jpg

De ce OAA ?

Alegerea școlii de zbor potrivite: alegerea școlii de pregătire potrivite este primul pas în calea dvs. de a deveni un pilot privat sau profesional competent și cea mai importantă decizie pe care o veți lua. Nu există o abordare întâmplătoare a învățării zborului. O carieră de zbor de succes este posibilă numai prin obținerea celui mai bun antrenament în orele formative de formare în aviație. Obiectivul principal al OAA este de a oferi cea mai bună bază posibilă pentru piloții de studenți din prima zi. Nu facem scurtături și nu lăsăm nimic la voia întâmplării. „Zborul este o artă și arta zborului este învățată și învățată de personalul potrivit.”

Experiență instructivă excelentă: cu o experiență de peste 34 de ani ca pilot al Forțelor Aeriene, pilot civil, instructor de zbor, instructor de zbor, examinator de zbor, cu un număr total de 13300 de ore de zbor, constând din 3800 ore de forță aeriană, 9250 ore civile și 250 hidroavion, este considerat unul dintre cei mai buni instructori de zbor din Grecia. Abilități de instruire și instruire solide exemplificate într-o forță aeriană și un mediu comercial extrem de solicitant, prin executarea proiectării, gestionării și revizuirii programelor pentru piloții de nivel de intrare, oferind în același timp cursuri efective de formare, PPL, de la 0 la ATPL (Licența de pilot de transport aerian) , MCC, supraveghere și evaluare în patru organizații de instruire în zbor (FTO / ATO), în conformitate cu reglementările JAA / EASA. Au instruit cu succes mai mult de 280 de piloți privați și profesioniști.

Siguranța zborului: Obiectivul principal al OAA este să ofere instruire profesională în conformitate cu reglementările din partea FCL / AESA privind siguranța zborului și standardele de întreținere. OAA folosește numai avioane certificate complet de EASA și HCAA din Grecia.

Experiență de instruire: Olympus Aviation Academy este o organizație aprobată JAA / EASA de formare ATO GR 123, din Salonic / Grecia, sub autorizarea Autorității Elene Aviație Civilă (HCAA). Olympus Aviation Academy este înființată de piloți profesioniști din industria forțelor aeriene și aviației civile, cu mii de ore de zbor și experiență deosebită în procesul de pregătire. Instructorii de la sol au dovedit abilități specializate și experiență îndelungată în aviație.

Vremea excelentă: Condițiile meteo excelente din Salonic ne permit să oferim instruire neîntreruptă pe tot parcursul anului, fără a pierde timp și bani prețioși. Vara, temperaturile ridicate aici sunt de obicei între 27 și 33 de grade Celsius, deși uneori urcă mai sus. În lunile de toamnă și de iarnă, nopțile sunt semnificativ mai reci, iar temperaturile normale în timpul zilei sunt cuprinse între 21 și 25 de grade Celsius.

În numai 12 luni: În Olympus Aviation Academy , timpul mediu necesar pentru a finaliza cursul Zero to ATPL este de 12 - 14 luni, inclusiv toate antrenamentele și examenele.

Ospitalitate: La OAA veți fi ghidat personal prin fiecare etapă a programului dvs. de formare, într-un mediu ospitalier, de la primul zbor introductiv până la ziua în care primiți completarea unui certificat pe licența relativă.

Locații

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Salonic, Grecia
Număr de telefon
+30 231 047 5111