Global Aviation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din 1997, Aviației globale (GR-ATO-102) a fost oferirea de cursuri pilot de formare comerciale și private. ofertele globale Cursuri integrate și modulare pentru pilot linie de transport aerian (ATPL) și pilot Licențe private (PPL) precum și a instrumentului (IR), Multi-Engine (MEP), instructor de zbor (FI) Evaluări și Cursuri Multi Crew cooperare (MCC).

Mai mult decât atât, Global este un centru de testare certificat pentru nivelul OACI 4 Aviație English Language test de competență (TPL), oferind examene pe tot parcursul anului.

Global Aviation SA a fost fondata de un grup de experți în aviație în 1997, având baza în Atena, Grecia. Compania a achizitionat Activele generale de aviație din Marea Egee Aviation (Bază de întreținere, flota etc) si sa extins rapid, care achiziționează o flotă de aeronave noi și pre-deținute singur și multi-motor Piper. Din cauza Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004, baza de antrenament de zbor al companiei a fost mutat la Aeroportul Pachi, Megara (LGMG), Principalul aeroport de aviație generală din Grecia. De la înființarea sa, Global Aviation are o misiune de a oferi servicii de înaltă calitate în domeniile, pilot de formare, de întreținere a aeronavelor și a vânzărilor de aeronave.

Puncte de reper

Câteva repere majore din istorie lungă de 17 de ani, Global Aviation includ:

1997: Aprobat de Autoritatea Aviației Civile din Grecia (HCAA) pentru a oferi instruire PPL 2000: A devenit prima academie cu capital privat pentru a oferi comercial de formare pilot în Grecia 2004: Aprobat de către Autoritățile Aeronautice Comune (JAA) pentru a oferi private de formare și de pilot comercial 2008: prima academie greacă pentru a comanda un nou brand FNPT II 2009: Au devenit Bluebird Airways TRTO pentru B737 2010: pilot comercial Cursuri de formare au fost inspectate și aprobate de către Olympic Air 2011: Numit oficial la nivel ICAO 4 Aviație Centrul English Test pentru Aegean Airlines 2012: Numit exclusiv Nivelul 4 ICAO Aviație English Test Centrul pentru toate controlorii de trafic aerian din Grecia 2013: Numit furnizor exclusiv pilot de formare de către Hellenic Coast Guard pentru formarea ofițerilor lor 2014: La invitația Ryanair, printre puține organizații pilot de instruire din sud-estul Europei, pentru a participa la o prezentare, în ceea ce privește procesul de recrutare pilot avion de linie a lui 2014: extinderea flotei sale, prin achiziționarea unui Piper Seminole PA-44-180 și modernizat simulator de zbor la un brand nou Elite S923 FNPT II MCC 2015: extinderea flotei sale, prin achiziționarea unei suplimentare Piper Warrior PA-28-161 și a finalizat lucrările de renovare în nou-dobândite de întreținere hangarul în LGMG 2016: extinderea flotei sale, prin achiziționarea de 2 suplimentare Piper Warriors PA-28-161 și un brand nou Elite S812 FNPT II MCC 2016: A anunțat cooperarea cu Ryanair pentru noul lor program de APC, destinat absolvenților Academiei

EASA Commercial & Private Avion pilot Cursuri de formare

Academia globala de zbor este cea mai veche academie pilot din Grecia. Având în bază administrativă și de școală la sol în Pireu și baza sa de zbor în Aeroportul Aviației Civile din Pachi, Megara (LGMG), Global Flight Academy a fost de formare piloți pentru cursuri particulare și comerciale, începând din 1997, când a fost aprobat de către Hellenic Civil Autoritatea aviatică (HCAA). În anul 2004, autoritățile aviatice Comune (JAA) inspectate și aprobate Global Academia de zbor ca Organizația de antrenament pentru zbor (GR-ATO-102), în conformitate cu reglementările aeronautice comune (JAR). În anul 2012, Academia a adoptat Agenția de Siguranță a Aviației (AESA) standardele europene cu partea FCL.

AESA al echipajului de cabină Cursuri de formare

Aviație globală este aprobat de către HCAA și AESA pentru a oferi echipajului de cabină Cursuri de formare ca GR-CCTO-102. Toate activitățile de formare teoretică se desfășoară în baza de școală la sol Global Aviation din Pireu. pregătire practică a cursurilor se desfășoară în locații autorizate, inclusiv Aeroportul Internațional din Atena, în conformitate cu HCAA și AESA. Global Aviație oferă 3 luni cursuri de formare inițială lungi echipajului de cabină concepute pentru persoanele care doresc sa urmeze o cariera ca echipaj de cabină, în industria aeronautică dinamică și cursuri intensive echipajului de cabină, care pot fi adaptate pentru a satisface nevoile companiilor aeriene interne și internaționale.

AESA a aprobat Organizația partea M

Centrul de întreținere la nivel mondial este oferirea de soluții de întreținere a aeronavelor de calitate superioară. Având baza în aeroportul de aviație generală Pachi, Megara (LGMG), Global Aviație este certificată de către HCAA și AESA pentru a oferi servicii de întreținere pentru avioanele cu un singur motor cu piston multiplu, ca organizații de întreținere EL.MF.004. Mai mult decât atât, Global Aviație este certificată continuă Organizația de gestionare a navigabilității (CAMO), oferind servicii continue de management al menținerii navigabilității pentru avioanele cu un singur piston și multi-motor ca CAMO EL.MG.039.

Piper Avioane & Bombardier Jeturi de afaceri

Vânzări la nivel mondial pentru aeronave este distribuitorul exclusiv al Piper aeronavelor în Grecia, Cipru, România și Bulgaria, precum și un agent de vânzări al Bombardier Business Jets în regiune. Mai mult decât atât, Global oferă clienților o varietate de aeronave de pre-deținute atent selectate, care variază de la un singur motor cu piston, avioane cu avioane de afaceri de lux. Mai mult decât atât, având experiență semnificativă în Aviație Consulting, Global Aviație oferă clienților soluții, inclusiv achiziționarea, deținerea, întreținerea și exploatarea aeronavelor.

Locații

Pireas

Global Aviation S.A.

Address
79-81 Filonos Street

18535 Pireas, Piraeus, Grecia
Număr de telefon
+30 21 0411 0609