MEST Entrepreneur in Training Program

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala tehnologică Meltwater Entrepreneurial (MEST) și Incubatorul MEST oferă instruire, investiții în semințe și mentor pentru următoarea generație de antreprenori de software africani de succes la nivel mondial.

Ce este MEST?

MEST oferă antreprenorilor aspiranți un program de formare intensivă, de 12 luni, sponsorizat. Antreprenorii în formare (EIT) provin din absolvenți de top din Ghana, Nigeria, Kenya, Africa de Sud și Cote d'Ivoire.

Etape de program

0-12 luni de formare

Cei mai mari antreprenori care aspiră din întreaga Africă sunt aleși să participe la un program de antreprenoriat de un an finanțat în Accra, Ghana.

12-18 MONTHS Investiție

Prin intermediul Fundației Meltwater, MEST va oferi finanțare de semințe de 50 000 $ - 200 000 USD pentru echipele de absolvenți selectați, în schimbul unei participații minoritare în cadrul companiei.

12-18 LUNI Incubare

Companiile noi de portofoliu traversează podul în incubatorul nostru și continuă să beneficieze de sprijin extensiv și de acces permanent la resurse, mentorat și o rețea globală.

72316_72313_28336215_10155925735651327_4133293075440998676_o.jpg

Povestea MEST

MEST a fost dezvoltat în Accra, Ghana în 2008, de Jorn Lyseggen, CEO al Grupului Meltwater. El crede că talentul este peste tot, dar oportunitatea nu este și că, cu ajutorul și orientarea potrivită, acești antreprenori aspiranți pot realiza lucruri minunate. Această credință este fundația pentru MEST, care încearcă să demonstreze că o nouă generație de tineri, antreprenori de software globali de succes poate proveni din Africa.

Africa Technology Summit

MEST este organizatorul mândru al summit-ului Africa Technology, o conferință anuală în cadrul căreia mințile cele mai strălucite din spațiul tehnologic african se convoacă pentru a discuta despre inovații, provocări și viitorul lumii tehnologice de pe continent.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

MEST Entrepreneur in Training Program

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Ghana Accra

MEST oferă cursuri antreprenoriale de nivel înalt în domeniul afacerilor, comunicațiilor și dezvoltării de software, incluzând lucrări extinse pe bază de proiect, culminând într-un pitch final și șansa de a primi finanțare pentru semințe. [+]

MEST oferă un program de 12 luni, cu normă întreagă, complet sponsorizat, în care studenții - cunoscuți sub numele de antreprenori în formare (EIT) - finalizează un curs de nivel înalt în dezvoltarea de software, afaceri și comunicații.

Programul MEST oferă instruire antreprenorială riguroasă și lucrări extinse pe bază de proiect, concepute pentru a asigura metodologiile dovedite de industria EIT pentru dezvoltarea de întreprinderi noi. Acest curs este completat de o serie de conferințe clienților, care prezintă experiențele și perspectivele directorilor recunoscuți pe plan internațional și antreprenorii de succes.

Cursul culminează cu un teren de investitor și cu șansa de a primi finanțare pentru semințe și a intra în incubatorul MEST.... [-]