esocaet Studies by CADFEM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CADFEM esocaet promovează calificările de carieră în domeniul simulării prin seminarii, de învățare on-line, și cursuri universitare. Prin urmare, posibilitățile noastre de avansare educaționale vă permit să întărească abilitățile pentru o mare varietate de CAE-responsabilitati, indiferent de software-ul de simulare utilizați. În acest scop, vom coopera cu profesori și specialiști din industrie, care aduc respectate expertiza dintr-o varietate de universități și domenii profesionale.

Prin participarea la oportunitățile noastre de avansare educaționale aveți șansa de a avansa expertiza de simulare cu cele mai noi tehnologii sau pentru a acoperi orice lacune de cunoștințe prin intermediul seminariilor noastre. ofertele noastre de program vor beneficia cu siguranță calitatea muncii tale, permițându-vă să efectuați cu mai multă eficiență, creativitate și inovare. Aveți posibilitatea de a îmbunătăți cariera ta, care, la rândul său, va influența propria ta bunăstarea personală și satisfacție pe termen scurt, și în cele din urmă un impact pozitiv viata ta pe termen lung. La urma urmei, va petreceti o parte semnificativă a vieții la locul de muncă.

oportunități de carieră noastre integrate-educative sunt, din păcate, nu este liber, dar ele sunt cu siguranță, merită: participanții noștri au confirmat faptul că investiția de timp și de bani a plătit!

Simulare Bazat Inginerie / Inginerie asistata de calculator (CAE) inginerie bazate pe simulare este utilizarea consecventă a simulării pe tot parcursul procesului de dezvoltare a produsului - de la analiza inițială a primelor idei concept la revizuirea continuă și îmbunătățirea proprietăților produsului în diferite stadii de dezvoltare, până la optimizarea procesării mașinii sau a altor studii alternative. Utilizarea FEM (metoda elementelor finite) sau CFD (dinamica fluidelor) a început în urmă cu câțiva ani, în special în sectorul aerospațial, industria de automobile și în domeniul construcțiilor civile, astfel încât în ​​prezent metodele au fost stabilite în aproape toate sectoarele industriale, precum și în alte aplicații, cum ar fi medicina. Metodele actuale fac posibilă pentru a simula sisteme întregi și pentru a examina produse complete în scenarii realiste, de înaltă presiune în avans.

Simulări ne ajută să obținem o înțelegere holistică a produsului și de a răspunde la o întrebare cheie: produs poate împlini ceea ce a promis clientului?

Locații

Grafing

Address
Marktplatz 2,
Grafing b. München

85567 Grafing, Bavaria, Germania