dBs Music Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Industria muzicală este în continuă schimbare și atunci când se analizează opțiunile pentru educația dumneavoastră, ceea ce este mai important decât asigurându-vă că vă oferă un avantaj? Atunci când vom descrie dBs Berlin Music ca "nici o școală obișnuită" este vorba doar despre asta. Comunitate, locația, facilitățile, calitatea instruirii, sprijinul fără compromisuri ... totul vine împreună pentru a fi un exemplu de pasiune în curs de desfășurare. Asta înseamnă că nu numai că există o bucurie intensă în tot ceea ce facem împreună, dar, de asemenea, că împreună vom demonstra modul în care pasiunea este cheia succesului.

Prezentare generală

Facilitățile noastre recent renovate de stat-of-the-art de aici, din Berlin, sunt vechi de doar câțiva ani. Dar noi construim în afara moștenirea instituției noastre, care funcționează din anul 1999 în Marea Britanie. În 2013 am deschis dBs Berlin Music pentru a oferi studenților noștri acces la scena muzicală diversă și a stabilit găsit aici. Varietatea acestei scene poate surprinde la fel de bine! In timp ce capitala germană are o afinitate celebru pentru toate lucrurile electronice, putem spune, de asemenea, este un hedonist în ceea ce privește încurajarea o selecție largă de genuri și scene.

Fie că lecțiile sunt ținute în studiourile noastre la Funkhaus istoric sau în principalul nostru centru de educație în cartierul Friedrichshain nocturne, vei pune mâna pe cele mai recente uneltele în unele locuri inspirate. Dar, ce bine este tehnologia fără o instrucțiune? tutorii nostri sunt din industrie cu experiență profesioniști activi pe scena artei. Ele vă vor oferi informații practice cu privire la modul de utilizare a mașinilor dumneavoastră și să crească abilitățile dumneavoastră proprii în mod eficient în cariera ta.

Dacă sunteți în căutarea pentru o introducere cuprinzătoare Music Production & inginerie de sunet sau Electronic Music Production & Performance, programele noastre de diplomă de un an sunt perfecte. Acestea sunt, de asemenea, un mod fantastic de a re-energiza misiunea ta ca artist și să petreacă un an interesant în străinătate.

Dacă sunteți în căutarea un grad acreditat de mare valoare, ia în considerare diplomele (Hons), de licență, care sunt administrate prin Universitatea St Mark & ​​St John în Marea Britanie. Aceste programe rapide de 3 ani sau 2 ani sunt pentru cei care doresc să se arunca cu capul adânc în concepte, teorie, expertiză tehnică și practică.

Află mai multe

Vrei să vezi ce vorbim despre? Înregistrează-te pentru unul dintre noastre Open Days pe site-ul nostru (dbsmusic.net) și să vină să ne întâlnim în persoană.

Nu au o scuză să vină la Berlin chiar acum? Afla mai multe despre tipurile de oportunități ai putea avea cu dBs Berlin Music, prin explorarea profilului nostru aici Studii de licență. Sau ajunge la noi astăzi, trimițându-ne un e-mail: admissions@dbsmusic.net Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine!

Locații

Berlin

dBs Music Berlin

Address
Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 29009052