Summer School at Bauhaus University Weimar

Introducere

Citește Descrierea Oficială

antet

Bauhaus SCOALA DE VARA

... Este programul de vară internațional al Bauhaus-Universität Weimar

și oferă cursuri în

  • arhitectura | urbanism
  • arta | Proiecta
  • inginerie | Mediu inconjurator
  • LIMBI

Alege din limba noastră de multe și cursuri de specialitate!

... Este deschis pentru potențialii studenți, studenți și absolvenți.

In fiecare an, aproximativ 400 de participanți din 70 de țări din întreaga lume, a crea o atmosferă unică interculturală. Fie o parte din experiența și de a face prietenii, care va dura o viata!

... Este o mare oportunitate de a cunoaște Bauhaus-Univerität Weimar

și să se conecteze la o rețea internațională și să lărgească orizonturile culturale și academice. Ia această șansă!

... Este o sursă de inspirație și o experiență de neuitat pentru o viata.

Experiențe, vă va face cu a lua parte la Scoala de Vara de la Bauhaus, vă va oferi idei noi si imbogati viata. A fi inspirat!

steag

Doriți să aflați mai multe? Descoperiti programul divers de cursuri și evenimente oferite la Scoala de Vara de la Bauhaus! Experimentați frumusețea Weimar, orașul Johann Wolfgang von Goethe și Bauhaus!

Trei mai multe motive bune ...

1. ORAȘUL WEIMAR

Weimar este un oraș simbolic, cu o istorie bogată. viața culturală din Weimar se desfășoară între Goethe și Schiller și Bauhaus, între Buchenwald Memorial și Schloss ettersburg (numai în germană). Prin nenumărate muzee, patru cinematografe (doar în limba germană), Teatrul Național German (doar în limba germană) și scena din performanțele sale și muzică diversă, Weimar oferă sute de evenimente în fiecare lună.

Bauhaus Scoala de Vara se conectează la aceste posibilități și creează un program divers pe care îl puteți adapta interesele dumneavoastră. Puteți participa la multe evenimente la un cost redus sau gratuit cu ID-ul Bauhaus Scoala de Vara.

steag

2. Lectorii

Toți lectori noastre sunt cu experiență, angajat și profesional instruit și gata să se distreze! Să învețe o limbă cu un instructor nativ-difuzor sau ridica un subiect de specialitate într-un mod diferit, într-un mediu de învățare relaxat, inspirat excursii, picnic în parc și o mulțime de dansuri tradiționale la partidele Bauhaus Școala de vară.

Toți lectorii fac tot posibilul pentru a ajuta la a face timpul în Weimar de neuitat. Mai mult decât atât, toți instructorii de curs de limbă sunt vorbitori nativi ai limbii lor de predare.

steag

3. ORGANIZATORI

Echipa noastră îi pasă de fiecare participant, ceva care devine clar înainte de a ajunge vreodată la Weimar. Noi cu plăcere ia timp pentru a răspunde personal toate întrebările și e-mailuri. Fie prin poștă sau prin telefon, vom face tot posibilul să vă ajute cu orice întrebări, nelămuriri sau probleme pe care le-ar putea avea.

Noi personal întâlnim în ziua sosirii și vă va duce la locuințe dumneavoastră. În scopul de a vă ajuta să vă acomodați în și să se familiarizeze cu rutina de zi cu zi în Weimar, vă oferim o zi de orientare înainte de începerea cursului. Vei întâlni, de asemenea, tutorele dumneavoastră și alți participanți acolo. Mai mult, puteți ajunge la noi in timpul Scolii de Vara de la Bauhaus întreg în august 24 de ore pe zi.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpină ÎN WEIMAR ȘI Impartirea VARA DE NEUITAT CU TINE!

Locații

Weimar

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Weimar, Turingia, Germania