Mentora Sprachschule

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MENTORA LIMBA ȘCOALA ESTE PARTE A UNEI REȚELE DE GLOBAL

Mentora este o instituție foarte apreciat în sectorul educațional internațional. Noi oferim o experiență de învățare stimulatoare și orientată spre academic. Școala noastră de limba în care este situat în centrul politic și istoric de la Berlin, aproape de foarte popular districtul Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora oferă programe dinamice și intensive în limba engleză și germană pentru începători și avansați în mod egal. Va punem la dispozitie cursuri individualizate, orientate-comunicare și limbi străine de înaltă calitate pentru studenții noștri, care beneficiază de o atmosferă care familială și profesională, în același timp.

Fiecare dintre programele noastre este - în conformitate cu conceptul nostru științific - adaptate la medii și nevoile participanților specifice. Mentora nu este numai situat convenabil, dar este în plus caracterizat prin personalul său cu experiență și facilitățile sale de lux.

BAU Global BAU Global Network este format din instituții de învățământ superior răspândit peste tot în lume. Această rețea internațională întâmpină studenții din întreaga lume și accesează resursele locale în fiecare oraș, stat și națiune pentru a îmbunătăți educația de calitate superioară oferă. Studenți și absolvenți ai BAU Global formează o comunitate academică se extinde peste șapte țări de pe trei continente; America de Nord, Europa și Asia. Reteaua de BAU Global este format din 4 universități, 2 școli de limbi străine și 6 campusuri prin satelit.

universități BAU Global oferă sute de universitare, post-universitare și programe de doctorat în arhitectură, artă, administrarea afacerilor, proiectare, educație, inginerie, științe ale sănătății, tehnologia informației, drept și medicină. Lucrând în peste un context internațional, BAU Global Network urmărește să garanteze calitatea și educației durabile.

Locații

Berlin

Mentora Sprachschule

Address
Heinrich-Heine Straße 27
10179 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 40032434