Citește Descrierea Oficială

Media Design Școala - Instituția

Scoala de Design Media este una dintre universitățile de frunte pentru mass-media si proiectare in Germania. Se formează în toate domeniile relevante ale mass-media din tinerii de mâine. Studenții beneficiază de apropierea specială a Universității Media Design pentru economie.

MD.H menține aproape Contacte cu întreprinderi de afaceri cu accent în mass-media și este membru al Asociației Universităților Private (VHP). sunt organizate în vph de peste 40 de universitati de top din Germania private.

Unul dintre MD.H cei mai mari furnizori privați de cursuri și de formare în domeniul new media, jocuri, moda, mass-media și managementul comunicării și tehnologia informației. Compania se vede ca o forță motrice. În elaborarea ofertelor, universitatea a considerat întotdeauna cererii actuale și viitoare de pe piața muncii. Si toate afacerile existente sunt în mod constant adaptate la noile cerințe.

suport

Design School Media de proiectare și informatică GmbH este Sponsorizare pentru Scoala Media Design. Design School Media de Design si stiinta calculatoarelor are trei site-uri de studiu: Berlin, Munchen si Dusseldorf si sediul la Berlin. Rectorul Școlii Media Design este Hartmut Bode, cancelar al MD.H este Arnim Zubke.

Filiala Media Design Academia pentru Educație și Formare GmbH este purtătorul, fondat în 2014 Privat Design Media Design Fachoberschule (Md.A-FOS)

În mod oficial recunoscut și acreditat

De la 01. Aprilie 2004 este privat Media Design Școala de Design și informatică, în conformitate cu § 123 alin. 1 Berlin Legea Învățământului Superior coroborat cu § 70 alin. 1 din Legea învățământului superior și aprobat de către stat, deoarece, de asemenea, de la 10.05.2010 certificate Știința instituional. Reaccreditation de Stiinta a avut loc pe 19.10.2015.

Pentru a facilita comparabilitatea internațională a grade efectuate regulat re-acreditarea cursurilor de MD.H de către Agenția de Evaluare și Acreditare Central (ZEvA). Toate cursurile de MD.H sunt cu succes acreditate.

De conducere Design School Media

Mai aproape de companie

Munchen, Dusseldorf si Berlin sunt printre capitalele mass-media și de design din Germania. În proiecte comune cu cele mai mari companii, agentii, companii de producție și alte companii, elevii să învețe practica.

Mai aproape de pulsul mass-media, design și știință calculator

Cu greu orice industrie se schimbă la fel de repede ca și industria media, design și știința calculatoarelor. Prin urmare, MD.H programele și programele lor la noile cerințe ale pieței se ajustează în mod continuu.

Mai aproape de practica

Profesorilor și lectori de MD.H a lucrat și a lucra cu succes în practică. Acest lucru asigură faptul că elevii să dobândească cunoștințele actuale și relevante care să le permită succesul profesional.

Mai aproape de profesori

La MD.H nu există cursuri de masă. Grupurile mici de seminar și accesibilitatea ușoară a facultății face contact direct între elevi și profesori în condiții de siguranță.

Mai aproape de locuri de muncă

Distanta dintre afaceri este, de asemenea, aproape de potențialii angajatori. MD.H ajută studenții în mod individual cu privire la propriul lor serviciu de carieră.

Studiaza la MD.H

Design School Media are un total de șase Programele universitare de licență la. Cursurile de design Media, Media Management și Comunicare, Managementul de moda, Design vestimentar și Film Digital Design - Animație / VFX absolvent cu un Bachelor of Arts. Programul se încheie cu Game Design Bachelor of Science.

Cele trei Programe de masterat Media Design, Game Design și Media și Communications Management închide fiecare cu un Master of Arts.

Orice prezență a cursurilor de studiu Media School Design sunt acreditate de către Agenția de Evaluare și Acreditare Central (ZEvA).

Formare și educație

Cea mai bună educație - tocmai această afirmație MD.H. În plus față de învățământul universitar Universitatea de Design Media consideră foarte mare succes Formare cu absolvire IHK pentru designer media pentru digitale și de imprimare prin intermediul.

cursuri de seară pentru oamenii muncii și care are loc în timpul vacanței de vară Media Camp pentru toți tineri la inima care doresc să testeze talentul lor pentru profesioniștii din domeniul mass-media, completează gama de MD.H.

viitorul tău - misiunea noastră

Vă planificați viitorul tău în proiectarea și mass-media lume? Foarte bine! De asemenea, am. De peste 25 de ani, avem studenți cu expertiza și experiența noastră într-una dintre ramurile cele mai interesante din prezent - și în viitor. Si exact unde este de afaceri, mass-media și design se întâlnesc: în întăriturile creative Munchen, Berlin și Dusseldorf.

Instruirea va avea loc într-un context apropiat de lector. Proiecte de practică regulate și un stagiu Pentru a vă conecta la compania deja în timpul pregătirii lor aici și să promoveze munca în echipă participanților noștri. În general, Universitatea de Design Media are în 43 de profesori. Tranziția în lumea profesională însoțit la fiecare loc al Serviciului de carieră al MD.H.

Studiile în paralel cu angajarea lor

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o nouă orientare profesională sau o educație solidă pentru următoarea mișcare în carieră, suntem oamenii potriviți. Noi oferim cele mai bune armuri teoretice și practice posibile. Plus nostru: contacte valoroase din lume de lucru care așteaptă recomandări de la noi; , Dorința de a fi motivați studenți la progresul profesional și personal; și studenților care nu sunt mulțumiți cu primele cursuri de studiu disponibile, dar cu cele mai bune.

locații

Design School Media este reprezentata la Berlin, Munchen si Dusseldorf, cu propriile lor centre de formare, cu o suprafață totală de 12.000 de metri pătrați. Site-urile sunt echipate cu o tehnologie mass-media extinse, de înaltă calitate, u. o la Berlin și München prin intermediul echipate profesional studiouri video și înregistrare. Numărul de locuri este un total de 1400 (WS2014 / 2015). Fazele de prezență ale cursurilor profesionale se desfășoară în locațiile respective.

Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:

Certificat

Media Design School

Media Tabăra oferă îndrumare și vă oferă o perspectivă asupra procesului complex de proiectare de film de animație. Aceasta ajută să identifice și să testeze talentul pen ... [+]

obiectivul seminarului

Ofertele Media Camp îndrumare și vă oferă o perspectivă asupra complexului Sfârșitul de design de film de animație. aceasta ajută potentialele voastre personale si talentele să recunoască manipularea practică a mass-media tradiționale și moderne și pentru a testa talentul pentru studiul artistic. Obiectivul taberele Media este de a crea propriul film de desene animate. În special, pentru studii ulterioare în Film Digital Design ofera un suport decizional optim.

Fapte Durata: full-time, 9:00 la 14:30 Tip: Atelier Studii: Certificat MD.H date de lansare: 29.08.2016 - 09.09.2016 (München) | 08/01/2016 - 08/05/2016 (Berlin) Locații: Munchen, Berlin conținutul seminarului ... [-]
Germania Munich Berlin Düsseldorf
Contactează şcoala
Germană
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

Obiectivul este dezvoltarea în comun a unui multi-utilizator jocuri 3D. ... [+]

obiectivul seminarului

Obiectivul este dezvoltarea în comun a Multi-user jocuri 3D.

Fapte Durata: full-time, 9:00 la 14:30 Tip: Atelier Studii: Certificat MD.H date de lansare: 07.11.2016 - 07.22.2016 (Dusseldorf) | 08.29.2016 - 09.09.2016 (München) | 08/01/2016 - 08/05/2016 (Berlin) Locații: Munchen, Dusseldorf, Berlin Cerințele de admitere

Sunt adresate tinerilor cu Interesul în proiectarea și dezvoltarea de jocuri pe calculator. Bună este această tabără pentru elevii de liceu / interior din clasele 11 - 13, junior elev de liceu / din interiorul clasei 10 și a celor care au fost deja început să studieze și doresc să se reorienteze.

introducere ... [-]
Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

Media Camp Design oferă îndrumare și posibilitatea de a testa talentul tau pentru un studiu de design sau de un profesionist mass-media. ... [+]

obiectivul seminarului

Media Camp Design oferă îndrumare și posibilitatea Talentul ei pentru un studiu de design sau de un profesionist mass-media încercare. Veți învăța elementele de bază de design clasic și asistată de calculator și testa munca de echipă într-un proiect practic. Veti obtine o perspectiva complexitatea proceselor de proiectare vizuale și sunt introduse de lucru conceptuale ca o echipă. Recunoaște potențialul tău personal și talente în manipularea practică a mass-media tradiționale și moderne.

Fapte 2 săptămâni, la 9:00 la 14:30 Studii: Certificat MD.H datele de lansare: Munchen: 29/08/2016 - 09/09/2016 // Dusseldorf: Media Camp (accent pe fotografie): 25-29 / 07/2016 // Media Camp (pregătirea portofoliului de accent): 01.-05.08.2016 Locații: Munchen, Dusseldorf conținutul seminarului ... [-]
Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Media Design School

Lagarul ofera o perspectiva de proiectare și producție faze ale modei, încă din faza de proiectare până la punerea în aplicare pe mașina de cusut. sub supraveghere de spe ... [+]

conținutul seminarului

Taberei oferă o perspectivă asupra Proiectare și producție faze ale modei, Încă din faza de proiectare până la punerea în aplicare pe mașina de cusut. sub supraveghere de specialitate, veți învăța faze de lucru importante ale Moda modele ca de cercetare, proiectare, tăiere, de cusut și de prezentare știu haina terminat și testa munca de echipă într-un proiect practic.

Dupa cercetarea, schitand, colaje și brainstorming-ului, este vorba de a modela ideile tale. Sub sloganul "De la suprafața volumului" se dezvolta prin simpla Impresiuni de hârtie o înțelegere a volumului pentru a forma un articol de îmbrăcăminte. Aceasta constituie baza pentru propria ta îmbrăcăminte. Avansat acest punct de pornire este prin discuții constructive simplu cut-forme și prin transformarea formelor geometrice de bază. Experiență ca dintr-o bucată de țesătură plană o bucată de modă și funcția.... [-]

Germania Munich Düsseldorf Berlin
Contactează şcoala
Germană
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză