Jacobs University Foundation Year

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O nouă Casă departe de Acasă

Studenții iubesc cu plăcere campusul "balonul" - un microcosmos internațional în limba engleză în mijlocul Europei, unde veți trăi și veți învăța cu studenți din peste 100 de țări. După un semestru la Jacobs, fiecare colț al campusului va fi conectat la o amintire fondată. Fie grupul de locuri la colțul zonei de studiu liniștite unde ați petrecut o noapte întreagă muncind din greu, râzând cu prietenii și comandând pizza la ora 3 dimineața

Fie că este vorba de dealurile mici din Campus Green, pe care le-ați folosit pentru a vă călca în tăvile de cafea atunci când prima zăpadă a căzut în timpul iernii. Fii copacul din fața colegiului tău, unde îți închizi prima brânză de prietenie din Bulgaria pentru noroc. Viața și învățarea în campus înseamnă că prietenii dvs. vor simți în curând familia și că campusul va deveni o nouă casă departe de casă.

Ori de câte ori vizitatorii vin în campus, aceștia sunt impresionați de frumusețea campusului spațios, verde de 34ha. Campusul verde mare din mijlocul campusului și terenul de fotbal îi atrage pe elevi să stea împreună, să facă plajă și să se joace în aer liber.

Divează-te în diversitate

Permițând studenților să-și dezvolte competențele interpersonale și interculturale este o componentă importantă a misiunii educaționale a Universității Jacobs. Ca student al Fundației An, puteți profita din plin de numeroasele oportunități de învățare din interiorul și exteriorul sălii de clasă. Admirați-vă în mediul campus intercultural, participați la diversele activități sportive oferite sau deveniți membri ai unuia dintre numeroasele cluburi sociale, culturale, politice, academice și antreprenoriale din campus.

Colegiile rezidențiale din campus oferă o experiență vie și de învățare sigură, interactivă și inspirată: veți primi o cameră privată într-un apartament cu două camere și veți împărtăși zone comune și o baie cu un coleg de apartament, care are în mod obișnuit o altă naționalitate.

Cafenele din colegiu oferă mic dejun, prânz și cină și reprezintă un spațiu excelent pentru a vă întâlni, a discuta și a vă relaxa împreună cu prietenii. Accesul pe tot parcursul zilei la centrul de recreere de ultimă oră din campus și zonele de activitate bine echipate, cum ar fi spațiul de teatru, terenurile de sport, o sală de dans și un studio de hârtie, este doar unul dintre avantajele vieții noastre campus frumos. Campusul este situat în imediata apropiere a centrului orașului Bremen, un oraș multicultural și antreprenorial maritim din nordul Germaniei.

Locații

Bremen

Address
Jacobs University Bremen
Campus Ring 1

28759 Bremen, Bremen, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră