Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de animatie, efecte vizuale și Postproductie Digital Fondata in 2002, ca parte a Academiei de Film Baden-Württemberg. Sub conducerea prof Thomas Haegele, acesta a evoluat într-unul dintre centrele de formare cele mai de succes pentru animatie in Germania si se bucura de o excelenta reputatie internationala. Filme de animație ale Academiei de Film au cu festivaluri germane și internaționale a castigat deja numeroase premii.

Încă de la începuturile sale în 1991 se află la Film Academy Baden-Württemberg pe principiul "learning by doing" predat si a produs. Studenții învață cum să facă filme de a face filme: scrii scenarii, proiectare și construcție de seturi, camera sau director de plumb, a crea animații și efecte vizuale, compune muzica de film sau de a face design de sunet, editare și montaj.

Proiectul este susținut și însoțit de lectori invitați din practica. Profesioniști din film și mass-media industriei germane și internaționale da cunoștințele și experiența lor la seminarii și ateliere de lucru pentru studenți pe. Această filosofie creează o legătură directă între studii și practică și a contribuit cu apropierea sa de piață la succesul Academiei de Film.

Proiecte Student

Încă de la numirea Oscar de scurtmetrajul "Roata" a devenit Institutul de Animație, efecte vizuale și Digital postproductie atenția internațională. Platforma Animation Career Review ales Departamentul de Animație în 2014 printre primele 5 din cele mai bune scoli de animație din întreaga lume. În ultimii ani, producțiile studențești ale institutului de animație cu festivaluri germane și internaționale, cum ar fi First Steps, VES Awards, LA Shorts, SIGGRAPH, SICAF sau Annecy International Animation Festival de Film de, a câștigat numeroase premii.

Locații

Ludwigsburg

Institute of Animation, Visual Effects and digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg

Address
Filmakademie Baden-Württemberg
Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction
Akademiehof 10

D-71638 Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 7141 969 82 800