Citește Descrierea Oficială

Humboldt-Institut

In ultimii 40 de ani, mai mult de 60.000 de studenți din peste 160 de țări studiate din Germania cu Humboldt-Institut. Acest lucru face ca Humboldt-Institut una dintre cele mai mari si mai experimentati furnizori de limba germană ca limbă străină. Aspirația Humboldt-Institut a fost întotdeauna de a oferi cele mai bune cursuri de germană și pentru a garanta învățarea rapidă și eficientă pentru toți studenții. Curs intensiv de limba germana sunt oferite in 17 locatii pe tot cuprinsul Germaniei, dintre care patru - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg și Bad Schussenried - sunt deschise pe tot parcursul anului. Humboldt-Institut oferă cursuri de germană pentru toate grupele de vârstă și nivelurile de limbă.

Clase de mărime

Clasele noastre constau din aprox. 10 participanți la curs. Cu o astfel de dimensiune mici, am dori să vă asigurați că o atenție individuală se acordă pentru fiecare persoană. Așa cum ne concentrăm foarte mult pe abordarea comunicativă a limbii, în timp ce nu a neglija gramatica, ne asigura de a face fiecare elev vorbi și de a participa viu prin limitarea numărului de participanți per grup.

Humboldt-Institut eV

Niveluri de limbă

Oferim pana la 6 nivele diferite de limbă, de la începători în total la foarte avansate, sau, în conformitate cu Cadrul European de Referință, nivelurile A1-C2.

Program

În timpul unui curs intensiv, adulți noastre au 5 lectii de 45 minute în fiecare dimineață, începând de la 08:30 și de funcționare până la 01:00, inclusiv două pauze. Luni după-amiază, nu va fi o lecție de la 14:15 până la 03:00. În zilele de marți și joi vor fi două lecții de la 02:15 până la 03:45.

Teste

Toți participanții la curs să ia un examen săptămânal care acoperă toate conținutul cursului predat săptămâna precedentă, astfel încât elevii și profesorii deopotrivă pot evalua progresele realizate în limba germană. La sfârșitul unui nivel, va exista un "examen de nivel" suplimentar, care trebuie să fie trecut cu un minim de 75% pentru a putea avansa la nivelul limbii următor.

Teme pentru acasă

Adulți noastre sunt, de asemenea, de așteptat să facă temele în fiecare zi, dar ei vor avea încă o multime de timp pentru activități extrașcolare.

Școli rezidențiale

În școlile noastre rezidentiale studenți rămâne pe același campus unde au lecțiile lor, care are, desigur, multe avantaje pentru participantii nostri curs: ei au toate mesele împreună, petrec după-amiaza, seara și în weekend împreună și, prin urmare, este foarte ușor pentru le pentru a face o multime de prieteni noi din diferite țări într-un timp scurt.

Practica germană pe tot parcursul zilei

Personalul nostru va încerca să creeze un sentiment de a fi o mare familie internațională la Humboldt-Institut, în care toți elevii sunt integrate, iar în cazul în care limba germană este singura limba vorbită. Având o șansă de a practica limba țintă pe tot parcursul zilei, chiar și în afara orelor de curs, va accelera procesul de învățare incredibil, și de a crește motivația elevilor.

Programe predate în:
  • Germană

Această școală oferă și:

Cursuri

Humboldt-Institut e.V.

Un curs de schi sau snowboard poate fi rezervat pentru o săptămână sau patru săptămâni. Ea are loc de luni până vineri după curs. În acest timp, numărul de ore de curs ge ... [+]

Curs german, plus schi

Schiatul face parte din stilul de viață Allgäu. De aceea am creat o pivniță de schi și snowboard în centrul nostru de curs din Lindenberg și am cumpărat schiuri de închiriere. În funcție de condițiile de zăpadă, studenții noștri pot lua parte la lecții și ieșiri de schi și snowboard între decembrie și februarie.

Un curs de schi sau snowboard poate fi rezervat pentru o săptămână sau patru săptămâni. Ea are loc de luni până vineri după curs. În acest timp, numărul de ore de curs german va fi redus de la 30 la 25 pentru tineri. Sâmbătă, participanții vor vizita chiar și o zonă de schi mare în Alpii de-a lungul zilei. Taxele pentru cursul de schi sau snowboard includ închiriere de schi sau snowboard, cizme, coif și taxe de ridicare.... [-]

Germania Lindenberg im Allgäu
Octombrie 2019
Germană
La zi
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Humboldt-Institut e.V.

Școala noastră este situată într-un complex modern de clădiri, amplasat între un parc frumos și o zonă spațioasă de agrement. Centrul orașului Bad Schussenried se află la ... [+]

Germană pentru copii și adolescenți din Bad SchussenriedCursuri intensive junior între Dunăre și Lacul Constance

Copiii sunt numele celor mai tineri studenți de la 7 ani. În ansamblu, vârsta juniorilor noștri este între 7 și 14 ani, dar ne asigurăm că diferența de vârstă dintre cei mai tineri și cei mai buni studenți nu este mai mare de patru ani în toate școlile.

Orașul balnear idilic din sudul Germaniei

Orașul istoric al mănăstirii Bad Schussenried este încorporat idilic în frumosul peisaj deluros dintre Dunăre, Iller și Lacul Constance. Această stațiune de vacanță atrăgătoare în inima Swabiei de Sus este punctul de plecare ideal pentru diverse excursii și nu numai că este renumită pentru monumentele sale culturale, dar și pentru frumusețea naturii înconjurătoare și reputația sa ca un centru spa și oraș balnear.... [-]

Germania Berlin Bad Schussenried
Octombrie 2019
Germană
La zi
2 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Humboldt-Institut e.V.

"Teenagers" este termenul pentru studenții noștri între 13 și 17 ani. În nici o școală nu există mai mult de 4 ani diferență de vârstă între cei mai tineri și cei mai băt ... [+]

Germană pentru tineri din LindenbergCursuri intensive pe tot parcursul anului într-un peisaj pitoresc

Școală internat la periferia orașului Lindenberg

Școala noastră este situată la periferia orașului Lindenberg pe un deal mic, cu vedere panoramică la munți și la oraș, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos. Centrul de curs este o școală internat, adică sălile de clasă, facilitățile de agrement și căminele studențești sunt situate într-un singur complex de clădiri. Școala internat este situată în mijlocul unui parc frumos și alături de o mică pădure, ambele aparținând școlii Humboldt-Institut.

Facilități școlare moderne

Multe săli de clasă au ferestre mari orientate spre sud cu vederi impresionante ale Alpilor și sunt dotate cu facilități moderne. Casa are camere pentru mai mult de 200 de studenți și are o infrastructură minunată, cu multe oportunități pentru activități de agrement.... [-]

Germania Berlin Lindenberg im Allgäu
Octombrie 2019
Germană
La zi
2 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Humboldt-Institut e.V.

Începând cu iunie 2014, așteptăm studenții noștri la cea mai nouă locație de curs a Institutului Humboldt din centrul Berlinului. Primul nostru curs pe tot parcursul anul ... [+]

Cursuri de limba germană în BerlinCursul nostru pe tot parcursul anului în capitala Germaniei

Un oraș al superlativelor

Cu peste 3 milioane de locuitori, Berlinul nu este doar cel mai mare oraș din Germania, ci și cel mai plin de viață. Centrul economic, cultural și educațional important găzduiește numeroase universități, colegii și instituții de cercetare. În fiecare an, principalele festivaluri de film, concerte și premii de teatru au loc în capitală. Cele mai renumite atracții includ Poarta Brandenburg, Reichstag și celebra mila comercială de-a lungul Kurfürstendamm.

Berlin într-o lumină nouă

De la reunificarea Germaniei, noua și vechea capitală a Germaniei a strălucit într-o splendoare fără precedent. Magnetismul orașului a fost cunoscut în toată lumea chiar înainte de cel de-al doilea război mondial și de neegalat în Europa.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Germană
La zi
Part time
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Humboldt-Institut e.V.

Locuiți în Berlin și doriți să învățați limba germană sau să vă îmbunătățiți limba germană, dar nu aveți timp pentru un curs intensiv? Apoi, cursurile noastre cu jumătate ... [+]

Cursuri Part-time

Locuiți în Berlin și doriți să învățați limba germană sau să vă îmbunătățiți limba germană, dar nu aveți timp pentru un curs intensiv? Apoi, cursurile noastre cu jumătate de normă în clase mici cu aproximativ 10 participanți sunt oferta ideală pentru dvs. Cursurile cuprind între 4 și 10 lecții pe săptămână de 45 de minute și se desfășoară seara sau sâmbătă. Cursurile part-time se pot rezerva de la o durată de patru săptămâni.

[-]
Germania Berlin
Înscriere Deschisă
Germană
Part time
6 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Humboldt-Institut e.V.

Școlile noastre pentru copii și adolescenți sunt înconjurate de peisaje frumoase sau în centrul orașelor mai mari. Securitatea studenților este garantată, indiferent de l ... [+]

Cursuri de limba germană pentru copii și adolescenți

Copiii sunt numele celor mai tineri studenți de la 7 ani. În ansamblu, vârstele celor mai tineri studenți sunt între 7 și 14 ani, dar ne asigurăm că diferența de vârstă dintre cei mai tineri și cei mai bătrâni studenți nu este mai mare de patru ani în toate școlile.

Locațiile centrelor de curs

Școlile copiilor noștri sunt situate în mijlocul peisajelor frumoase, fie în orașe și sate mici ciudate, fie la marginea orașelor mai mari. Deci, putem garanta siguranța absolută a tinerilor noștri studenți.

Bad Schussenried 10-13 (14-17) ani Cursuri de germană pentru copii între Lacul Constance și Dunăre... [-]

Germania Berlin Bad Schussenried Lindenberg im Allgäu
Octombrie 2019
Germană
La zi
2 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

German courses in Lindenberg and Bad Schussenried - Humboldt-Institut

German courses for adults in Constance and Berlin - Humboldt-Institut