Humboldt-Institut e.V.

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Humboldt-Institut

In ultimii 40 de ani, mai mult de 60.000 de studenți din peste 160 de țări studiate din Germania cu Humboldt-Institut. Acest lucru face ca Humboldt-Institut una dintre cele mai mari si mai experimentati furnizori de limba germană ca limbă străină. Aspirația Humboldt-Institut a fost întotdeauna de a oferi cele mai bune cursuri de germană și pentru a garanta învățarea rapidă și eficientă pentru toți studenții. Curs intensiv de limba germana sunt oferite in 17 locatii pe tot cuprinsul Germaniei, dintre care patru - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg și Bad Schussenried - sunt deschise pe tot parcursul anului. Humboldt-Institut oferă cursuri de germană pentru toate grupele de vârstă și nivelurile de limbă.

Clase de mărime

Clasele noastre constau din aprox. 10 participanți la curs. Cu o astfel de dimensiune mici, am dori să vă asigurați că o atenție individuală se acordă pentru fiecare persoană. Așa cum ne concentrăm foarte mult pe abordarea comunicativă a limbii, în timp ce nu a neglija gramatica, ne asigura de a face fiecare elev vorbi și de a participa viu prin limitarea numărului de participanți per grup.

Humboldt-Institut eV

Niveluri de limbă

Oferim pana la 6 nivele diferite de limbă, de la începători în total la foarte avansate, sau, în conformitate cu Cadrul European de Referință, nivelurile A1-C2.

Program

În timpul unui curs intensiv, adulți noastre au 5 lectii de 45 minute în fiecare dimineață, începând de la 08:30 și de funcționare până la 01:00, inclusiv două pauze. Luni după-amiază, nu va fi o lecție de la 14:15 până la 03:00. În zilele de marți și joi vor fi două lecții de la 02:15 până la 03:45.

Teste

Toți participanții la curs să ia un examen săptămânal care acoperă toate conținutul cursului predat săptămâna precedentă, astfel încât elevii și profesorii deopotrivă pot evalua progresele realizate în limba germană. La sfârșitul unui nivel, va exista un "examen de nivel" suplimentar, care trebuie să fie trecut cu un minim de 75% pentru a putea avansa la nivelul limbii următor.

Teme pentru acasă

Adulți noastre sunt, de asemenea, de așteptat să facă temele în fiecare zi, dar ei vor avea încă o multime de timp pentru activități extrașcolare.

Școli rezidențiale

În școlile noastre rezidentiale studenți rămâne pe același campus unde au lecțiile lor, care are, desigur, multe avantaje pentru participantii nostri curs: ei au toate mesele împreună, petrec după-amiaza, seara și în weekend împreună și, prin urmare, este foarte ușor pentru le pentru a face o multime de prieteni noi din diferite țări într-un timp scurt.

Practica germană pe tot parcursul zilei

Personalul nostru va încerca să creeze un sentiment de a fi o mare familie internațională la Humboldt-Institut, în care toți elevii sunt integrate, iar în cazul în care limba germană este singura limba vorbită. Având o șansă de a practica limba țintă pe tot parcursul zilei, chiar și în afara orelor de curs, va accelera procesul de învățare incredibil, și de a crește motivația elevilor.

Locații

Berlin

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Bavaria, Germania
Număr de telefon
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Germania
Număr de telefon
+49 7522 988 0