Citește Descrierea Oficială

Succesul dvs. este accentul nostru!

 • Grupuri mici = succes maxim de învățare!
 • Coaching elemente incluse!
 • Formatori experimentați din practică cu metode de predare moderne!
 • 100% know-how practic și transfer de învățare în rutina dvs. de lucru personal!
 • Toate seminariile sunt organizate aici - garantate!

Seminare testate și direcționate și interactive! Coaching de afaceri, seminarii interne și traininguri modulare dezvoltate pentru nevoile individuale ale companiei dvs.! Suntem partenerul dvs. pentru o pregătire calificată în următoarele domenii:

 • Management și managementul afacerilor
 • abilități de comunicare
 • Dezvoltarea personalității și competența socială
 • dezvoltarea echipei
 • Vânzări și distribuție

Angajamentul nostruBeneficiul dvs. prin participarea la seminar:

 • Un beneficiu pe termen lung pentru perioada de după seminar, pentru că valorificăm "managementul transferului".
 • Vă reîmprospătați cunoștințele și le optimizați.
 • Ei beneficiază de experiența altora.
 • Ele fac contacte cu oameni asemănători.
 • Ei au nevoie de timp să se gândească productiv la evoluțiile actuale.
 • Veți primi o prezentare inteligibilă din practică.
 • Fiecare seminar are o mare experiență, un rezultat și o valoare de succes.
Ne simțim obligați:
 • pentru a oferi explicații practice și de înțeles.
 • pentru a răspunde la dorințele și sugestiile participanților noștri.
 • pentru a oferi o atmosferă de lucru relaxată și productivă.
 • pentru a pune participanții în centrul așteptărilor lor.
 • pentru a încuraja fiecare participant la activitate și la noi experiențe de viață.
 • Responsabil și pozitiv pentru fiecare participant.
 • pentru a pune în aplicare imediat, adică relevanța practică în centru.
Cum vedem munca noastră de seminar? Ce este important pentru tine?
 • Seminariile oferite de noi sunt supuse unui control constant. Ele sunt adaptate în mod regulat la informații noi sau mai dezvoltate. Acesta este modul în care asigurăm actualitatea conținutului.
 • Seminariile noastre sunt intens orientate spre practică.
 • Ne îndeplinim dorințele și nevoile participantului la seminar.
 • Conținutul seminarului poate fi adaptat dinamic la solicitările specifice ale participanților în timpul formării.
 • În fiecare seminar se desfășoară jocuri de rol intensiv în fața camerei. Efectul de învățare al participanților este mult mai intens și mai durabil.
 • Fiecare participant primește în cadrul seminarului un feedback intensiv din partea formatorului și a altor participanți la persoana sa. Regulile de bază pentru feedback-ul de succes sunt, bineînțeles, luate în considerare.
 • Jocurile de rol din fața camerei pot fi "replayate" la cererea participantului din practica sa individuală.
 • Formatorul se implică în jocuri de dialog. Atât de diferite personaje pot fi repetate în mod credibil. Participantul primește astfel ocazia de a se implica în tipuri multiple.
 • Fiecare participant poate, niciun participant nu trebuie să participe la jocurile de rol.
 • Ne asigurăm ca fiecare participant să se lase acasă pozitiv la sfârșitul seminarului.
 • Dezvoltăm împreună cu participanții strategiile de transfer de învățare, astfel încât efectul de învățare și sensibilitatea din seminar să dureze mai mult.

Echipa

Compania "Hermannsen-Concept" se adresează persoanelor care doresc să se dezvolte profesional și personal. Succesul dvs. personal, precum și cel al companiei dvs. este întotdeauna în centrul atenției pentru noi!

În plus față de oferta noastră actuală de "seminarii deschise" disponibile, Hermannsen-Concept dezvoltă de asemenea cursuri de formare profesională și seminarii interne, precum și cursuri modulare de formare în funcție de nevoile dvs. individuale și în strânsă colaborare cu dumneavoastră.

Proprietarul companiei este Uwe Hermannsen, care de mai bine de 25 de ani lucrează ca antrenor, antrenor și vorbitor în dezvoltarea resurselor umane. "Hermannsen-Concept" lucrează cu autocare independente și formatori care oferă subiecte diferite despre noi. Toți au mulți ani de experiență profesională, orientare practică și formare adecvată.

În plus, colaborăm cu o agenție de evenimente, cu care noi și respectivul client dezvoltăm combinații speciale de seminarii și evenimente. Acestea includ, de exemplu, "seminarii speciale pentru directorii din Mallorca" sau "instruirea executivă a navei de navigație" a partenerului nostru. Suntem bucuroși să vă implementăm ideile sau ideile.

Programe predate în:
 • Germană

Această școală oferă și:

Cursuri

Hermannsen Concept

Aflați elementele de bază ale argumentării și discuțiilor de succes în această formare de raționament. Reflectați asupra comportamentului dvs. de gândire, descoperiți și ... [+]

"Așa crezi că ești mai convingător!"

Aflați elementele de bază ale argumentării și discuțiilor de succes în această formare de raționament. Reflectați asupra comportamentului dvs. de gândire, descoperiți și dezvoltați abilitățile de gândire. Cum folosiți această cunoaștere cu încredere în situațiile profesionale de zi cu zi? Ai ocazia să-i antrenezi intens în situații practice. Deoarece: prezența personală generează atenție și interes între partenerii de conversație și ascultători. În același timp, ea creează claritate în situațiile de discuție și de negociere.

conținutreguli de comunicare4-ureche de comunicareProcesul de comunicare în practicăstimuli de comunicareStructura raționamentuluiReguli de discuție pozitivă (în conformitate cu R. Lay)Sfaturi de mici dimensiuni în procesul de raționamentAplică tehnicile de chestionare profesionalAscultarea activă deschide posibilitățiCitiți și utilizați limbajul corpuluiDialectica: verbiage și frazeTehnica pe 5 teze: raționamentul inteligentPrincipiul pontifului: modalități de obiectivizareAmortizare elastică în loc de contradicție directăUtilizați eficient tehnicile de comunicaremetode... [-]
Germania Münster
Contactează şcoala
Germană
La zi
2 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hermannsen Concept

Calitatea excelentă a serviciului lasă clientului impresia decisivă a companiei. Acționând cu încredere, încredere și profesionalism în afacerile de zi cu zi, legând crea ... [+]

"Adu-ți afacerea la client"

Calitatea excelentă a serviciului lasă clientului impresia decisivă a companiei. Acționând cu încredere, încredere și profesionalism în afacerile de zi cu zi, legând creativ și ingenioasă nevoile clienților și ale afacerii dvs., vă asigură că clientul dvs. vă apreciază afacerea altora. Acest lucru nu este doar marketing gratuit, ci și succesul profesional personal! În acest seminar veți învăța tehnici și strategii pentru un serviciu optim pentru clienți și loialitate pe termen lung a clienților. Veți învăța cum funcționează orientarea către client din punctul de vedere al clientului, astfel încât să puteți acționa în mod vizibil în viitor.... [-]

Germania Münster
Contactează şcoala
Germană
La zi
2 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hermannsen Concept

Cu acest concept de seminar special pentru directori, care vine direct din domeniul teatrului, profitați de activitatea de lungă durată a traducătorului nostru Markus Kop ... [+]

"Având puterea unui gigant este minunat. A le folosi ca un uriaș este tirania. " William Shakespeare

Cu acest concept de seminar special pentru directori, care vine direct din domeniul teatrului, profitați de activitatea de lungă durată a traducătorului nostru Markus Kopf, care lucrează ca regizor de teatru, actor și lector pentru actorie în Germania și Europa.

Ceea ce vă atrage, presupus, să cunoașteți un domeniu profesional complet nou, conține un număr uluitor de paralel cu viața voastră profesională de zi cu zi în poziții de conducere. De la Henry V la Titus Andronicus, Richard III. lui Antony și Cleopatra, lui Hamlet către Macbeth - Shakespeare a analizat și cartografiat pisicile unor personalități cele mai complexe, dinamice și fascinante. Aproape orice autor a crezut atât de mult despre conducere și putere ca laureatul poetului englez. Multe dintre greșelile mortale comise de protagoniștii cele mai faimoase ale lui Shakespeare sunt aceleași care îi aduc pe directori în saloane, birouri și spații comerciale.... [-]

Germania Münster
Contactează şcoala
Germană
La zi
2 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hermannsen Concept

Accentul este pus pe consolidarea conducerii proprii. În acest seminar de conducere veți cunoaște diferite funcții și instrumente de leadership. Veți (re) descoperi puter ... [+]

"Femeile conduc diferit?!"

Accentul este pus pe consolidarea conducerii proprii. În acest seminar de conducere veți cunoaște diferite funcții și instrumente de leadership. Veți (re) descoperi puterile și resursele dvs. și le puteți folosi într-o manieră vizibilă în ceea ce privește sarcina conducerii.

Sugestiile concrete vă vor ajuta să vă dezvoltați și să vă optimizați propriul stil de conducere. Cu experiența practică anterioară a conducerii (atât a dvs. cât și a celorlalți), precum și a celui nou învățat, veți putea continua să vă îndepliniți rolul de conducător într-un mod încrezător, dar orientat spre angajați - sau să căutați un astfel de scop în viitor. Ei sunt conștienți de avantajele neprețuite ale rețelei și au distracție de măsurare cu conducerea masculină fără a imita.... [-]

Germania Münster
Contactează şcoala
Germană
La zi
2 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hermannsen Concept

Cercetarea modernă a creierului aduce o contribuție neprețuită la o comunicare eficientă și eficientă. Cum sunt primite și prelucrate informațiile? Cum reușesc să găsesc ... [+]

Cercetarea modernă a creierului aduce o contribuție neprețuită la o comunicare eficientă și eficientă. Cum sunt primite și prelucrate informațiile? Cum reușesc să găsesc centrul emoțiilor interlocutorului meu? Ce rol joacă biochimia în acest caz? Cum o pot influența? Ce rol joacă sistemul limbic în a avea succes în gestionarea relațiilor?

Aflați de la înțelegerea noastră de bază a neurocomunicării modul în care creierul nostru procesul de comunicare și empatie. Recunoașteți, înțelegeți și optimizați modelele personale de comunicare și comportament. Tren pentru a crește impactul asupra altora, autentic și concentrat. Pentru clienți, colegi, angajați sau parteneri de afaceri.... [-]

Germania Münster
Contactează şcoala
Germană
La zi
2 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză