Citește Descrierea Oficială

Suntem CIEE

O organizație nonprofit, non-guvernamentală, CIEE este cel mai vechi și mai mare studiu nonprofit din țară și organizație de schimb intercultural. Din 1947, CIEE a ajutat mii de oameni să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a trăi și a lucra într-o lume interdependentă și diversă din punct de vedere cultural, oferind cele mai cuprinzătoare, relevante și valoroase programe de schimb disponibile.

Ce facem

La CIEE, noi creăm oportunități care să ajute oamenii să se unească. Promovăm dezvoltarea înțelegerii și a respectului reciproc între comunități și națiuni prin promovarea schimbului de idei și experiențe. Vă ajutăm să oferiți studenților, profesorilor și tinerilor profesioniști din întreaga lume competențe care le fac cetățeni globali activi și responsabili.

Facem acest lucru prin:

    • Oferind cea mai cuprinzătoare gama de programe și servicii de schimb disponibile.
    • Asamblarea celor mai mari resurse și cei mai experimentați și mai pasionați angajați în domeniu.
    • Să lucrăm pentru a ne asigura că toată lumea are acces la oportunități și experiențe care să-și informeze perspectivele și să-și extindă orizonturile.

Valorile principale ale CIEE

Noi credem în excelență și integritate . Oferim programe și servicii de cea mai bună calitate, exemplificate, și du-te în plus pentru a servi studenții și partenerii noștri.

Noi credem în respect . Îmbrățișăm și sărbătorim diversitatea. Noi practicăm comunicarea deschisă și onestă.

Noi credem în acces . Ne străduim să deschidem uși pentru persoanele din toate mediile de proveniență la programele CIEE și la CIEE.

În cele din urmă, la CIEE credem în rezolvarea problemelor . Dezvoltăm soluții inovatoare și practice pentru a contribui la extinderea accesului la oportunitățile de schimburi internaționale.

106996_rsz_adobestock_70168914.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Entrepreneur Lab by CIEE

Generați și dezvoltați o idee de afaceri viabilă, apoi luați-o de la concept până la planul de afaceri complet și pasul pregătit de investitori. Aduceți o problemă de afa ... [+]

Boot Camp pentru aspiranții antreprenorilor

Generați și dezvoltați o idee de afaceri viabilă, apoi luați-o de la concept până la planul de afaceri complet și pasul pregătit de investitori. Aduceți o problemă de afaceri pe care ați dori să o rezolvați sau o vom oferi unei companii reale - apoi abordați-o și soluționați soluțiile. Perfecționați-vă CV-ul și obțineți un certificat valabil în timp ce obțineți un gust al culturii start-up, perfecționați abilitățile esențiale și obțineți un avantaj internațional.

PlățileUn plan de afaceri convingătorUn pachet de teren pregătit pentru investitoriUn certificat Elab

Structura programului

Săptămâna dvs. va consta într-un amestec de activități pentru a maximiza experiența dvs. de învățare experiențială, inclusiv sesiuni de zi și de lucru în grup, discuții invitate și discuții, coaching și chat-uri la foc.... [-]

Germania Berlin Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

CIEE IN ONE WORD

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, England, WC1B 4JP GB