Citește Descrierea Oficială

Suntem eLab de CIEE

eLab este un program de antreprenoriat de 6 sau 12 săptămâni, condus de o organizație non-profit, non-guvernamentală, numită CIEE. Din 1947, CIEE a ajutat mii de oameni să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a trăi și a lucra într-o lume interdependentă și diversă din punct de vedere cultural, oferind cele mai cuprinzătoare, relevante și valoroase programe de schimb disponibile.

Ce facem

eLab este un program în care antreprenorii aspiranți sunt ghidați prin procesul de pornire a propriei afaceri. Încurajăm dezvoltarea unor minți antreprenoriale tinere care vin la noi din întreaga lume și le prezentăm în scena de start din Londra sau Berlin. Oferim antreprenorilor abilități practice, oportunități de rețea și îndrumare pas cu pas de care au nevoie pentru a-și construi afacerile de la sol.

Facem acest lucru prin:

  • Oferind cea mai cuprinzătoare gamă de programe și servicii de schimb disponibile.
  • Adunarea celor mai mari resurse și a celor mai experimentați, pasionați lectori și vorbitori invitați în scena de start.
  • Asigurarea disponibilității ședințelor săptămânale de coaching individualizate și de grup, precum și a consilierii de expertiză pentru evaluarea și îmbunătățirea modelelor de afaceri.

Beneficiile eLab

Programul nostru de 6 săptămâni vă va lăsa cu un model de afaceri și o foaie de parcurs, astfel încât să vă puteți pune ideile în acțiune, precum și o platformă pentru a vă prezenta potențialilor cofondatori, investitori și incubatori. Evaluăm obiectivele individuale și nevoile dvs. pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune soluții la problemele dvs. În plus, vă vom conecta direct cu experți și mentori în domeniul dvs. de industrie, precum și cu unele dintre cele mai mari minți din scena de start. Nu mai vorbim de asta, coaching-ul și îndrumarea pe care o primiți aici vă vor lăsa încrezători și pregătiți să vă începeți afacerea.120810_WDBD2788.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Entrepreneur Lab by CIEE

Generați și dezvoltați o idee de afaceri viabilă, apoi luați-o de la concept până la planul de afaceri complet și pasul pregătit de investitori. Aduceți o problemă de afa ... [+]

Boot Camp pentru aspiranții antreprenorilor

Generați și dezvoltați o idee de afaceri viabilă, apoi luați-o de la concept până la planul de afaceri complet și pasul pregătit de investitori. Aduceți o problemă de afaceri pe care ați dori să o rezolvați sau o vom oferi unei companii reale - apoi abordați-o și soluționați soluțiile. Perfecționați-vă CV-ul și obțineți un certificat valabil în timp ce obțineți un gust al culturii start-up, perfecționați abilitățile esențiale și obțineți un avantaj internațional.

PlățileUn plan de afaceri convingătorUn pachet de teren pregătit pentru investitoriUn certificat Elab

Structura programului

Săptămâna dvs. va consta într-un amestec de activități pentru a maximiza experiența dvs. de învățare experiențială, inclusiv sesiuni de zi și de lucru în grup, discuții invitate și discuții, coaching și chat-uri la foc.... [-]

Germania Berlin Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
6 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Take a look inside eLab

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, Anglia, WC1B 4JP GB