Citește Descrierea Oficială

ESMoutside

De către profesioniști pentru profesioniști și fiecare iubitorii de sport

Adevărat la acest motto, experții s-au găsit în domeniile educației, sportului profesionist și de afaceri și a fondat Academia de Management sportiv european. fondator și inițiator al acestui, special adaptate la nevoile specifice ale sportivilor profesioniști și elita care studiază, a fost chiar fotbalist profesionist și are ca Dr. Dipl. Economist sportiv, de asemenea, expertiza academică. În plus, ambii parteneri, Dr. Thomas Rossberger și Daniela Rossberger, să se bazeze pe împreună 40 de ani de experiență în conducerea companiilor germane.

declarată Țintă der MES ACADEMY este fostul sau încă activă sportivii profesioniști și competitive serviți-vă după cariera de sport noi perspective de carieră în management sportiv de cluburi sau în economie pentru a deschide. Studia, detașat de timp și loc. cu program de studiu personalizat despre două semestre mediază MES ACADEMY toate condițiile tehnice necesare flexibile, simple, compacte și profesionale pentru activitatea de succes ca manager sportiv, director sportiv sau manager.

Programe predate în:
Germană

Această școală oferă și:

Certificat

European Sportsmanagement Academy

Certificatul nostru în Sport de Management pregătește studenții pentru o poziție de conducere în sportul profesionist. În afară de propria lor experiență practică, de exe ... [+]

Studiul a pentru sportivii profesioniști și fiecare iubitorii de sport!

Certificatul nostru în Sport de Management pregătește studenții pentru o poziție de conducere în sportul profesionist.

În afară de propria lor experiență practică, de exemplu, ca sportivii profesioniști sau competitive, este esențial în prezent pentru a aduce expertiza de anvergură. Din aceste motive, Academia de Management European Sport a creat un adaptat special pentru sportivii profesioniști activi sau foști gradul de program on-line.

Bazat pe principiul "blended learning" (materiale didactice care transmit prin diverse canale) de conținut important din domeniile de management, marketing, comunicare, drept și psihologie sportiv numele transmite.... [-]

Germania Nuremberg
Octombrie 2019
Germană
Part time
2 semestre
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză