Citește Descrierea Oficială

În fiecare vară începând cu anul 2012, ne-am deschis ușile pentru ateliere de lucru din întreaga gamă de discipline: Arte Fine și Performante, Design, Muzică, Antreprenoriat Creativ, Arte Management și Self-Marketing. Toate acestea în inima celui mai mare și mai inspirator oraș din Germania.

O echipă de profesori și antrenori pasionați oferă un mediu de susținere în care vă puteți provoca expresia creativă și gândirea critică, găsiți vocea artistică și limbajul vizual, realizați ideile, împărtășiți-le cu oameni asemănători și construiți o rețea care va fi relevante pentru cariera ta.

Alăturați-vă pentru a studia la Berlin și întâlniți artiști și creatori din întreaga lume. Fiți inspirați de atmosfera unică, explorați interesele dvs. și aruncați-vă în metropola creativității la una dintre cele mai mari și mai multe fațete universități ale artelor din lume.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi actualizat .

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Berlin Summer University of the Arts

În fiecare vară începând cu anul 2012, ne-am deschis ușile pentru ateliere de lucru din întreaga gamă de discipline: Arte Fine și Performante, Design, Muzică, Antreprenor ... [+]

Reduceri pentru absolvenții și rezervările multiple: Suntem bucuroși să vă mai vedem din nou și v-aș recompensa cu o reducere de 100 EUR pentru alumni a taxei de curs (sau taxa finală dacă vă înscrieți pentru mai mult de un curs). Participanții care se înscriu pentru mai multe cursuri vor primi o reducere de 50 EUR din prețul final.

Informații și înregistrare: www.summer-university.udk-berlin.de

Arte Frumoase

01.07-05.07 Tranziții - desen și spațiu

Acest atelier de desen va explora spațiile de tranziție ale Berlinului urban și va experimenta desenul într-o manieră deschisă și interpretativă. Accentul va fi pus pe munca artistică practică în combinație cu discursurile critice. Mai mult: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Germania Berlin
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
3 - 14 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Berlin Summer University of the Arts