Berlin International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Berlin International College (BIC) este un preparat / colegiu de Pathway din capitala Germaniei care pregătește studenți internaționali pentru a studia la universitățile germane în germană sau engleză. BIC este specializată în grade în inginerie, IT și domenii tehnice conexe, dar oferim, de asemenea, programe pentru studii legate de afaceri. Ca un serviciu special, inclus în toate programele noastre, studenții primesc un loc de studiu condiționat la universitatea parteneră la alegere.

Opțiunile programului

Pentru a studia o diplomă de licență

  • PPS - cursuri de limba germană intensivă și Studienkolleg (cursuri de fundație) cu Feststellungsprüfung (FSP), examenul de admitere la universitate, pentru a studia o diplomă de licență
  • PPS English - Studienkolleg (cursuri de fundamentare) în engleză pentru a studia o diplomă de licență
  • PP - cursuri de limba intensivă germană și curs de pregătire pentru a studia un master

Locație

Situat în capitala Germaniei, Berlin International College este situat în centrul celei mai mari economii din Europa. Orice și toată lumea este reprezentată la Berlin, unde mințile strălucitoare și creative din mediul academic, politică și afaceri din toată lumea se reunesc pentru a experimenta acest multiculturalism unic. Prin urmare, studenții BIC își pot folosi timpul liber pentru a intra în contact cu oameni inspiratori, rețea și să experimenteze toate oportunitățile pe care Berlinul le are de oferit. În același timp, ei sunt capabili să se angajeze într-o ofertă bogată de artă, sport și alte activități în timpul lor, inclusiv viața de noapte din Berlin, care este greu de egalat în vibrația sa.

Locații

Berlin

BIC Berlin International College GmbH

Address
Berlin International College
Warschauer Straße 32


10243 Berlin, Berlin, Germania
Număr de telefon
+49 30 233226710