Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Internaționalizarea este una dintre cele mai importante obiective strategice ale Universitatea Baden-Wuerttemberg Cooperativa de stat Heidenheim.

Sondajele au arătat că mai mult de 35% din studenții noștri petrece un semestru în străinătate. Această cifră este cu mult peste medie și rata de studenți expediate depășește chiar și pe cele ale universităților mari cum ar fi Heidelberg sau Tübingen. Avem universități partenere din toată lumea, unde elevii pot fie petrece un semestru în străinătate studiu Exchange sau atractie un stagiu într-o companie internationala de lucru de schimb.

În 1974, Öffnet einen internen Link im aktuellen FensterUniversity de Cooperare pentru Educație (acum Baden-Wuerttemberg Cooperatist Universitatea de Stat) - în limba germană "Berufsakademie" (acum Duale Hochschule Baden-Württemberg) - a fost lansat ca un proiect inovator în statul federal de Baden-Wuerttemberg în sud-vestul Germaniei. Acesta a fost proiectat pentru a oferi studenților cu o educație post-secundar bazat pe o combinație unică de studii teoretice și instruirea la locul de muncă. Elevii BUM supleant între pregătire academică și profesională, oferindu-le posibilitatea de a aplica imediat concepte învățate în sala de clasă a locul de muncă și, în schimb aduce idei noi de la companiile de formare la universitate.

Heidenheim Universitatea de Educație Cooperative este acreditat de Universitatea din Marea Britanie Deschideți. Studenții din anul terțe se pot înscrie la Open University și după absolvire au primit "Diplomă de licență cu onoruri" OU în plus față de germană "Bachelor".

Sistemul dual de învățare

Sistemul dual de învățământ, care oferă o educație orientată spre practică care implică atât, angajatorii, precum și instituții academice de stat, are o lungă tradiție în Germania. "Duale Hochschule Baden-Wuerttemberg" - Baden-Wuerttemberg Cooperatist Universitatea de Stat - reprezintă extinderea acestui sistem dublu de învățare în domeniul învățământului superior.

Universitatea de Educație Cooperative extins mult mai repede decât se anticipase de planificatorii. Numărul tot mai mare de elevi reflectă cererea tot mai mare pentru personalul junior cu un fond orientată spre practică educațională în afaceri, industrie și instituții sociale.

Tipic Angajatorul va oferi un stagiu de student cu intenția fermă de a lua în cele din urmă absolvent de succes în muncă permanent. De fapt, aproape 90% din absolvenții noștri au deja un contract de muncă atunci când iau examenele finale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea An pregătitor »

Programe

Această școală oferă și:

An pregătitor

Programul an pod

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2019 Germania Heidenheim

Universitatea Baden-Wuerttemberg Cooperativa de stat Heidenheim introduce un nou program numit "Podul Anului". Podul nostru Anul va ajuta studenții internaționali să se pregătească pentru a studia în Germania la DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Wuerttemberg Cooperatist Universitatea de Stat). [+]

Universitatea Baden-Wuerttemberg Cooperativa de stat Heidenheim introduce un nou program numit "Podul Anului". Podul nostru Anul va ajuta studenții internaționali să se pregătească pentru a studia în Germania la DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Wuerttemberg Cooperatist Universitatea de Stat).

În scopul de a studia la DHBW ca un student străin trebuie să prezinte dovada competențelor lingvistice germane, un certificat de absolvire a școlii echivalent germană "Abitur" și un contract de formare cu una dintre companiile noastre au cooperat. Pe parcursul anului Programul Podul va vom sprijini în procedura de aplicare.

Despre programul Durata programului: octombrie 2015 de august 2016 Programul se referă la studenții străini, cu puțin sau deloc cunoaștere a limbii germane. Cei finalizarea programului va fi capabil să treacă oficial testul de limba germană a competențelor lingvistice (DSH), una dintre cerințele pentru a studia la DHBW ca un student străin. CUPRINS Limba de instruireBloc I Cursuri A1 și A2 (începători), cu un total de 300 oră Cursuri Block II B1 și B2 (intermediar), cu un total de 300 oră Block III Pregătirea pentru încercare DSH Formare interculturalăGermania și germanii - Privire de ansamblu asupra istoriei germane "De obicei germană" - cultură și societate germană Training pentru aplicații de locuri de muncă Cursuri specifice programuluielevii sunt încadrate în grupe diferite în funcție de facultatea în care doresc să fie înscriși - Business Administration, inginerie sau Asistenta Sociala elevii primesc cursuri specifice, cum ar fi supuse matematică, fizică, asistență socială, lucru academic, abilitati de prezentare Plasarea Internship / lucru la... [-]