Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Internaționalizarea este una dintre cele mai importante obiective strategice ale Universitatea Baden-Wuerttemberg Cooperativa de stat Heidenheim.

Sondajele au arătat că mai mult de 35% din studenții noștri petrece un semestru în străinătate. Această cifră este cu mult peste medie și rata de studenți expediate depășește chiar și pe cele ale universităților mari cum ar fi Heidelberg sau Tübingen. Avem universități partenere din toată lumea, unde elevii pot fie petrece un semestru în străinătate studiu Exchange sau atractie un stagiu într-o companie internationala de lucru de schimb.

În 1974, Öffnet einen internen Link im aktuellen FensterUniversity de Cooperare pentru Educație (acum Baden-Wuerttemberg Cooperatist Universitatea de Stat) - în limba germană "Berufsakademie" (acum Duale Hochschule Baden-Württemberg) - a fost lansat ca un proiect inovator în statul federal de Baden-Wuerttemberg în sud-vestul Germaniei. Acesta a fost proiectat pentru a oferi studenților cu o educație post-secundar bazat pe o combinație unică de studii teoretice și instruirea la locul de muncă. Elevii BUM supleant între pregătire academică și profesională, oferindu-le posibilitatea de a aplica imediat concepte învățate în sala de clasă a locul de muncă și, în schimb aduce idei noi de la companiile de formare la universitate.

Heidenheim Universitatea de Educație Cooperative este acreditat de Universitatea din Marea Britanie Deschideți. Studenții din anul terțe se pot înscrie la Open University și după absolvire au primit "Diplomă de licență cu onoruri" OU în plus față de germană "Bachelor".

Sistemul dual de învățare

Sistemul dual de învățământ, care oferă o educație orientată spre practică care implică atât, angajatorii, precum și instituții academice de stat, are o lungă tradiție în Germania. "Duale Hochschule Baden-Wuerttemberg" - Baden-Wuerttemberg Cooperatist Universitatea de Stat - reprezintă extinderea acestui sistem dublu de învățare în domeniul învățământului superior.

Universitatea de Educație Cooperative extins mult mai repede decât se anticipase de planificatorii. Numărul tot mai mare de elevi reflectă cererea tot mai mare pentru personalul junior cu un fond orientată spre practică educațională în afaceri, industrie și instituții sociale.

Tipic Angajatorul va oferi un stagiu de student cu intenția fermă de a lua în cele din urmă absolvent de succes în muncă permanent. De fapt, aproape 90% din absolvenții noștri au deja un contract de muncă atunci când iau examenele finale.

Locații

Heidenheim

Address
Marienstraße 20
D-89518 Heidenheim, Baden-Württemberg, Germania

Programe