Citește Descrierea Oficială

Anda Sprachschule este o școală de limbi străine, unde o mare varietate de limbi sunt predate într-o atmosferă foarte apropiată și prietenoasă.

Școala noastră este formată din două locații diferite din două cartiere cele mai centrale din Berlin: Friedrichshein și Prenzlauer Berg. Ambele cartiere exemplifică cultura subterană a Berlinului și sunt cunoscute pentru o gamă largă de pub-uri, cafenele și parcuri pentru a scăpa de agitația orașului.

La Anda Sprachschule oferim cursuri de limbă germană, engleză, spaniolă, franceză, italiană și portugheză pentru adulți, precum și pentru companii. Profesorii noștri sunt vorbitori nativi, sunt foarte calificați și cu experiență și au o adevărată pasiune pentru predarea limbilor străine. La Anda, veți avea șansa de a învăța limbi în grupuri mici de câte 6 elevi în medie. De la început, cele două focare principale sunt comunicarea și o bază gramaticală solidă. Folosim metode flexibile de predare și acordăm o atenție personală, astfel încât toți elevii noștri să-și poată atinge obiectivele și să profite la maxim de șederea lor la școala noastră. Toate cursurile noastre sunt legate de Cadrul european comun de referință pentru limbi străine.

Vrem ca elevii noștri să nu poată comunica și să socializeze în limba țintă, ci și să aibă șansa de a experimenta un schimb cultural, deoarece considerăm ferm că învățăm o limbă nouă mai mult decât învățarea limbii în sine. Pentru a încuraja această integrare, organizăm diferite activități culturale în fiecare săptămână, astfel încât studenții să se poată informa mai mult despre oraș și despre cultura sa. Mai mult decât atât, îl vedem ca o mare oportunitate pentru ei să se cunoască mai bine unul pe altul. Oferim, de asemenea, cazare pentru studenți, atât în ​​apartamente comune, cât și în familii de oaspeți, precum și un birou de ajutor săptămânal, unde oferim asistență și informații studenților care solicită sfaturi.

Oferim o gamă largă de cursuri pe tot parcursul zilei la prețuri foarte competitive și la prețuri accesibile. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua o lecție gratuită de încercare. Vizitați-ne și încercați!

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană
  • Spaniolă
  • Limba franceza
  • Italiană
  • Portugheză

Această școală oferă și:

Cursuri

Anda Sprachschule

Cursuri de limba engleză noastre din Berlin a pus student la centru. Profesorii noștri analizează elev trebuie să se adapteze la ea în mod adecvat și decide astfel conțin ... [+]

Cursuri de limba engleză noastre din Berlin a pus student la centru. Profesorii noștri analizează elev trebuie să se adapteze la ea în mod adecvat și decide astfel conținutul cursului.

Învață engleza cu noi în grupuri mici, cu profesori nativi și calificată și ieftină. În plus, oferim asistență personalizată în patru limbi, astfel încât singura ta preocupare este de a învăța limba spaniolă.

Dacă aveți deja cunoștințe de limbă, puteți completa testul nostru gratuit de plasament. Ia legătura cu noi pentru a stabili o întâlnire.

Pentru fiecare curs vom folosi materiale specifice vom alege în funcție de interesele grupului. În avans, vă vom spune materialul care urmează să fie achiziționate direct de la școală sau de la orice librărie.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anda Sprachschule

Cursurile noastre italiene au student la centru. Profesorii noștri analizează elev trebuie să se adapteze la ea în mod adecvat și decide astfel conținutul cursului. ... [+]

Cursurile noastre italiene au student la centru. Profesorii noștri analizează elev trebuie să se adapteze la ea în mod adecvat și decide astfel conținutul cursului.

Dacă aveți deja cunoștințe de limbă, puteți completa testul nostru de evaluare gratuit. Ia legătura cu noi pentru a stabili o întâlnire.

Învață limba italiană cu noi în grupuri mici! (O medie de 5 persoane)

Cărțile care sunt utilizate în cursurile noastre italiene sunt:

A1 italian: A1 Maine A2 italian: A2 Maine B1 italiană: Maine B1

Vrei să învețe limba italiană în Italia? Ce aspecte? Luați legătura cu noi și să ia cu bucurie taxa de a fi organizat o excursie pentru tine în Italia.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Italiană
La zi
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anda Sprachschule

Cursurile noastre germane din Berlin a pus student la centru. Learn German din Berlin, cu noi și să se bucure de minunile pe care acest oraș oferă. Noi oferim lecții de g ... [+]

Cursurile noastre germane din Berlin a pus student la centru. Learn German din Berlin, cu noi și să se bucure de minunile pe care acest oraș oferă.

Noi oferim lecții de germană în grupuri mici, la prețuri accesibile, profesori de vorbitori nativi germani și asistență calificată și personalizată în spaniolă, italiană și engleză.

Cel mai bun loc pentru a învăța limba germană în Germania! Dacă aveți deja cunoștințe de limbă, puteți realiza testul nostru gratuit pentru a vedea ce nivelul tău. Nu rata tot ceea ce Berlinul are de oferit în timp ce studia limba germană în școală Anda!

Cazare in Berlin , ajuta cu plăcere studenții noștri cursuri intensive gasi cea mai potrivita pentru cazarea lor în Berlin , în apartamente, apartamente comune sau familii gazdă. Pentru a începe rezultatele trebuie să fie mai întâi înregistrate la unul dintre cursurile intensive germane din Anda Sprachschule.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Germană
La zi
Part time
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anda Sprachschule

Clasele noastre portugheze a pus student la centru. Profesorii noștri analizează elev trebuie să se adapteze la ea în mod adecvat și decide astfel conținutul cursului. ... [+]

Clasele noastre portugheze a pus student la centru. Profesorii noștri analizează elev trebuie să se adapteze la ea în mod adecvat și decide astfel conținutul cursului.

Dacă aveți deja cunoștințe de limbă, puteți completa testul nostru de evaluare gratuit. Ia legătura cu noi pentru a stabili o întâlnire.

Pentru fiecare curs vom folosi materiale specifice vom alege în funcție de interesele grupului. În avans, vă vom spune materialul care urmează să fie achiziționate direct de la școală sau de la orice librărie.

Învață portugheza cu noi în grupuri mici! (O medie de 5 persoane)

Cursurile noastre ultimele trei luni (= 12 săptămâni). Taxa totală curs este de 165 €.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Portugheză
La zi
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anda Sprachschule

Cursurile noastre de spaniola în Berlin, a pus student la centru. Învață limba spaniolă cu noi în grupuri mici, cu profesori nativi și calificați, și ieftin. În plus, ofe ... [+]

Cursurile noastre de spaniola în Berlin , a pus student la centru. Învață limba spaniolă cu noi în grupuri mici, cu profesori nativi și calificată și ieftină. În plus, oferim asistență personalizată în patru limbi, astfel încât singura ta preocupare este de a învăța limba spaniolă.

Dacă aveți deja cunoștințele de limbă spaniolă vă puteți atinge nostru de testare nivel liber. Ia legătura cu noi pentru a aranja o întâlnire.

Citiți despre datele de începere a cursurilor noastre spaniolă de la Berlin! Încercați-ne gratuit!

Toate cursurile noastre sunt bazate pe Cadrul european comun de referință pentru cunoașterea limbilor și urmați nivelurile le indicati.Con cadrul european de referință a fost posibilă egalizarea stăpânirea mai multor limbi anumit nivel în Europa. Nivelurile sunt:... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Spaniolă
La zi
Part time
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anda Sprachschule

În cursurile noastre din Franța, cel mai important lucru este elevul, de aceea lucrăm în grupuri reduse. Profesorul nostru analizează nevoile elevilor noștri de a dezvolt ... [+]

În cursurile noastre franceze cel mai important lucru este elevul, de aceea lucrăm în grupuri reduse.

Profesorul nostru de a analiza nevoile studenților noștri pentru a dezvolta conținutul cursului. Dacă aveți deja anumite abilități de limba franceză, puteți lua testul gratuit pentru a vă stabili nivelul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți să faceți o programare.

Noi folosim materiale diferite si directionate de studiu alese în funcție de nevoile fiecărui grup. Noi vă vom informa în prealabil ce materiale va fi nevoie, iar acestea pot fi toate achiziționate de la școala noastră sau de la furnizori obișnuiți.

Aflați limba franceză în Berlin cu noi în grupuri mici (o medie de 5 participanți)!... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Limba franceza
La zi
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză