Citește Descrierea Oficială

Curs de limba germană în Munchen

Cursuri intensive de limbi străine în Munchen - în limbi străine germană și multe din 1992 Alinguas Pantofi vocale în cartierul Schwabing din München de contact pentru toți cei care doresc să învețe o limbă străină în condiții excelente. Mai ales, ne-am specializat la elevi pentru care limba germană este o limbă străină. Dar, desigur, noi oferim, de asemenea, multe alte limbi din engleză în chineză.

Sunteți în căutarea pentru un curs intensiv de limba germană din München? Esti interesat de un curs de limba engleză sau un curs de limbă în franceză, italiană, spaniolă, greacă, cehă, rusă, slovacă sau chineza? Esti interesat de cursuri de limbi străine și doresc să aducă în Munchen cunoștințele de până la zero? Apoi să ne contactați și vă înscrieți pentru unul dintre cursurile noastre de limbi străine excelente în Munchen.

Avantajele dumneavoastra:

  • Telc Oficial teste A1 la C1 - grupuri mici - de școlarizare calificat - preturi corecte - rata mare de succes la examene - mediu de învățare personal - utilizare gratuit la Internet - acțiune gratuit și program cultural din iunie-august - cursuri de limbi de vara pentru copii si adolescenti.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Alinguas

Din 1992, oferă școala limba Alinguas în Munich cursuri de limba germană, conform Cadrului European Comun de Referință (nivelurile A1-C2) în ... [+]

Cursuri de limba germană din Germania, Munchen în școală limba Alinguas - de înaltă calitate, preturi corecte

Din 1992, oferă școala limba Alinguas în Munich cursuri de limba germană în conformitate cu Cadrul European Comun de Referință (nivelurile A1-C2), în grupuri mici (4 -12 participanți la vara la 14), și vizate de pregătire pentru examen pentru toate examenele internaționale.

Aici, studenții noștri obține cele mai bune rezultate de curs de limba germană.

Profesorii nostri de limbi străine de înaltă calificare învăța conștient, dar nu numai strict în conformitate cu programa. Mai degrabă, ele acționează ca un antrenor și să sprijine elevii de limbă optime în progresul lor de învățare.... [-]

Germania Munich
Octombrie 2019
La zi
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză