Citește Descrierea Oficială

Modul Akademie AMD

Moda, design, comunicare și management - timp de peste 28 de ani, formele AMD Mode Akademie

Scoala de moda, Scoala de Design

AMD și Departamentul de Design al ofertei Universitatea Fresenius la Scoala de moda si de la Scoala de Design acreditate programe de studii de licență și master Design vestimentar (BA), Modă și Design Management (BA), Camera Concept

Studiul de la AMD este aliniat cu cerințele viitoare ale societății cunoașterii. Ei dobândesc abilități pentru a ajuta la schimbarea formei prin digitizare și într-o lume globalizată. AMD standuri pentru inovare și creativitate, interdisciplinaritate și de calitate în procesul de predare și de cercetare. Ea lucrează cu o varietate de parteneri în economie, cultură și societate, și are o rețea internațională tot mai mare de universități partenere din Europa, USAand Canada și în China. Prin proiecte cu companii germane și companii internaționale de marcă, prelegeri clienților, workshop-uri, stagii integrate și rămâne studenți în străinătate obține contacte valoroase și experiență pentru o carieră optimă. AMD a fondat Departamentul de design al Universității Fresenius - împreună formează cea mai mare școală privată prezență în Germania.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

Cursuri

AMD Akademie Mode & Design

Stilistii sunt stelele secrete ale modei și a industriilor creative - puterea vizuală a imaginilor determină o atenție, de poziționare, succesul și imaginea unui brand. ... [+]

Stilistii sunt stelele secrete ale modei și a industriilor creative - puterea vizuală a imaginilor determină o atenție, de poziționare, succesul și imaginea unui brand. Part-time stilizare rafinamentul AMD vă oferă o perspectivă cuprinzătoare în lumea fascinantă a proceselor de styling, de fotografie și de producție în termen de 10 săptămâni.

Ia să cunoască activitatea și procedurile de stilisti si experimenta cu diferite discipline de styling in impuscaturi. Bazat pe un fundament teoretic urmați de proiectare, management de proiect, asamblarea tinutelor sau genuri, crearea unei cărți arata la fel de bine ca și efectuarea unei fotografiere.

perspectivele de angajare... [-]
Germania Hamburg Düsseldorf Munich Berlin  + 1 Mai mult
Contactează şcoala
Germană
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

AMD Akademie Mode & Design

Address
Alte Rabenstraße 1
20148 Hamburg, Hamburg, Germania
Website
Număr de telefon
+49 (0)40 – 23 78 78-0
Address
Karl-Friedrich-Klees-Str.10, Platz der Ideen
40476 Düsseldorf, North Rhine-Westphalia, Germania
Website
Număr de telefon
+49 (0) 211 – 3 86 26-0
Address
Infanteriestraße 11a/ Haus E2
80797 Munich, Bavaria, Germania
Website
Număr de telefon
+49 (0)89 – 38 66 78-0
Address
Jacobowitz Hof Pappelallee 78/79
10437 Berlin, Berlin, Germania
Website
Număr de telefon
+49 (0)30 – 58 58 308-0