Citește Descrierea Oficială

Institutul georgian de Afaceri Publice (GIPA) a fost creată în 1994. patru școli individuale ale Institutului oferă programe de masterat și BA precum și cursuri de formare în domeniile afacerilor publice, Guvernare Locală, Jurnalism, Afaceri Internaționale și Drept, alături de un program de doctorat în științe sociale.

Planurile de învățământ de predare, care se bazează pe principiile democrației liberale, libertatea de exprimare și de inovare, oferă studenților cunoștințe teoretice, precum și abilități practice prin integrarea de cercetare și de predare interactivă. GIPA este un centru național pentru dezvoltarea celor mai bune practici în administrația publică, Drept, Politică și Jurnalism din Georgia.

De la începutul constituirii, GIPA a adus lideri împreună de succes din mediul de afaceri, mass-media, societatea civilă și serviciile publice de a contribui la dezvoltarea unei guvernări eficiente la nivel de stat, nivel municipal și local, precum și mass-media independente și viabile din Georgia, prin intermediul educațional interactiv programe, de cercetare și de formare.

În afară de programele de formare certificate de gradul de absolvent și, GIPA desfășoară mai multe proiecte de cercetare și de formare de succes și gestionează prima limbă engleză și run-student la Radio GIPA.

GIPA are patru școli și două departamente:

  • School of Government
  • Caucaz Școala de Jurnalism și Management Media
  • Facultatea de Drept și Politică
  • Scoala de Stiinte Sociale
  • Departamentul de cercetare
  • Departamentul de Dezvoltare Rurală din Georgia

Misiune

Georgian Institutul de Afaceri Publice (GIPA) vede misiunea în stabilirea celor mai înalte standarde academice și profesionale din Georgia. Universitatea își propune să ofere nivelul învățământului superior și profesional precum și cercetarea academică, care va contribui la consolidarea valorilor democratice și stabilirea de etică profesională în țară împingând astfel Georgia inainte pe calea integrării europene. Aceste aspirații iau rădăcini în domeniile de studiu în care GIPA își desfășoară tipurile sale educaționale și alte forme de programe, mai mulți ani de experiență sale, tradiții și întreprinderi inovatoare. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile cele mai distinctive ale GIPA.

Pe parcursul a 20 de ani de existență, universitatea a contribuit în mare măsură la dezvoltarea societății civile în țară prin intermediul sale interactive programe educationale, cercetari si training-uri.

Programele noastre educaționale și de certificat să răspundă pe deplin la provocările cu care de azi Georgia se confruntă în diferite aspecte ale vieții sale sociale și politice. Cercetare și publicare oportunitățile create la universitate oferi o platformă adecvată pentru comunicarea opiniei experților, discuțiile publice și care au dezbateri asupra celor mai pregnant ale societății.

GIPA este:

Un susținător al progresului, noi realizări și inovații - Se remarca prin neobosita ei să depună eforturi pentru progres și noutăți pentru ce-l outpaces în mod constant abordările și tendințele urmate în țară.

Un centru de educație occidental, cultură și valori - Acesta joacă un rol important în promovarea vestul educației, cultura și valorile care implică cultivarea abilităților de gândire critică, asigurând calitatea superioară a procesului didactic, dotarea studenților cu un set adecvat de competențe și cunoștințe care să reflecte în mod corespunzător cerințele pieței muncii actuale.

Un aliat important în procesul de dezvoltare a statului - a) deține expertiză și competență valoroasă și joacă un rol important în formarea opiniei publice. Prin urmare, cooperarea cu universitatea este benefică pentru guvern, precum și sectorul civil. B) absolventii universitare găsi locuri de muncă pe posturile de conducere și de a contribui la formarea unor idei progresiste, abordări și tendințe în țară.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Georgian Institute Of Public Affairs

Acest curs este conceput pentru a oferi absolvent si nivel superior de licență studenților cu o cunoaștere largă și înțelegere a Mării-Caspica Negre. Cursul va oferi cu p ... [+]

Programul de vară de credit certificate

Geopolitică și securitate - Cazul Mării Caspice Regiunea Neagră

Acest program este sprijinit de contribuție generoasă de la MR. FRANK Greinke și fundația familiei sale.

PROGRAM DESCRIERE SI OBIECTIVE

Acest curs este conceput pentru a oferi absolvent si nivel superior de licență studenților cu o cunoaștere largă și înțelegere a Mării-Caspica Negre. Cursul va oferi cu privire de ansamblu strategică a evoluțiilor istorice și recente, precum și cu diferite scenarii pentru evoluția pe termen lung în regiune, prin examinarea cazurilor empirice și mediul actual de securitate în regiune. Accentul a cursului va fi pe state pivot pentru stabilitatea și creșterea în regiune: Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Uzbekistan, Kazahstan și Turkmenistan În timpul discuției de clasă vom picta harta strategică a Caucaz și Asia Centrală prin uita la mai mulți factori interni și externi ai stabilitate, printre care: interesele marilor puteri și prioritățile de politică externă contradictorii ale țărilor din regiune; statutul de guvernare, eficiența statelor, precum și problema corupției; macro creștere puternică în unele țări din cauza resurselor naturale, însoțite de un acces limitat la oportunități economice și educaționale; ocuparea forței de muncă ca o problemă de securitate și măsură esențială a legitimității statului; alocarea necorespunzătoare a resurselor economice naturale, umane și materiale; statutul societății civile; oportunități pentru facilitarea implicării cetățenilor în dezvoltarea națională a societăților multietnice și creșterea sentimentului lor de împuternicire.... [-]

Georgia Tbilisi
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

GIPA - The Place to Go!