Georgian Institute Of Public Affairs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul georgian de Afaceri Publice (GIPA) a fost creată în 1994. patru școli individuale ale Institutului oferă programe de masterat și BA precum și cursuri de formare în domeniile afacerilor publice, Guvernare Locală, Jurnalism, Afaceri Internaționale și Drept, alături de un program de doctorat în științe sociale.

Planurile de învățământ de predare, care se bazează pe principiile democrației liberale, libertatea de exprimare și de inovare, oferă studenților cunoștințe teoretice, precum și abilități practice prin integrarea de cercetare și de predare interactivă. GIPA este un centru național pentru dezvoltarea celor mai bune practici în administrația publică, Drept, Politică și Jurnalism din Georgia.

De la începutul constituirii, GIPA a adus lideri împreună de succes din mediul de afaceri, mass-media, societatea civilă și serviciile publice de a contribui la dezvoltarea unei guvernări eficiente la nivel de stat, nivel municipal și local, precum și mass-media independente și viabile din Georgia, prin intermediul educațional interactiv programe, de cercetare și de formare.

În afară de programele de formare certificate de gradul de absolvent și, GIPA desfășoară mai multe proiecte de cercetare și de formare de succes și gestionează prima limbă engleză și run-student la Radio GIPA.

GIPA are patru școli și două departamente:

  • School of Government
  • Caucaz Școala de Jurnalism și Management Media
  • Facultatea de Drept și Politică
  • Scoala de Stiinte Sociale
  • Departamentul de cercetare
  • Departamentul de Dezvoltare Rurală din Georgia

Misiune

Georgian Institutul de Afaceri Publice (GIPA) vede misiunea în stabilirea celor mai înalte standarde academice și profesionale din Georgia. Universitatea își propune să ofere nivelul învățământului superior și profesional precum și cercetarea academică, care va contribui la consolidarea valorilor democratice și stabilirea de etică profesională în țară împingând astfel Georgia inainte pe calea integrării europene. Aceste aspirații iau rădăcini în domeniile de studiu în care GIPA își desfășoară tipurile sale educaționale și alte forme de programe, mai mulți ani de experiență sale, tradiții și întreprinderi inovatoare. Acestea sunt câteva dintre caracteristicile cele mai distinctive ale GIPA.

Pe parcursul a 20 de ani de existență, universitatea a contribuit în mare măsură la dezvoltarea societății civile în țară prin intermediul sale interactive programe educationale, cercetari si training-uri.

Programele noastre educaționale și de certificat să răspundă pe deplin la provocările cu care de azi Georgia se confruntă în diferite aspecte ale vieții sale sociale și politice. Cercetare și publicare oportunitățile create la universitate oferi o platformă adecvată pentru comunicarea opiniei experților, discuțiile publice și care au dezbateri asupra celor mai pregnant ale societății.

GIPA este:

Un susținător al progresului, noi realizări și inovații - Se remarca prin neobosita ei să depună eforturi pentru progres și noutăți pentru ce-l outpaces în mod constant abordările și tendințele urmate în țară.

Un centru de educație occidental, cultură și valori - Acesta joacă un rol important în promovarea vestul educației, cultura și valorile care implică cultivarea abilităților de gândire critică, asigurând calitatea superioară a procesului didactic, dotarea studenților cu un set adecvat de competențe și cunoștințe care să reflecte în mod corespunzător cerințele pieței muncii actuale.

Un aliat important în procesul de dezvoltare a statului - a) deține expertiză și competență valoroasă și joacă un rol important în formarea opiniei publice. Prin urmare, cooperarea cu universitatea este benefică pentru guvern, precum și sectorul civil. B) absolventii universitare găsi locuri de muncă pe posturile de conducere și de a contribui la formarea unor idei progresiste, abordări și tendințe în țară.

Locații

Tbilisi

Georgian Institute of Public Affairs

Address
7B, Ietim Gurji str.
0105 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
Număr de telefon
+995 322 49 75 00