Georgian Aviation University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

istorie

Georgia are tradiții mari în industria aviatică. aviație puternică este puterea și dezvoltare a unei țări condiție prealabilă a lui. Exact această situație a devenit motiv fundamental pentru fundație de aviație institut educativ-științific în 1992. Acest institut a fost dezvoltat în structura Universitatea Tehnică din Georgia.

In anul 2005, in baza deciziei Guvernului, institut de aviație separat de Universitatea Tehnică din Georgia și a primit acreditare de la Ministerul Educației și științe din Georgia. A devenit independentă Aviation University georgian. Pe parcursul acestor ani universitatea noastră a antrenat o mulțime de piloți și specialiști în domeniul aviației. Cele mai multe dintre ele sunt angajați la sectoare aviației civile și militare.

In zilele noastre, universitate are baze puternice material-tehnice, laboratoare de formare confortabile, Aeroportul Telavi, care este bine echipat pentru antrenament de zbor, avioane Cessna 152, Piper Seneca, A-22, An-28, Boeing 737-200 și FNPT II MCC simulator de zbor , care sunt relevante pentru standardele EASA.

Aviation University georgian este o organizație parteneră în cadrul proiectului Erasmus Mundus ACTIV. În conformitate cu acest proiect studenții Universității pot participa la programe de schimb cu universitățile din țările europene. Studenții din țările străine, de asemenea, vin să studieze aici. Este foarte important, că absolvenții lucra cu succes la diverse companii și cele mai multe dintre ele de lucru pe funcții de conducere. Ei lucrează în aeroporturi, companii aeriene, forțele militare și de la multe alte structuri.

Universitatea a cunoscut personal și profesori. Este exact contribuția lor, că universitatea noastră a luat acreditare de la Ministerul Educației și științei din Georgia, care se acordă dreptul de a specialist aviație trenul de toate nivelurile:

Zbor Exploatarea aeronavelor (Commercial Pilot) exploatarea tehnică a aeronavelor exploatării tehnice de avionică aeronavelor și a sistemelor electrice Managementul de transport aerian, etc

MISIUNEA

Aviation University georgian admite principiile fundamentale ale procesului Bologna și își desfășoară activitatea, în conformitate cu legislația învățământului superior din Georgia. Universitatea își asumă responsabilitatea de a furniza o formare adecvată și standardelor educaționale relevante pentru interesele naționale. Pe baza acestor standarde, misiunea Aviation University din Georgia este de a oferi activități educaționale și de cercetare științifică contemporane in zona de învățământ superior, care va fi orientată pe cererea societății și a țărilor dezvoltare. Activitățile vor fi exprimate în pregătirea personalului calificat în domeniul aviației, în mai multe direcții: exploatare de zbor, de inginerie și administrarea afacerilor.

Scopul principal al Universității este de a realiza activități de învățământ superior și cercetări științifice. Universitatea desfășoară toate nivelurile de programe educaționale în învățământul superior universitar.

Sarcinile și obiectivele Universității este de a dezvolta și de a oferi societății, un astfel de proces de învățământ superior, care prevede:

Realizarea potențialului persoanei în orice mod. Instruirea de personal înalt calificat și competitive, care vor fi adecvate pentru piața forței de muncă, recunoscând idealuri universale, cu respectarea valorilor democratice și a asigurării protecției drepturilor omului și a libertății. libertatea academică pentru profesori și profesori, asigurând condiții adecvate pentru cercetări științifice și susținerea creșterii de calificare. Dezvoltarea strategiei de colaborare internațională, în scopul de a efectua programe de schimb pentru studenți, profesori și profesori.

Locații

Tbilisi

Address
Ketevan Tsamebuli ave. № 16
0103 Tbilisi, Tbilisi, Georgia