Le Cordon Bleu Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în Paris în 1895, Le Cordon Bleu a devenit una dintre instituțiile cele mai importante. Le Cordon Bleu oferă programe de formare, de la culinar la programele universitare în alimente și băuturi, ospitalității și turismului.

Le Cordon Bleu oferă aspiră profesioniști culinare posibilitatea de a transforma ambițiile lor în realitate. Accentul pe tehnici stăpânirea oferă studenților încrederea și cunoștințe pentru a aplica ceea ce au învățat la orice stil de preparate din bucătăria. Absolvenții primesc o diplomă care este recunoscut în întreaga lume, un pașaport pentru viață deschiderea ușilor pentru o cariera de succes.

Paris este alegerea ideală pentru studierea locație tehnici artistice și culinare, garantând o experiență culturală de neuitat în capitala mondială a gastronomiei, moda si de lux. Luvru, Turnul Eiffel, Notre Dame și Sacré Coeur toate combina în evidențierea patrimoniului arhitectural bogat și unic al acestui oraș de Lumină. Producții de teatru, concerte, colecții de artă, fotografie și sculptură expoziții și festivaluri locale frecvente si festivitati stabilit toate scena parizian, cu atragerea romantic adăugată a explora piețele locale, librarii, terase cafenea, și a jucat restaurante.

Bleu Școala Cordon, situat pe malul stâng al Senei, în arondismentul 15 de renume, este o cladire de 4 etaje, cu 2 camere si 3 camere demonstrative practice.

Din motive bune pentru a alege Le Cordon Bleu Paris

Orașul de la Paris, locul de nastere al Le Cordon Bleu, este una din capitalele gastronomice ale lumii. De piețe în aer liber, bistrouri și boulangeries este locația perfectă pentru a învăța despre arta culinara si de a absorbi cultura Franței face. Fondată în 1895, Le Cordon Bleu Paris are peste 100 de ani de experienta in training de arte culinare. Instructori Chef provin dintr-o varietate de medii: unele au fost acordate Michelin Stars, altele au primit premii prestigioase. Toate sunt dedicate de predare ambarcațiunile lor. Nostru de predare metodologie "ceas, nu, să învețe", este transportat la demonstrații urmate de sesiuni practice supravegheat de bucatarii nostri. Clase demonstrative sunt predate în limba franceză și traduse în limba engleză. Cei mai buni studenți pot obține stagii în instituții pariziene, o experiență de lucru de neprețuit care va facilita viitoare preocupări profesionale. Studiind la Le Cordon Bleu Paris vă va permite de a întâlni oameni din întreaga lume; în cazul în care mai mult de 55 de naționalități sunt reprezentate în fiecare termen. De la lansarea sa, grupul nostru a crescut într-o organizație la nivel mondial, cu peste 50 de școli din 23 de țări, de predare mai mult de 20 000 de studenți pe an. Le Cordon Bleu International ofera cursuri in gastronomie, ospitalitate, și turismul de la inițiere la nivel de MBA.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Diplome » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Bucătăria Diplomă

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Franţa Paris

Diplôme de Bucatarie Le Cordon Bleu oferă studenților program mai riguros și cuprinzător în tehnici de franceză culinare clasice disponibile în prezent. [+]

Diploma de preparate din bucătăria - o calificare unică Bucatarie

O Diplôme de Cuisine Le Cordon Bleu oferă studenților program mai riguros și cuprinzător în clasic Tehnici de franceză culinare disponibile astăzi. Diplôme de Cuisine se acordă în cazul în care studentul a finalizat cu succes nivelurile de bază, intermediar și Superior. Studenții se pot înscrie doar pentru un singur nivel (de exemplu: de bază) și poate continua la un alt nivel mai târziu (într-un interval de timp limitat). Chiar și cu precedent Experiență profesională, Elevii trebuie să înceapă cu nivelul de bază înainte de a accesa nivelul urmator.

Studentul va primi un certificat pentru fiecare nivel terminat. După finalizarea cu succes a Diplôme de bucataria si Diplôme de patiserie Le Grand Diplôme este acordat. ... [-]


Diplomă BOULANGERIE

Campus Cu normă întreagă 1 - 6 luni September 2018 Franţa Paris

Dezvoltat de Le Cordon Bleu Paris, Diploma Boulangerie pregătește viitori profesioniști și antreprenori în tehnici esențiale boulangerie, precum și noi tendințe [+]

Dezvoltat de Le Cordon Bleu Paris, Diploma Boulangerie pregătește viitori profesioniști și antreprenori în tehnici esențiale boulangerie, precum și noile tendințe în domeniu.

Obiectivele programului

Acest program va oferi studenților toate competențele necesare pentru a lucra într-o boulangerie tradițională sau într-o afacere de producție în Franța sau în străinătate. În timpul programului elevii:

Dobândi tehnicile principale utilizate în boulangerie artizanal Aflați procesul de producție și cum să lucreze în echipă Dobândi un repertoriu de retete traditionale si moderne boulangerie

CINE ESTE ACEST PROGRAM DE? Oricine caută să dobândească cunoștințele teoretice și practice esențiale în boulangerie Pentru profesioniști în căutarea pentru o schimbare de cariera Oricine caută să lucreze în profesia boulangerie ca un artizan sau angajat intr-o companie breadbaking DIPLOMĂ ... [-]

Diplomă De Patiserie

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Franţa Paris

Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu oferă studenților program mai riguros și cuprinzător în tehnicile de patiserie clasice franceze disponibile astăzi. [+]

Diploma de patiserie - patiserie de bază, intermediar și de calificări superioare

O Diplôme de Pâtisserie Le Cordon Bleu oferă studenților program mai riguros și cuprinzător în clasic Tehnici de patiserie franceze disponibile în prezent.

O Diplôme de Pâtisserie se acordă în cazul în care studentul a finalizat cu succes nivelurile de bază, intermediar și Superior. Studenții se pot înscrie doar pentru un singur nivel (de exemplu: de bază) și poate continua la un alt nivel mai târziu (într-un interval de timp limitat). Chiar și cu experiență profesională anterioară, elevii trebuie să înceapă cu nivelul de bază înainte de a accesa nivelul urmator. ... [-]


Diplôme Grand - Bucătărie și Diplomă De Patiserie

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Franţa Paris

Cursul combină instruire în bucătăria și discipline de patiserie. Nici o altă instituție culinar oferă cât mai multe cursuri practice sub supraveghere bucătar-șef. [+]

Le Grand Diplôme - Gastronomie și Patiserie Calificativ

Le Grand Diplôme® este programul cel mai complet din Educație culinară franceză Oferit de Le Cordon Bleu. Cursul combină instruire în ambele bucătărie și patiserie discipline. Nici o altă instituție culinar oferă cât mai multe cursuri practice sub supraveghere bucătar-șef. Le Cordon Bleu se angajează să ofere studenților, cu o gamă întreagă de Tehnici culinare și de a dezvolta creativitatea lor și de exprimare artistică. Aceste cursuri oferă o oportunitate de a stăpâni Bucătăria franceză și Tehnici de patiserie care pot fi apoi aplicate la alte bucătării ale lumii.

Clasele sunt date în limba franceză și traduse în limba engleză. ... [-]


Program De Vin și De Management

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2018 Franţa Paris

Acest curs cuprinzător vă oferă competență pentru a deveni un expert de vin și cunoștințele necesare pentru a înțelege modul în care funcționează afacerea vin, deschiderea ușilor pentru o carieră atât în ​​vin și gastronomie. [+]

Vin și Management Programe

Programul are loc în Paris, capitala franceză de cultură, gastronomie, iar arta de a trai bine. Viile din Franța rămâne o referință în întreaga lume, ceea ce face țara ideală pentru studii vin în profunzime.

Acest curs cuprinzător vă oferă competență pentru a deveni un expert de vin și cunoștințele necesare pentru a înțelege modul în care funcționează afacerea vin, deschiderea ușilor pentru o carieră atât în ​​vin și gastronomie.

Acest curs este, de asemenea, ideal pentru cei vedere o carieră în afaceri restaurant sau pentru cei care doresc să devină un antreprenor într-o afacere legată de vin, cum ar fi un bar de vinuri, magazin de vin sau vin de import / export. ... [-]


Videoclipuri

Le Cordon Bleu Paris

Unveiling Le Cordon Bleu Paris new institute | Le Cordon Bleu Paris

Contactează

Le Cordon Bleu Paris - arts culinaires et management hôtelier

Adresă, linia 1 Le Cordon Bleu Paris 8, rue Léon Delhomme
75015 Paris, Île-de-France, Franţa
website http://www.cordonbleu.edu/paris
Telefon +33 1 85 65 15 00