Citește Descrierea Oficială

CAFA Formations - Franța cafa Vin International Sommelier Scoala de paternitate profesor, este un institut de cercetare de vin și băuturi alcoolice degustare profesionale, stabilit în 1986, este situat în centrul orașului Bordeaux cartier Riverside din secolul Chartrons (dintr - un din moment ce, Franța cele mai renumite comercianți de vin Bordeaux și mai multe cartiere situate aici). Noi bun venit studenți din toată lumea vin aici pentru a învăța tehnici de degustare de vinuri profesionale de vin preferate, pentru a înțelege procesul de vinificare.

Prin studierea aici, puteți deveni, de asemenea industria vinului din lume elita: supraveghetor de serviciu vin, importatori de vin, distribuitori de vin, operatorii de restaurant pentru vin fin, maestru pivniță, cultura vinului și expert în educație, profesionale degustatorul de vin, etc. .

Vinul nu este doar o arta de a trai, dar, de asemenea, o pasiune. Profesorii Colegiului, care este fabricarea berii și experți degustare de vinuri pasiune, să joace pe deplin abilitățile lor profesionale. Nu numai că au cea mai mare diploma în enologie și degustare de vinuri de școală, de asemenea, implicat în activitatea activă în domeniul industriei vinului din lume.

În ultimii 30 de ani, mii de cafa elevi într - o formare profesională tehnologie de fabricare a berii și stagii în fabricile de vin Franța și fabrici de vin, vinificatori, pivniță de vinuri legate de comerț. Practica includ: recolta de struguri, fermentarea vinului, tehnologiile de cultivare de vin, degustare profesională, să participe la expoziție profesională în industria vinului, organizarea degustare de vinuri, participarea la activități comerciale. Efectuat o multitudine de practici de învățare după cunoașterea regiunilor viticole din întreaga lume, Implantologie, fabricarea berii știință, metode de degustare profesionale, marketing și alte cursuri profesionale. Intră în lumea profesională în procesul de învățare și practică continuă, pentru a deveni profesioniști.

cafa oferă , de asemenea , preparate din bucătăria franceză și deserturi de învățare de învățare profesională, el a adus o contribuție remarcabilă la răspândirea bucătăria franceză. Vin, bucătăria franceză, desert este esența culturii franceze alimente și arta de a trai, cafa este dispus la egal la egal cu tine pentru a vă ajuta să reușiți!

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Diploma

CAFA Wine School

CAFA Wine School profesionale: - Franceză de formare franceză și franceză vin Profesionale profesionale franceză și franceză BTS Vin și spirtoase Tehnologia Vânzări Profe ... [+]

1. Fundația: vin francez și francez / franceză și franceză

CAFA Wine School" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/10/107264_1.jpg" alt="Wine Consultant Diploma - Conseiller en Sommellerie CAFA Wine School" />

[Curs pre-profesional: limba franceză și regiunea viticolă franceză]Fran ç ais Langue Etrangère și Vins de Franța

Cursul este bogat în conținut, nu numai pentru a învăța să îmbunătățească limba franceză, ci și pentru a învăța elementele de bază ale vinului francez: Bordeaux, Burgundia, Alsacia, Loire, Provence, Champagne și alte regiuni viticole franceze; Masa cu vin. Oferiți oportunități de stagiu: puteți practica stagiile cu patru uși din vinării, magazine, crame, restaurante etc. Pregătiți-vă pentru intrarea în Sommelier Certified Sommelier Certification Conseiller en Sommmellerie.... [-]

Franţa Bordeaux
Septembrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
Part time
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations

Address
108, Quai des Chartrons
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa
Website