CAFA Wine School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CAFA Formations - Franța cafa Vin International Sommelier Scoala de paternitate profesor, este un institut de cercetare de vin și băuturi alcoolice degustare profesionale, stabilit în 1986, este situat în centrul orașului Bordeaux cartier Riverside din secolul Chartrons (dintr - un din moment ce, Franța cele mai renumite comercianți de vin Bordeaux și mai multe cartiere situate aici). Noi bun venit studenți din toată lumea vin aici pentru a învăța tehnici de degustare de vinuri profesionale de vin preferate, pentru a înțelege procesul de vinificare.

Prin studierea aici, puteți deveni, de asemenea industria vinului din lume elita: supraveghetor de serviciu vin, importatori de vin, distribuitori de vin, operatorii de restaurant pentru vin fin, maestru pivniță, cultura vinului și expert în educație, profesionale degustatorul de vin, etc. .

Vinul nu este doar o arta de a trai, dar, de asemenea, o pasiune. Profesorii Colegiului, care este fabricarea berii și experți degustare de vinuri pasiune, să joace pe deplin abilitățile lor profesionale. Nu numai că au cea mai mare diploma în enologie și degustare de vinuri de școală, de asemenea, implicat în activitatea activă în domeniul industriei vinului din lume.

În ultimii 30 de ani, mii de cafa elevi într - o formare profesională tehnologie de fabricare a berii și stagii în fabricile de vin Franța și fabrici de vin, vinificatori, pivniță de vinuri legate de comerț. Practica includ: recolta de struguri, fermentarea vinului, tehnologiile de cultivare de vin, degustare profesională, să participe la expoziție profesională în industria vinului, organizarea degustare de vinuri, participarea la activități comerciale. Efectuat o multitudine de practici de învățare după cunoașterea regiunilor viticole din întreaga lume, Implantologie, fabricarea berii știință, metode de degustare profesionale, marketing și alte cursuri profesionale. Intră în lumea profesională în procesul de învățare și practică continuă, pentru a deveni profesioniști.

cafa oferă , de asemenea , preparate din bucătăria franceză și deserturi de învățare de învățare profesională, el a adus o contribuție remarcabilă la răspândirea bucătăria franceză. Vin, bucătăria franceză, desert este esența culturii franceze alimente și arta de a trai, cafa este dispus la egal la egal cu tine pentru a vă ajuta să reușiți!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Somelier națională franceză și consultant specializat în vin

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Franţa Bordeaux

CAFA Wine School Vinului Scoala Profesie: Ba în formarea franceză și franceză profesională vin în bucătăria vin și băuturi spirtoase franceză BTS profesionale franceză și franceză de vânzări tehnice profesionale internaționale vin și băuturi spirtoase de profesioniști pe piața franceză somelier național și consultant de vinuri specializat in un an francez National somelier stat și somelier consultant vin și consultant de vin specializat în doi ani de formare profesională engleză legii ani [+]

1. produse alimentare franceză și profesia de vin sau de specialitate francezăLimba franceză și cursuri de formare profesională, studenții vor beneficia de formare profesională în limba franceză, toate resursele vor fi disponibile pentru studenți.Partenerii francezi Liga Bordeaux la cafa oferă diferite niveluri ale studenților în cursuri de franceză - „de înaltă calitate , curs de formare franceză“Toți profesorii sunt profesioniști și au o diplomă și are mulți ani de experiență de predare a cadrelor didactice, utilizarea unor metode interactive de predare, pe echipamente școlare, săli de curs dotate cu aer condiționat și multimedia, conținutul cursurilor și CECR (european de referință pentru limbi) coerente. Toate cursurile sunt stabilite prin propunerea „Cadrul european comun de referință pentru limbi“, în și în jurul dialogului, cele patru elemente de bază ale înțelegerea lectură, scriere și dialog în astfel de zone. Testarea este necesară înainte de admiterea la plasarea de realizările, de la A1 la C2 am fost 6 nivele de cursuri.Durata totală de 160 ore, pentru curs de 8 săptămâni- elemente opționale: vin franțuzescÎn plus față de formare sistematică în limba franceză, dar puteți afla, de asemenea cunoașterea regiunilor viticole franceze: Bordeaux, Burgundia, Alsacia, Provence, Champagne, etc.Degustarea abilități de a stăpâni, și pune bazele pentru țară pentru a intra în franceză somelier și vin consultant specializat în formare avansată.Opțional: alege un stagiu de patru săptămâni de la compania în timpul cursului: podgorie, magazin de vinuri, vin și comerț restaurant companie și alte somelier senior.- elemente opționale: bucătăria francezăPentru acei studenți interesați în bucătăria franceză,... [-]

Videoclipuri

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations