West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Catolică din l'Ouest este de 140 de ani: inițial o universitate medieval fondat în 1373, a fost mai târziu redeschis în 1875 și are o populație de curent student 9000. Campusul este situat în centrul orașului Angers, la o plimbare de cinci minute de gară și stațiile de autobuz cea mai apropiată; se afla la doar cateva minute de principala zonă comercială, restaurante, grădini, bănci și oficii administrative. Campusul universitar are un aer arhitectural neobișnuit de clădiri vechi și contemporane, în picioare într-un parc de 5 hectare.

Fondată în 1875, Universitatea Catolică din l'Ouest este una dintre cele mai vechi universități din vestul Franței și este unul dintre cele mai importante actori în învățământul superior și de cercetare astăzi.

O universitate multidisciplinară, cu o viziune asupra lumii, aceasta oferă mai mult de o sută de programe în 5 facultăți:

Educație Științe Umane Științe Științe umane și sociale Teologie și Științe Religioase

Universitatea în cifre

9.000 de studenți, inclusiv 1700 studenți străini și profesori care vin la Angers în fiecare an pentru a studia. 187 facultate full-time și 1500 de profesioniști care oferă cursuri în calitate de experți. 12 limbi străine predate. 10 laboratoare de limbi străine multimedia. 10 laboratoare de cercetare. 170 universități partenere din întreaga lume. 3 biblioteci universitare care cuprind aproximativ 200.000 de cărți. 1 centru audiovizual, camere multimedia, acces WIFI. 17 zone de studiu.

Valorile noastre

Grade naționale franceze. Garantat o personalizat follow-up, clase mici cu supraveghere individuală. Rata mare de absolvire: rata de absolvire pentru licență trei ani de 67% (față de universitățile publice 27%). Rata mare de stagii. 170 universități partenere din întreaga lume: transferurile de credit și validarea grade. Viața spirituală: diverse activități oferite de Ministerul Campus catolic. Serviciu Student cazare: gamă largă de garsoniere, acasă ședere sau cazare familie, sali de reședință sau apartamente. 2 restaurante universitare în mers la distanță, produse alimentare și băuturi răcoritoare sunt disponibile în campus. Activități culturale și sportive: societatea teatru, cor internațional, Club de film precum și tenis de masă, volei, baschet și mai mult.

Cluburi și asociații

La UCO, viața campus este un activ mare. Părțile, cinema și dezbateri, sport (50 sporturi diferite disponibile), muzică, teatru, seri interculturale, proiecte umanitare ... o mulțime de oportunități de a se implica, fie cufundat în cultura franceză, și să se distreze.

Carcasă

Puteți alege:

Ședere Student (foaier), cu jumătate de pensiune sau pensiune completă. Homestay (cu sau fara masa).

Masa

In campusul UCO, o cafenea este la dispoziția dumneavoastră. Pe parcursul anului universitar, va trebui, de asemenea, acces la restaurant universitar situat în centrul orașului (prânz și cină, € 3.20 pe masă).

Sănătate și accesibilitate

Campusul UCO este echipat cu o infirmerie, servicii si servicii de consiliere pentru elevii cu dizabilități. Campusul este accesibil pentru studenții cu dizabilități.

Cerință de admitere

Programul dat în franceză:

DELF: Nivelul C1 pentru formare lingvistică, Nivel B2 pentru toate celelalte programe sau Nivelul 4 TCF (cu excepția studenților vorbitori de limba franceză).

Programul dat în limba engleză (Afaceri și Economie): TOEFL, scor de 79 sau mai mare / scor IELTS de 6.0 sau mai mare.

Visa

Ca o regulă, dacă nu sunt scutite, vă sunt necesare pentru a avea o viză pentru a studia în Franța. Acesta trebuie să fie aplicat pentru de la ambasada sau consulatul francez relevant din țara solicitantului de reședință.

Asigurari

De asigurări de sănătate este obligatorie în Franța. Înregistrare cu asigurări de sănătate francez și plata acesteia (aproximativ 208 €) se va face la sosirea la Universitatea din Franța.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vezi cursuri » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

CIDEF: French language courses

Campus Cu normă întreagă July 2019 Franţa Angers

Aflați franceză în Angers, în inima Valea Loirei! Cu FLE etichetă qualité, cursuri CIDEF bun venit mai mult de 1500 de studenți și profesori pe an. Ei vin de pretutindeni din lume (aproximativ 60 de naționalități reprezentate) și de studiu pe un campus situat în centrul orașului Angers, 10 minute de la gară. [+]

Învață franceză în Angers, în inima Valea Loirei

Lungă ședere / / programe intensive de formare adaptate

Creat in 1947, CIDEF este centrul franceze ca limbă străină la Universitatea Catolică de Vest (l'Université Catholique de l'Ouest), în Angers, Franța.

Cu FLE etichetă qualité, cursuri CIDEF bun venit mai mult de 1500 de studenți și profesori pe an. Ei vin de pretutindeni din lume (aproximativ 60 de naționalități reprezentate) și de studiu pe un campus situat în centrul orașului Angers, 10 minute de la gară. CIDEF este parte a Facultății de umaniste.

Pedagogie nostru [-]

Videoclipuri

Les étudiants parlent de l'UCO

IDCE DEF

Professionnal Science Master's in Environmental Management and Sustainable Development presentation

Remise de diplôme 2015

Le Pôle International de l'Université Catholique de l'Ouest.

Contactează

UCO Angers - Catholic University of the West

Adresă, linia 1 3, place André Leroy
49000 Angers, Pays de la Loire, Franţa
website http://www.uco.fr/

UCO Laval - Catholic University of the West

Adresă, linia 1 25 Rue du Mans, 53000 Laval, France
Laval, Pays de la Loire, Franţa
website http://www.uco-laval.net/
Telefon +33 2 43 64 36 64

Adresă, linia 1 2 rue Saint-Stanislas 44000 Nantes, France
Nantes, Pays de la Loire, Franţa

UCO Bretagne Nord - Catholic University of the West

Adresă, linia 1 Campus de la Tour d'Auvergne BP 90431 - 22204 - GUINGAMP, France
Guingamp, Brittany, Franţa
website http://www.uco-bn.fr/
Telefon +33 2 96 44 46 46

UCO Bretagne Sud - Catholic University of the West

Adresă, linia 1 Le Vincin, 56610 Arradon, France
56610 Vannes, Brittany, Franţa
website http://www.ucobs.com/
Telefon +33 2 97 46 33 60

Adresă, linia 1 Quartier de la mission Rue du Bon Pasteur Papeete
Pape'ete, Windward Islands, Franţa

Adresă, linia 1 46 boulevard de la Trinité 97400 Saint-Denis (La Réunion)
Saint-Denis, Saint-Denis, Reunion