The Open Design School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi?

Un accelerator Cariere Creative

Design School deschis sa născut din întâlnirea de oameni pasionați și profesioniști de învățământ angajate de proiectare. Cu Icademie, grupul de învățământ la distanță, care a dezvoltat o expertiză solidă în procesul de învățare la distanță mixtă și a inițiat școala de proiectare în 2014, avem același ADN: inovație și viziune noi probleme de educație la momentul revoluției digitale.

Misiunile noastre

Design School Open te învață abilitățile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți afacerea dvs., să îndeplinească aspirațiile de carieră, se va deschide noi oportunități, alăturați-vă sau creați un startup ... Misiunea noastră dincolo de tren, este să vă însoțească la succesul design-ul proiectului prin:

Un nou model de predare on-line, combinând e-learning și momente speciale față (școli de design din cadrul unor parteneri ateliere de lucru). O soluție modulară, o abordare bazată pe competențe, promovarea interoperabilității și transdisciplinare în diferite domenii de proiectare. Programele orientate spre inovare, promițătoare nișe și nevoile de afaceri în curs de dezvoltare. designeri experți însoțitoare în domeniu și activitatea lor, care vor ghida și sfătui elevului în procesul de învățare.

Valorile noastre: Inovatie, deschidere, Internationalizare

Într-o lume tehnologică în mișcare, ne-am ales să ne poziționăm în utilizările emergente pentru a transmite tuturor viitorului nostru cunoștințele cursanților, care îi va ajuta să facă un pas înaintea provocărilor creației digitale de mâine .

Cu o dorință comună de a dezvălui fiecăruia propriul său potențial, să transforme și să canalizeze oportunitățile creative; cu un tur educațional la reconcilierea (între mentori, companii și studenți, respectând diversitatea profilurilor în timp), vom face aceste libertăți, care constituie deschiderea noastră, inima proiectului nostru educațional. Acest angajament a dus la regândirea organizarea predării în lumina noilor oportunități digitale.

alianțele noastre strategice de excelență, în special prin intermediul rețelei Pearson Education ne permite să lucreze într-o logică de internaționalizare, propunând diplome anglo-saxon recunoscute pe piețele internaționale, ceea ce duce la urmărirea penală a studiilor de nivel II (Bac + 3), în colegii / universități din aproape 100 de țări (inclusiv Franța).

Realitate și Employablité

Cu un depozit de programe demonstrate și predate în cele mai prestigioase universități / școli internaționale aflate sub responsabilitatea lui Pearson Education și Ofqual (echivalentul englezesc al RNCP francez), Design School Open garanteaza calitatea formării sale emise imersiune profesională totală (brief de creație, "provocări de design" în jurul ofertelor, coaching-ul de afaceri ...). Astfel, dorința noastră este de a da celor care au încredere în noi, cheia pentru a transforma cariera lor și poate chiar viața, azi și mâine.

Mediul de învățare

conținut

Pe parcursul video: cursuri de video exclusive, create de experți și designeri. Cursuri online: Cursuri în linie structurată și resurse multimedia bogate, care includ exerciții interactive și fișiere pentru subiectele dvs. de lucru și de evaluare practice. E-cărți: Rezumatul e-book pentru fiecare modul, care include conceptele esentiale pe care le puteți adnota și o colecție de fragmente din cărți de referință. Tutoriale: Tutoriale distribuite cu atenție printre piață cel mai profesionist și eficient. on - line engleză: engleză: un curs complet de modernizare și de învățare de referință on - line, puteți urmări pe tot parcursul călătoriei.

RichMedia desigur, interactiv și deschis. Sunteți liberi să îmbogățească și să împărtășească.

cursurile sunt articulate în jurul valorii de diferite resurse și activități educaționale on-line pe care le puteți urmări în orice moment pe smartphone, tabletă sau laptop.

activități

Clasa virtuală: sala de clasă virtuală în direct pentru curriculum - ul dumneavoastră, nevoile și programul. Masterclass: masterclasses on - line trimestriale: un profesionist deține o sală de clasă virtuală pentru câteva săptămâni și împărtășește experiența și expertiza artei sale sale. Conferințe Live: O conferință în direct în fiecare lună: un profesionist sau o companie vine despre un proiect, demonstrează expertiza on - line pentru 60 sau 90 de minute, și vă permite să interacționeze. Aceste conferințe sunt apoi disponibile în reluare. Lucrări și obiecte practice: auto-disciplinarea și exerciții de auto-adaptiv. practici de lucru și vă proiecte sub formă de desene, fișiere de calculator, fotografii, imagini sau capturi de ecran scanate și salvați pe platforma din "bord călătorie" pentru la egal la egal lor educațional corectarea sau profesori. Workshop - uri: Workshop - urile "fizice" sau "digitale" , la intervale regulate în cursul dumneavoastră, aceste ateliere de reflecție și de producție supravegheate de către profesioniști vă permit să lucrați în modul fizic de colaborare (atelier de lucru organizat cu școlile partenere de proiectare) sau moda "de colaborare 3.0" printr-un dispozitiv inovator.

Vei progresa prin practicarea singur sau cu alte persoane.

Voi trăiți momente speciale puse în practică individuală sau colectivă, dar, de asemenea, ateliere de lucru on-line în școli partenerii de proiectare.

o comunitate

Communautez: Interact si communautez cu instrumente simple și ușor de utilizat , permițându - vă să schimbe în mod constant între colegi, cu tutorii dumneavoastră și profesorii. Rețea: Construiți rețeaua în jurul valorii de schimburi și legături privilegiate cu societăți în perioada de învățământ colaborari, proiecte, concursuri, locuri de muncă sau întâlniri organizate de către școală. În colaborare: O clădire echipă fără frontiere. Limbajul creației dincolo de frontiere și se conectează din lume. Alatura-te unei echipe (clasa), locul de muncă și să aducă proiectele dvs. de colaborare pe tot parcursul călătoriei. Construi o rețea se bucură de pleiada de profiluri internaționale ale elevilor, ale părților interesate și companiilor.

Veți învăța de la alții și cu alții.

cursurile sunt articulate în jurul valorii de diferite resurse și activități educaționale on-line pe care le puteți urmări în orice moment pe smartphone, tabletă sau laptop.

acompaniament personal și profesional

Tutoriale și Antrenori: O echipă de educație și tutori întâlni întrebările, da sfaturi, vă coachent și să interacționeze în timp real , cu tine la cerere. Designeri Experți: O echipă de predare de designeri și experți de top, întreaga activitate profesională, este de partea ta pentru a explica, te învețe, și să vă ofere cu pasiune și accesibilitate ambarcațiunile lor. Stagiu: Un stagiu în cadrul unui contract în jurul valorii de proiect de absolvire, care este sponsorizat de o companie sau nu. Are ca rezultat o memorie și se apără în fața juriului de grade. Provocări Companii: provocările de afaceri: în mod regulat pe tot parcursul călătoriei, companiile partenere vă permit să se gândească în timp real , pentru o scurtă și de a construi o propunere echipa modul " de colaborare 3.0". Consiliul de dezvoltare: Un consiliu de dezvoltare compus din personalități independente din lumea de design și creație digitală cu o misiune pentru a ajuta la școală în punerea sa în aplicare pedagogică și direcții strategice.

O echipa de profesionisti este la partea ta, cu imediata apropiere.

cursurile sunt articulate în jurul valorii de diferite resurse și activități educaționale on-line pe care le puteți urmări în orice moment pe smartphone, tabletă sau laptop.

Locații

Paris

The Open Design School

Address
52 rue de l'Arbre Sec

75001 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 75 85 85 68