Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi?

Un accelerator Cariere Creative

Design School deschis sa născut din întâlnirea de oameni pasionați și profesioniști de învățământ angajate de proiectare. Cu Icademie, grupul de învățământ la distanță, care a dezvoltat o expertiză solidă în procesul de învățare la distanță mixtă și a inițiat școala de proiectare în 2014, avem același ADN: inovație și viziune noi probleme de educație la momentul revoluției digitale.

Misiunile noastre

Design School Open te învață abilitățile de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți afacerea dvs., să îndeplinească aspirațiile de carieră, se va deschide noi oportunități, alăturați-vă sau creați un startup ... Misiunea noastră dincolo de tren, este să vă însoțească la succesul design-ul proiectului prin:

Un nou model de predare on-line, combinând e-learning și momente speciale față (școli de design din cadrul unor parteneri ateliere de lucru). O soluție modulară, o abordare bazată pe competențe, promovarea interoperabilității și transdisciplinare în diferite domenii de proiectare. Programele orientate spre inovare, promițătoare nișe și nevoile de afaceri în curs de dezvoltare. designeri experți însoțitoare în domeniu și activitatea lor, care vor ghida și sfătui elevului în procesul de învățare.

Valorile noastre: Inovatie, deschidere, Internationalizare

Într-o lume tehnologică în mișcare, ne-am ales să ne poziționăm în utilizările emergente pentru a transmite tuturor viitorului nostru cunoștințele cursanților, care îi va ajuta să facă un pas înaintea provocărilor creației digitale de mâine .

Cu o dorință comună de a dezvălui fiecăruia propriul său potențial, să transforme și să canalizeze oportunitățile creative; cu un tur educațional la reconcilierea (între mentori, companii și studenți, respectând diversitatea profilurilor în timp), vom face aceste libertăți, care constituie deschiderea noastră, inima proiectului nostru educațional. Acest angajament a dus la regândirea organizarea predării în lumina noilor oportunități digitale.

alianțele noastre strategice de excelență, în special prin intermediul rețelei Pearson Education ne permite să lucreze într-o logică de internaționalizare, propunând diplome anglo-saxon recunoscute pe piețele internaționale, ceea ce duce la urmărirea penală a studiilor de nivel II (Bac + 3), în colegii / universități din aproape 100 de țări (inclusiv Franța).

Realitate și Employablité

Cu un depozit de programe demonstrate și predate în cele mai prestigioase universități / școli internaționale aflate sub responsabilitatea lui Pearson Education și Ofqual (echivalentul englezesc al RNCP francez), Design School Open garanteaza calitatea formării sale emise imersiune profesională totală (brief de creație, "provocări de design" în jurul ofertelor, coaching-ul de afaceri ...). Astfel, dorința noastră este de a da celor care au încredere în noi, cheia pentru a transforma cariera lor și poate chiar viața, azi și mâine.

Mediul de învățare

conținut

Pe parcursul video: cursuri de video exclusive, create de experți și designeri. Cursuri online: Cursuri în linie structurată și resurse multimedia bogate, care includ exerciții interactive și fișiere pentru subiectele dvs. de lucru și de evaluare practice. E-cărți: Rezumatul e-book pentru fiecare modul, care include conceptele esentiale pe care le puteți adnota și o colecție de fragmente din cărți de referință. Tutoriale: Tutoriale distribuite cu atenție printre piață cel mai profesionist și eficient. on - line engleză: engleză: un curs complet de modernizare și de învățare de referință on - line, puteți urmări pe tot parcursul călătoriei.

RichMedia desigur, interactiv și deschis. Sunteți liberi să îmbogățească și să împărtășească.

cursurile sunt articulate în jurul valorii de diferite resurse și activități educaționale on-line pe care le puteți urmări în orice moment pe smartphone, tabletă sau laptop.

activități

Clasa virtuală: sala de clasă virtuală în direct pentru curriculum - ul dumneavoastră, nevoile și programul. Masterclass: masterclasses on - line trimestriale: un profesionist deține o sală de clasă virtuală pentru câteva săptămâni și împărtășește experiența și expertiza artei sale sale. Conferințe Live: O conferință în direct în fiecare lună: un profesionist sau o companie vine despre un proiect, demonstrează expertiza on - line pentru 60 sau 90 de minute, și vă permite să interacționeze. Aceste conferințe sunt apoi disponibile în reluare. Lucrări și obiecte practice: auto-disciplinarea și exerciții de auto-adaptiv. practici de lucru și vă proiecte sub formă de desene, fișiere de calculator, fotografii, imagini sau capturi de ecran scanate și salvați pe platforma din "bord călătorie" pentru la egal la egal lor educațional corectarea sau profesori. Workshop - uri: Workshop - urile "fizice" sau "digitale" , la intervale regulate în cursul dumneavoastră, aceste ateliere de reflecție și de producție supravegheate de către profesioniști vă permit să lucrați în modul fizic de colaborare (atelier de lucru organizat cu școlile partenere de proiectare) sau moda "de colaborare 3.0" printr-un dispozitiv inovator.

Vei progresa prin practicarea singur sau cu alte persoane.

Voi trăiți momente speciale puse în practică individuală sau colectivă, dar, de asemenea, ateliere de lucru on-line în școli partenerii de proiectare.

o comunitate

Communautez: Interact si communautez cu instrumente simple și ușor de utilizat , permițându - vă să schimbe în mod constant între colegi, cu tutorii dumneavoastră și profesorii. Rețea: Construiți rețeaua în jurul valorii de schimburi și legături privilegiate cu societăți în perioada de învățământ colaborari, proiecte, concursuri, locuri de muncă sau întâlniri organizate de către școală. În colaborare: O clădire echipă fără frontiere. Limbajul creației dincolo de frontiere și se conectează din lume. Alatura-te unei echipe (clasa), locul de muncă și să aducă proiectele dvs. de colaborare pe tot parcursul călătoriei. Construi o rețea se bucură de pleiada de profiluri internaționale ale elevilor, ale părților interesate și companiilor.

Veți învăța de la alții și cu alții.

cursurile sunt articulate în jurul valorii de diferite resurse și activități educaționale on-line pe care le puteți urmări în orice moment pe smartphone, tabletă sau laptop.

acompaniament personal și profesional

Tutoriale și Antrenori: O echipă de educație și tutori întâlni întrebările, da sfaturi, vă coachent și să interacționeze în timp real , cu tine la cerere. Designeri Experți: O echipă de predare de designeri și experți de top, întreaga activitate profesională, este de partea ta pentru a explica, te învețe, și să vă ofere cu pasiune și accesibilitate ambarcațiunile lor. Stagiu: Un stagiu în cadrul unui contract în jurul valorii de proiect de absolvire, care este sponsorizat de o companie sau nu. Are ca rezultat o memorie și se apără în fața juriului de grade. Provocări Companii: provocările de afaceri: în mod regulat pe tot parcursul călătoriei, companiile partenere vă permit să se gândească în timp real , pentru o scurtă și de a construi o propunere echipa modul " de colaborare 3.0". Consiliul de dezvoltare: Un consiliu de dezvoltare compus din personalități independente din lumea de design și creație digitală cu o misiune pentru a ajuta la școală în punerea sa în aplicare pedagogică și direcții strategice.

O echipa de profesionisti este la partea ta, cu imediata apropiere.

cursurile sunt articulate în jurul valorii de diferite resurse și activități educaționale on-line pe care le puteți urmări în orice moment pe smartphone, tabletă sau laptop.

Programe predate în:
Limba franceza

Această școală oferă și:

Diploma

The Open Design School

Acest preparat artistic are scopul de a vă permite să dezvolte creativitatea și o cultură artistică fundamentală, care se va axa pe celelalte discipline le-ați ales între ... [+]

OBIECTIVE

Acest preparat artistic are scopul de a vă permite să dezvolte creativitatea și o cultură artistică fundamentală, care se va axa pe celelalte discipline le-ați ales între Diploma Națională a unităților specializate în Artă și Design. O varietate de studii artistice, cu o abordare cuprinzătoare și multidisciplinară, ca atât de multe descoperiri pentru a dezvolta curiozitatea și reflecția ta, și va va orienta și către axa de expertiză pentru tine.

informaţii practice Format: se amestecă de învățare Ateliere de prezență-2 Admitere: oală, întreținere de linie și de muncă de înregistrare Durata Tentativă: 12 luni Înregistrare: în orice moment al anului Stagiu: companie misiune 3 până la 6 luni , în Franța sau în străinătate (nu este obligatoriu) Diplomă ... [-]
Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
12 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The Open Design School

Din izolarea unui public informat, jocul video astăzi ocupă un loc proeminent și este deschis tuturor. El a devenit marea industrie culturală în Franța și în lume, cu mai ... [+]

OBIECTIVE

Din izolarea unui public informat, jocul video astăzi ocupă un loc proeminent și este deschis tuturor. El a devenit marea industrie culturală în Franța și în lume, cu mai multe domenii de aplicare, prin jocul mobil, jocul serios sau "jocul anunț", care oferă o gamă de activități dorite: 3d, animator de efecte de construcții, pictor mat, joc artist etc.

"Animatorul de joc" a creat o lume vizuala, care permite jucătorilor să se cufunda în joc. Misiunea sa presupune abilități tehnice de înaltă specializare și de o cultură artistică puternică.

Cu această formare, veți descoperi toate etapele de proiectare și de animație a unui joc video, fie modelarea caracterelor, recuzită, de așteptare și efecte speciale. Un accent deosebit este pus pe predarea cel mai avansat software-ul și artistic fundamental pentru a obține o înțelegere globală a afacerii și falsifica o expertiză operațională.... [-]

Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The Open Design School

Lumea de lux, modă și design, condus de dinamismul pietelor emergente, este acum transformări permanente. Noile tehnologii, noile tendințe, noi metode de marketing și com ... [+]

OBIECTIVE

Lumea de lux, modă și design, condus de dinamismul pietelor emergente, este acum transformări permanente. Noile tehnologii, noile tendințe, noi metode de marketing și comunicare, precum și noi oportunități. Acest program este conceput pentru a descoperi noile tendințe și industria modei, în general, în timp ce dezvoltarea abilităților esențiale în design vestimentar și design accesorii. În temă și obiectiv principal, realizarea fiecărui învățare din propria sa colecție, care va fi proiectul de diplomă și va fi prezentat la un juriu profesionist selectat.

informaţii practice Format: se amestecă de învățare Ateliere de prezență-4 Admitere: oală, întreținere de linie și de muncă de înregistrare Durata Tentativă: 24 luni Înregistrare: în orice moment al anului Stagiu: companie misiune 3 până la 6 luni , în Franța sau în străinătate (nu este obligatoriu) Diplomă ... [-]
Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The Open Design School

Industria de jocuri video domină acum piața de divertisment, dar, de asemenea, că a jocului grave și jocuri pe mobil, rețelele sociale, precum și jocuri inteligente nor T ... [+]

OBIECTIVE

Industria de jocuri video domină acum piața de divertisment, dar, de asemenea, că a jocului grave și jocuri pe mobil, rețelele sociale, precum și jocuri inteligente nor TV. Evoluția rapidă a tehnologiilor sale, linia de producție mai bine structurată, iar modelele sale economice, vine noile cerințe de competențe (conceptuale, artistice și tehnice). Scopul acestui grad este de a instrui viitori profesioniști calificați capabili de a crea o experiență plăcută și captivantă interesante, folosind mecanismele de interactivitate.

informaţii practice Format: se amestecă de învățare Ateliere de prezență-4 Admitere: oală, întreținere de linie și de muncă de înregistrare Durata Tentativă: 24 luni Înregistrare: în orice moment al anului Stagiu: companie misiune 3 până la 6 luni , în Franța sau în străinătate (nu este obligatoriu) Diplomă ... [-]
Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The Open Design School

Recunoașterea și interesul de design interior au evoluat considerabil în ultimul deceniu și industria decor este în plină expansiune. Practicile durabile de design și per ... [+]

OBIECTIVE

Recunoașterea și interesul de design interior au evoluat considerabil în ultimul deceniu și industria decor este în plină expansiune. Practicile durabile de design și performanță energetică sunt în mare măsură integrate astăzi. Dezvoltarea tehnologiei și a materialelor, schimbările sociale și demografice relevă noi nevoi ale clienților care așteaptă soluții concrete Professional: îmbunătățirea spațiului, organizarea direcției de curgere, optimizarea spațiilor mici, capturarea unui client , îmbunătățirea mediului de lucru ... Toate competențele dezvoltate în cadrul acestei diplomă în design interior.

informaţii practice Format: se amestecă de învățare Ateliere de prezență-4 Admitere: oală, întreținere de linie și de muncă de înregistrare Durata Tentativă: 24 luni Înregistrare: în orice moment al anului Stagiu: companie misiune 3 până la 6 luni , în Franța sau în străinătate (nu este obligatoriu) Diplomă ... [-]
Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The Open Design School

media interactive fac parte din viața de zi cu zi și să se răspândească la viteză mare. Prin acest grad, veți dobândi cunoștințe esențiale ale tehnologiilor digitale avan ... [+]

OBIECTIVE

media interactive fac parte din viața de zi cu zi și să se răspândească la viteză mare. Prin acest grad, veți dobândi cunoștințe esențiale ale tehnologiilor digitale avansate și va studia instrumente de grafică pe calculator și mediu web. Scopul este de a obține o practică solidă și abilitățile necesare pentru a reuși în această industrie în creștere. Creați experiențe și utilizează noi utilizatori prin intermediul site-uri web, aplicații sau interfețe; inventa noi forme de interacțiune și interfețe imersive LSE obiective principale ale acestei formări.

informaţii practice Format: se amestecă de învățare Ateliere de prezență-4 Admitere: oală, întreținere de linie și de muncă de înregistrare Durata Tentativă: 24 luni Înregistrare: în orice moment al anului Stagiu: companie misiune 3 până la 6 luni , în Franța sau în străinătate (nu este obligatoriu) Diplomă ... [-]
Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
The Open Design School

Toate de comunicare, acum 360, folosește imaginea 2d / 3d. Nu o reclama la televizor sau de pe Internet, care nu este însoțită de efecte speciale, grafice animate în 3D. ... [+]

OBIECTIVE

Toate de comunicare, acum 360, folosește imaginea 2d / 3d. Nu o reclama la televizor sau de pe Internet, care nu este însoțită de efecte speciale, grafice animate în 3D.

Această nouă profesie de designeri experți instrumente digitale oferă oportunități cu un mare potențial în domeniul de design industrial si arhitectura si design interior. Designul de obiecte sau vehicule, iar designul arhitectural folosind aceste creații făcute și puse în scenă 3D pentru a face prototipuri conceptul lor sau exprima inovare și potențialul de produsul lor prin prezentarea din unghiuri diferite, astfel încât sublim detaliu realist, conținutul său, precum și efectele de lumină.... [-]

Franţa Paris
Înscriere Deschisă
Limba franceza
Part time
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

The Open Design School - Avez-vous des idées que vous souhaitez réaliser ?